Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    24. Rujan 2018. 08:41

Franova,kak je malac?Nadam se da nije slijepo crijevo...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

lucy233
    24. Rujan 2018. 08:46

Bojana, curica je preslatka!
    Franina, nadam se da nije slijepo crijevo.. 🤞🤞
    6xmama, sretno na kontroli!

Nama loša noć nakon jako dugo vremena...ne znam šta je, nadam se da je skok jer ovih par dana je totalno drugačije dijete

24. Rujan 2018. 09:32

Jutro mamice. Franovamamita žao mi je da malenog buba, nadam se da nije slijepo crijevo. Nama jučer nakon onog finog spavanja u komadu opet kaos i nespavanje,vrištanje,mislim da ga nakon svakog obroka i dalje muči bušica😭. Kad je napokon zaspao bilo je ok,oko 3 se probudio,opet nije htio sisu pa je zaspao s dudom,oko 6 ipak cicao i spavao do 15do9,sad smo papali pa bumo vidli dalje al eto opet se napinje i grči,kaj bi to moglo biti?

24. Rujan 2018. 09:46

Dobro jutro mamice..
    Mi imali dosta dobru noć, budio se možda 2 puta i od 5 opet s jedne cice na drugu, al to je bilo agresivno navlačenje i onda krene plakati, pa sam mu opet složila ad, popapao, malo se mazili, zaspao oko 8 i ja skupa s njim.. on i dalje spava a ja kavu kuham i skupljam veš po kući da ga operem 🤗
    Franova nadam se da je sve ok kod tebe, a ostalima želim lijep dan unatoč kiši... ljubim vas...😘

mamica1985
    24. Rujan 2018. 10:08

Ena31

Jutro mamice. Franovamamita žao mi je da malenog buba, nadam se da nije slijepo crijevo. Nama jučer nakon onog finog spavanja u komadu opet kaos i nespavanje,vrištanje,mislim da ga nakon svakog obroka i dalje muči bušica😭. Kad je napokon zaspao bilo je ok,oko 3 se probudio,opet nije htio sisu pa je zaspao s dudom,oko 6 ipak cicao i spavao do 15do9,sad smo papali pa bumo vidli dalje al eto opet se napinje i grči,kaj bi to moglo biti?

Ja mislim da je to ta probava koja se razvija, sa starijom se sve stabiliziralo tek oko 6.mjeseca kad smo krenuli s kasicama. 😣

24. Rujan 2018. 10:35

Franovamamita kako je stariji? 
    Bojana preslatka je 😍😍
    Ivy mislim pitala za spavanje, začudo, prošlo je odlično. Spavao od 23:30 do 5, sisanje u 1:30 odradili u snu. Bio budan od 5 do 6:45 i zaspao do 9:45.
    Danas nam je drugi dan bez kakanja, al prdi i piša stalno. Mislim da je to možda jer je u subotu dobio 2 bočice ad, nan senesitive sam mu kupila. Al ne djeluje mi kao da ga to muči, njega samo prdenje muči
    Evo sad leži, a ja lijepo pijem kavu. 
    Ugodan dan svima 😘😘

bojana27
    24. Rujan 2018. 11:36

Franova , sve ok ? 
    Hvala drage moje ❤️

24. Rujan 2018. 11:43

Bojana ja skoro zaboravila,malena je preslatka😍😍,koji osmjeh predivan😘😘😘🤗🤗🤗🤗😍😍😍

japanka
    24. Rujan 2018. 11:49

Maja82

hope123

Cure kak vam uspijeva da kroz dana odvale po 2 h???

Moja spava po max 30 min i to 4 puta :D

Samo u kolicima kad setamo. Kako izadjem tako zaspe.. iako nekad se probudi nakon pol h a nekad spava sat i pol setnje i jos nastavi kuci. Ovak doma mi ne zaspe po danu na tako dugo..jako rijetko

Moja curka isto sad tako po par puta po pola sata... A dok smo bili na moru tih tjedan dana je spavala po 2-3 sata u komad, stvarno nemam pojma s čim to ima veze i kako to postići opet 
    Nama bila super noć, nadam se da će i dan, za sad dobro :)
    Ajme Franova, nadam se da će sve biti ok, drži se..!

japanka
    24. Rujan 2018. 12:00

PS ja isprobala ono ciscenje nosica fizioloskom na spricu i odstopalo nam nosic! I nije bilo dramaticno kako sam ocekivala, bebica se nije zalila! Hvala na savjetu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.