Bokic curke :) citamo vas ali nismo nista pisali :) sve redom divne bebice koje super rastu i napreduju :)
Moja Kiara sve vise prica i smije se sva je hiperaktivna :D svom silom zeli s trubuha na leda ali jos ne ide, a okretanje na bok i nazad je super tak da je sva ogradena kad je sama.
Nama su grcevi jos uvijek prisutni ali ne dajemo nista jer je onda samo mervozna kad prdi i puno vise bljucka. Rekla mi je prijateljica da kupim etericno ulje anisa i stavim da isparava ili u etericnu lampu da ne bi trebala imati grceve. Citala sam i da umiruje to ulje i pomaze kod zatvora i nadutosti. Jedinu nuspojavu koju je napomenula ke da su svi ukucani prdili :D mi upravo isprobavamo pa budemo vidjeli ..
Ja sam krenula 2x tjedno 2 sata na yogu i divno je kad se maknem malo iz stana. Za to vrijeme tata cuva i super su...
Sve mame koje imate vise od jedne bebe svaka cast!!!
Eee da, Ivy koji Mai tei imas? Moja je zadovoljna u tkanoj marami ali mi je komplicirano za vezat tj. 5x me zbljuca dok se namjestimo :D a oblikovane nosiljke na kopce su mi dosta velike pa su mi savjetnice za nosenje preporucile Mai tei.
Kak se nosite po zimi?
Curke, jel me primate natrag? 🙃
Procitala sam zadnjih 20ak stranica. Uz standardne vidim tema bila muzevi i dimenzije 🙊
Sto se prvog tice stvarno se ne mogu pozalit ni za sta. Ne znam jesam sretnica ili sta, ali mi bas dosta pricamo. Od tracanja do onih zenskih ocekivanja (iako ne budu sva ispunjena) za koje cesto ocekujemo da ih jednostavno znaju. Da citaju misli. Ali jadnicima hihi jednostavno treba reci. I naravno ne samo uzimat nego i davat. Ako on meni izmasira stopala pa budem i ja njemu..jer hej tko to ne voli 😉
A ja sam standarno za glavu veca od svih 😁 182cm. Ostala trudna sa 70 i udebljala se 18kg. Brzo je dosta otislo, ali 5 stoji. Ali ni ne cudim se obzirom kada i koliko jedem.
Malisa nekako sve bolji i sve veci! Samo na siki i bas me zanima sta ce nam patronzna reci za koji dan.
Sutra putujemo natrag za dojcland i uopce ne znam kako se osjecam.. 😕 Idemo u svoj mir pa jeeeej, ali s druge strane opet rastanci..
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Netko je spomenio pivo..ja ga cesto pijem ali bezalkoholno...bas mi odgovara samo sta mi uz to jako fali cigareta koju nisam zapalila otkad sam saznala da sam trudna :) Bas mi fali onaj stari ritual duvan i kava ujutro ili duvan i piva navecer 😊
Kao nije dobro pusit dok dojis pa jos uvik odolijevam zelji ali ne znam do kad cu tako izdrzat 😝
Eee da, Ivy koji Mai tei imas? Moja je zadovoljna u tkanoj marami ali mi je komplicirano za vezat tj. 5x me zbljuca dok se namjestimo :D a oblikovane nosiljke na kopce su mi dosta velike pa su mi savjetnice za nosenje preporucile Mai tei.
Kak se nosite po zimi?
Ja sam dobila Mai tei i ne znam koju imam ali ovu na slici samo sivu
Ova mi je najbolja i svima bi je preporučila baš zbog jednostavnosti.
Barbara primamao te.
Bittersweet je odlazak kući. Kužim te skroz... Ali nažalost hrvatska perspektiva je takva da je x puta bolje u dojčland.. ja još uvijek spominjem mužu da bi trebali iselit. Ali nikako skupit hrabrosti.
Mi jedva preživjeli dan. Ja nervozna i na sve se drečala i na muža i na djecu... Ah muž mi je rekao da si popijem nirmabel a i bio je u pravu. Nakon tog sam se smirila.
Vid je bio super kad su gosti došli. Bilo nas je 20-ak i bili su dosta glasni a on je spavao. Danas nisam bašstigla jest pa se osjeti slabost mlijeka ali budem nadoknadila sad za večeru.
Nadam se da ste mi svi dobro i da ćemo imati mirniju noć (svi i vi i ja 🤞🤞🤞🤞)
Pusam
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Bokic curke :) citamo vas ali nismo nista pisali :) sve redom divne bebice koje super rastu i napreduju :)
Moja Kiara sve vise prica i smije se sva je hiperaktivna :D svom silom zeli s trubuha na leda ali jos ne ide, a okretanje na bok i nazad je super tak da je sva ogradena kad je sama.
Nama su grcevi jos uvijek prisutni ali ne dajemo nista jer je onda samo mervozna kad prdi i puno vise bljucka. Rekla mi je prijateljica da kupim etericno ulje anisa i stavim da isparava ili u etericnu lampu da ne bi trebala imati grceve. Citala sam i da umiruje to ulje i pomaze kod zatvora i nadutosti. Jedinu nuspojavu koju je napomenula ke da su svi ukucani prdili :D mi upravo isprobavamo pa budemo vidjeli ..
Ja sam krenula 2x tjedno 2 sata na yogu i divno je kad se maknem malo iz stana. Za to vrijeme tata cuva i super su…
Sve mame koje imate vise od jedne bebe svaka cast!!!
Bravo za yogu ja još ne stignem. Gdje ideš na yogu?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Bas sam i ja gledala taj Mai tei. Cijenom je super samo ju moram isprobat dal ce joj se svidit.
Super da ti je Vid bio dobar, a ti ces se smirit sad kad su svi otisli kad cete imat opet svoj mir.
Mi jucer bili na rodendanu muzika trestila a princeza spavala na meni ko da nikad nije :D svaki dan mijenja rutinu :D
U Cazmu ti idem.. a vjerujem da ne stignes, mada i kad doma radis je super.
Drzim palceve za dobre noci!!! :*
Bas sam i ja gledala taj Mai tei. Cijenom je super samo ju moram isprobat dal ce joj se svidit.
Super da ti je Vid bio dobar, a ti ces se smirit sad kad su svi otisli kad cete imat opet svoj mir.
Mi jucer bili na rodendanu muzika trestila a princeza spavala na meni ko da nikad nije :D svaki dan mijenja rutinu :D
U Cazmu ti idem.. a vjerujem da ne stignes, mada i kad doma radis je super.
Drzim palceve za dobre noci!!! :*
😂😂😂 Niksd dosadno s njima i uvijek nešto novo i nama je svaki dan drugačije... Bitno da ste uživale.
Noćica
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ja sam iscrpljena psihički i fizički..dvaput sam zaspala ovu noć dok sam dojila..i evo,ona je već budna od pola 7 i ne pokazuje namjeru spavati..ima nekakav gumbić da stisnem pauzu i samo odspavam 5-6 sati u komadu?
Ne znam dal je jučer uopće odspavala ukupno 2 sata tokom dana..
Sortiraj odgovore
Najstariji