Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    22. Rujan 2018. 08:28

Mislim da ovo nespavanje od 2-4 postaje tradicija a ne iznimka. Ja ne znam kaj da ja jedem jer on on svega prdi. Umoran i jedva gledam. Idem piti kavu jer treba preživjeti dan, još nam dolaze gosti. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

22. Rujan 2018. 08:30

Jutreko mamice. Nadam se da ste se naspavali. Miško fino spavao od 8 do 2 ujutro,sisanje i do 5 mir a onda nacicavanje do sad..evo m preskida pa će čistiti nosić i hraniti,ajde bar jednom😂. Hrkao je cijelu noć i budio nas tak da sam krepana,pijem kavu...eto nam zahlađenje stiglo,puše vjetar,nosi lišće,jesen je tu😍

pharmamma
    22. Rujan 2018. 08:51

Jutro svima 😘 
    Kod nas sve mirno do pet kaj ju je očito probudilo prdenje pa joj je trebalo sat i pol da to isprdi i da ponovno zaspi..ajde bar je produžila do pola 9..i ja pospana,čekam da pocica pa da se docepam malo kofeina..a onda kuhanje ručka i još malo pospremiti jer isto imamo goste danas

mamica1985
    22. Rujan 2018. 09:18

Jutro!
    Ami - ja dajem ad u bocici od prvog dana uz dojenje i nije mi zasad odbila prsa, iako cica po noci bez problema jer prakticki spava i cica 2x kaj se probudi, ali po danu smo definitivno vise na ad nego cici.
    Moji doma svi super spavali, ja imala tarapanu od 2h do 5h, crknuta sam. Pojela sam sinoc oko 21h uz film cijelu vrecicu smokica i umirala od mucnine i proljeva od 2h do 5h zbog te masnoce i soli. Jos me i groznica bila ulovila. :( Sad sam relativno ok, ali fali mi tih 3h sna, sama sam s curama, budne su od pol 8, muz otisao s dedom presati grozdje, ja jedva gledam i bas sam iscrpljena. :(

franovamamita
    22. Rujan 2018. 09:52

Jutro 
    S obzirom na zacepljen nos bojala sam se noci ali bilo je ok,sisanje u 3 pa pola 6 i ustajanje u 8 
    Ena ovo za kupanje mi je skroz poznato 🤣🤣🤣 a pivica mljac 😁 nisam jos ali zapalim cigaretu 😋
    Ajoj Ivy kontam da si vec premorena...a frkanje i hrana hjoj meni je bilo sta god jedem on se frce sada vec mj dana sigurno jedem sve i nemamo grceve...a za ciscenje nosica polegni na lijevi bok pa u desnu nosnicu onako brzo mu spricni 1-2ml fiziološke okrenes na desni bok pa isto uspricas u lijevu...onda uzmes aspirator pa jos malo probas da vidis jel nesto ostalo

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

6xmama
    22. Rujan 2018. 09:54

Vidim nisam jedina...kolko sam jučer do ovoga doba napravila,tolko danas 0 bodova.Čubim kod kave i blejim u laptop,niš mi se ne da i sva sam srgana.Muž ide radit popodne a ja ručak još ni u peti,mislim da bu išel bez ručka ...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

bojana27
    22. Rujan 2018. 11:29

Hej hej drage moje :) Dali koja ima gnijezdo za bebu ? Pa da joj mozdaaa duze spava u njemu i mirnije ? Kumin mali je bas nespavalica :) nesto slicno kao tvoja beba Ami 🙈🙈
    Mi smo spavale do 9 i sad nekih 45 min , uspjela sam sve napravit pa se izlezavam skupa s njom :) 
    I od danas sam definitivno na dijeti , iza 6 ne jedem i ne jedem kruh ni slatkise :) jedan dan u tjednu cu imat za gluposti ak idem kamo u goste i sl ☺️ 
    Ena bome veliki decko 😍😍

mamica1985
    22. Rujan 2018. 11:39

bojana27

Hej hej drage moje :) Dali koja ima gnijezdo za bebu ? Pa da joj mozdaaa duze spava u njemu i mirnije ? Kumin mali je bas nespavalica :) nesto slicno kao tvoja beba Ami 🙈🙈
    Mi smo spavale do 9 i sad nekih 45 min , uspjela sam sve napravit pa se izlezavam skupa s njom :)
    I od danas sam definitivno na dijeti , iza 6 ne jedem i ne jedem kruh ni slatkise :) jedan dan u tjednu cu imat za gluposti ak idem kamo u goste i sl ☺️
    Ena bome veliki decko 😍😍

Tako i ja planiram od ponedjeljka 😀😀🔝

22. Rujan 2018. 12:29

Ami, naše gnijezdo je isto dada&rocco 😁 pa da se i na Bojanu nadovežem, moj spava u njemu po noći. E sad, jel do njega ili do ne znam čega, ali noći su nam uglavnom ok. Jučer je malo zezao pa zaspao tek u 10 do ponoć, spavao do 4, cicao i zezao pa opet spavao od 5 do 8. Muči ga prdenje valjda. Toliko stenje i napreže se, to ga zna i probudit 😣
    Ovdje je pala kiša, al nekog zahlađenja još nema, samo je sparno 😫

• Maja82
    22. Rujan 2018. 12:47

Hej cure! Svasta smo juce prosli od tema, slatki bebaci -Cokica umrla od smijeha i moja je nekidan tak namjestila rucicu 😁 Nemam gnjezdo ni ljulju jos al zaspe po novom u đunglici kao i Mihael, prvih dana nije sada se vald malo navikla. Sa dudom naravno..
    Franova super da znamo za nosic cistit!
    Ja bi isto morala na dijetu! Onda od pon 😁 Ostalo mi je 3 kile, planiram u pon do gin na pregled pa krenut vjezbat i pazit kaj jedem. Mislim da se ne treba odricat ne znam cega,pazim ionak da jedem zdravo ali prestat slatko moram jer iskreno vise od tog umora jedem nutellu zlicom. Ne mogu se toliko nalijat kave i onda me taj secer malo digne al definitivno ne smijem dalje tako. Prijavljujem juce setnjundo grada s muzem i casu vina, bas sam uzivala..inace ne volim pivo pa me ne vuce al evo dl vina sam si dozvolila. Sad je dosta zahladilo u zg, bas mi pase iskreno. Puse svima 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.