Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamica1985
    23. Rujan 2018. 15:22

6xmama

6xmama

Probala sam kaj je palilo sa drugima, zasad je ok 😁. Spava sa mojom majicom koju sam nosila za spavanje do danas 😝

Preslatka je 😍

23. Rujan 2018. 15:41

mamica1985

Ena31

Odlučio Mihael mami dati malo predaha,eto spava već 2,5sata u komadu..al mu je vrijeme za papicu pa se bude vjwvjeroja brzo probudio,ja skuhala ručak,pojeli,odmorili i sad me čeka suđe kad se on probudi i napapa ,neće cickati danas uopće,cice bole za poludit,moram se izdvojiti,svako malo mi procuri,i sad majica mokra🤦

E to je meni bilo jucer 😣 nego - kad si presla na dudu na flasici za iducu dob? Meni je Greta sad na dudi 1 mj.+, ne znam kad da je prebacim na onu 3 mj.+, jako brzo zaspe kad jede bocicu pa je moram buditi, mislim da je umori to kaj vuce i sporije ide.

😂😂,dobro je dok zaspi,moj je vrištao jer mu je preslabo išlo,na Aventovu..sad smo na Mam onoj 2+ i zasad je ok...probaj staviti drugi sisač jedno hranjenje pa vidi kak bude

mamica1985
    23. Rujan 2018. 17:35

Ena31

mamica1985

Ena31

Odlučio Mihael mami dati malo predaha,eto spava već 2,5sata u komadu..al mu je vrijeme za papicu pa se bude vjwvjeroja brzo probudio,ja skuhala ručak,pojeli,odmorili i sad me čeka suđe kad se on probudi i napapa ,neće cickati danas uopće,cice bole za poludit,moram se izdvojiti,svako malo mi procuri,i sad majica mokra🤦

E to je meni bilo jucer 😣 nego - kad si presla na dudu na flasici za iducu dob? Meni je Greta sad na dudi 1 mj.+, ne znam kad da je prebacim na onu 3 mj.+, jako brzo zaspe kad jede bocicu pa je moram buditi, mislim da je umori to kaj vuce i sporije ide.

😂😂,dobro je dok zaspi,moj je vrištao jer mu je preslabo išlo,na Aventovu..sad smo na Mam onoj 2+ i zasad je ok…probaj staviti drugi sisač jedno hranjenje pa vidi kak bude

Moze, budem 👌

nasdva
    23. Rujan 2018. 18:44

Mi bili u šetnji braco na bicikliću bez pedala ona u marami i odspavala je 2 sata. Sad se ravna na podu na gymu

• Maja82
    23. Rujan 2018. 19:31

6xmama preslatka je! I dobra fora s majicom.
    Juce su svi znaci bili ludi..mozda fakat od vremena. Nasa po danu nis nije spavala doslovce 2x po pol h.. al po noci super. Nsdsm se da ce nocas svima bit lakse

hope123
    23. Rujan 2018. 20:02

Cure kak vam uspijeva da kroz dana odvale po 2 h???

Moja spava po max 30 min i to 4 puta :D

ivymicek
    23. Rujan 2018. 20:19

6x mama preslatka je i ja ću probati foru s majicom.
    Nas dva super za super šetnju.
    Ena bravo za mihaela.
    Mi smo imali klimavi početak dana ali kako je dan odmicao bilo je nekako lakše. Bili smo 3 h na ročkasu. Malci uživali, vid uživao na meni a ja u brbljanju s mamama 😂.
    Moji već lagano spavaju sada će i vid (nadam se da ga neće frksati).
    Želim nam svima što mirniju noć.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    23. Rujan 2018. 20:21

hope123

Cure kak vam uspijeva da kroz dana odvale po 2 h???

Moja spava po max 30 min i to 4 puta :D

Samo preko tjedna i to samo popidne kad klinci nisu doma i to samo kad spava na trbuhu... Kod nas puno varijabli mora biti ispunjeno...
    Preko vijenda manje spava ali to onda skrati na par puta po sat vremena.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Majda23
    23. Rujan 2018. 20:24

Pridruzujemo se lose prospavanoj noci, budio se u rasponu od pola sata do 2 sata. Cijeli dan imamo goste, odspavao je 2 puta po pola sata i sad je plakao kad se kupao od umora. Drzimo fige da svima budu bolje noci od sinoc. I da se pohvalim, mama je sinoc prvi put izasla malo s drustvom na pice. Kafic je par metara od kuce pa sam si mogla priustiti 2 sata druzenja, iako sam cijelo vrijeme gledala na mobitel i jedva cekala doci kuci otusitati se i u krpe. Za to vrijeme je Matija spavao a tata ga cuvao (spavao) 😂

04.07. Matija 💜

Majda23
    23. Rujan 2018. 20:26

I da, 6xmama malena je preslatka 😍 probat cemo jednom s majicom 😊

04.07. Matija 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.