Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Rujan 2018. 10:50

Imam pitanje.. ako sam mu jutros dala ad, da li mu smijem dati K1D3 vitamin? 

Mrs.mom
    23. Rujan 2018. 12:13

BabyBlue i ja sam nocas plakala jer vise nisam znala sto bi sa njom da joj bude lijepo.. 
    Meni je pedijatrica rekla ako ga ima u ad-u ne treba dodatno, ali nemoze nastetit.. 
    Mi uzimamo samo oleovit d3 svaki drugi dan dvije kapi..

nasdva
    23. Rujan 2018. 12:16

Čitam puno ne prospavanih noći je bilo. Držim fige da da ova bude bolja. Nadam se da će vam bar bebice danas po danu spavat da malo napunite baterije.
    Naša noć standardna jedno hranjenje oko pola 4.
    Zato su nas klinci ujutro nagradili i oboje spavali do 8 to se nije dogodilo ne pamitim kad u biti to he nihe još nikad dogodilo da oboje spavaju tako dugo.
    Marta odrađuje 2 spavanac tata je danas dežuran, Lovro jede bananu i sprema se na spavanac.
    Babyblue nema ti veze vitamin s ad slobodno daj

6xmama
    23. Rujan 2018. 12:33

Probala sam kaj je palilo sa drugima, zasad je ok 😁. Spava sa mojom majicom koju sam nosila za spavanje do danas 😝

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

6xmama
    23. Rujan 2018. 12:35

6xmama

Probala sam kaj je palilo sa drugima, zasad je ok 😁. Spava sa mojom majicom koju sam nosila za spavanje do danas 😝

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

mamica1985
    23. Rujan 2018. 13:11

6xmama - nije ti losa ideja, ipak ti imas najcinskih utakmica u nogama, i ja cu to probati za dnevno spavanje, mislim da je noc bio neki kratkotrajni poremecaj samo.
    Evo zaspala u as kad smo se vracali od mojih, ne diram je, neka spava. Starija cendrava, uho je boli, moram sutra opet do dr s njom da vidi kaj joj je.

23. Rujan 2018. 13:20

6xmama

6xmama

Micek mali preslatki 😘😘

23. Rujan 2018. 13:43

6xmama

Preslatka je😍😍😍😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗🤗

23. Rujan 2018. 14:42

Odlučio Mihael mami dati malo predaha,eto spava već 2,5sata u komadu..al mu je vrijeme za papicu pa se bude vjwvjeroja brzo probudio,ja skuhala ručak,pojeli,odmorili i sad me čeka suđe kad se on probudi i napapa ,neće cickati danas uopće,cice bole za poludit,moram se izdvojiti,svako malo mi procuri,i sad majica mokra🤦

mamica1985
    23. Rujan 2018. 15:22

Ena31

Odlučio Mihael mami dati malo predaha,eto spava već 2,5sata u komadu..al mu je vrijeme za papicu pa se bude vjwvjeroja brzo probudio,ja skuhala ručak,pojeli,odmorili i sad me čeka suđe kad se on probudi i napapa ,neće cickati danas uopće,cice bole za poludit,moram se izdvojiti,svako malo mi procuri,i sad majica mokra🤦

E to je meni bilo jucer 😣 nego - kad si presla na dudu na flasici za iducu dob? Meni je Greta sad na dudi 1 mj.+, ne znam kad da je prebacim na onu 3 mj.+, jako brzo zaspe kad jede bocicu pa je moram buditi, mislim da je umori to kaj vuce i sporije ide.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.