Franova,kak je malac?Nadam se da nije slijepo crijevo...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Bojana, curica je preslatka!
Franina, nadam se da nije slijepo crijevo.. 🤞🤞
6xmama, sretno na kontroli!
Nama loša noć nakon jako dugo vremena...ne znam šta je, nadam se da je skok jer ovih par dana je totalno drugačije dijete
Jutro mamice. Franovamamita žao mi je da malenog buba, nadam se da nije slijepo crijevo. Nama jučer nakon onog finog spavanja u komadu opet kaos i nespavanje,vrištanje,mislim da ga nakon svakog obroka i dalje muči bušica😭. Kad je napokon zaspao bilo je ok,oko 3 se probudio,opet nije htio sisu pa je zaspao s dudom,oko 6 ipak cicao i spavao do 15do9,sad smo papali pa bumo vidli dalje al eto opet se napinje i grči,kaj bi to moglo biti?
Dobro jutro mamice..
Mi imali dosta dobru noć, budio se možda 2 puta i od 5 opet s jedne cice na drugu, al to je bilo agresivno navlačenje i onda krene plakati, pa sam mu opet složila ad, popapao, malo se mazili, zaspao oko 8 i ja skupa s njim.. on i dalje spava a ja kavu kuham i skupljam veš po kući da ga operem 🤗
Franova nadam se da je sve ok kod tebe, a ostalima želim lijep dan unatoč kiši... ljubim vas...😘
Jutro mamice. Franovamamita žao mi je da malenog buba, nadam se da nije slijepo crijevo. Nama jučer nakon onog finog spavanja u komadu opet kaos i nespavanje,vrištanje,mislim da ga nakon svakog obroka i dalje muči bušica😭. Kad je napokon zaspao bilo je ok,oko 3 se probudio,opet nije htio sisu pa je zaspao s dudom,oko 6 ipak cicao i spavao do 15do9,sad smo papali pa bumo vidli dalje al eto opet se napinje i grči,kaj bi to moglo biti?
Ja mislim da je to ta probava koja se razvija, sa starijom se sve stabiliziralo tek oko 6.mjeseca kad smo krenuli s kasicama. 😣
Franovamamita kako je stariji?
Bojana preslatka je 😍😍
Ivy mislim pitala za spavanje, začudo, prošlo je odlično. Spavao od 23:30 do 5, sisanje u 1:30 odradili u snu. Bio budan od 5 do 6:45 i zaspao do 9:45.
Danas nam je drugi dan bez kakanja, al prdi i piša stalno. Mislim da je to možda jer je u subotu dobio 2 bočice ad, nan senesitive sam mu kupila. Al ne djeluje mi kao da ga to muči, njega samo prdenje muči
Evo sad leži, a ja lijepo pijem kavu.
Ugodan dan svima 😘😘
Bojana ja skoro zaboravila,malena je preslatka😍😍,koji osmjeh predivan😘😘😘🤗🤗🤗🤗😍😍😍
Cure kak vam uspijeva da kroz dana odvale po 2 h???
Moja spava po max 30 min i to 4 puta :D
Samo u kolicima kad setamo. Kako izadjem tako zaspe.. iako nekad se probudi nakon pol h a nekad spava sat i pol setnje i jos nastavi kuci. Ovak doma mi ne zaspe po danu na tako dugo..jako rijetko
Moja curka isto sad tako po par puta po pola sata... A dok smo bili na moru tih tjedan dana je spavala po 2-3 sata u komad, stvarno nemam pojma s čim to ima veze i kako to postići opet
Nama bila super noć, nadam se da će i dan, za sad dobro :)
Ajme Franova, nadam se da će sve biti ok, drži se..!
PS ja isprobala ono ciscenje nosica fizioloskom na spricu i odstopalo nam nosic! I nije bilo dramaticno kako sam ocekivala, bebica se nije zalila! Hvala na savjetu
Sortiraj odgovore
Najstariji