Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    23. Rujan 2018. 07:46

Jutro! 
    Pharma i meni jucer takav dan, ona isto skoro opce nije spavala, cendrala, zaspi na rukama cim ju spustim zbudi se, ne da mi ni sjest pa da ju drzim nego moram hopsat i hodat s njom po kuci i tak cijeeeli dan 😑. Dok je muz navecer doso s posla vec sam bila zivcana ko gusjenica, ubila bi nekog za tus i da mogu sjest i nekaj pojest. Srecom da ju je on malo onda preuzeo, da sam se bar oprala... Mozda danas bude bolja 🙄🙄.. 
    Barbara, neka tebe nama nazad 💕... A za Dojcland-sve razumijem, moja sestra je tam 23 god i znam kak je to svaki put kad odlazi sa godisnjeg 😢😥

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

franovamamita
    23. Rujan 2018. 07:54

Jutro
    Oho vidim ima vise umornih...
    Nama noc katastrofa...budenje u 1,3,4,5:30 i ustali u 7 ne sjećam se da se ikada bas tako budio...jedva gledam uzas...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

lucy233
    23. Rujan 2018. 08:11

Jutro mamice!
    Vidim da su iza vas neprospavane noći :( valjda dan bude bolji,držim 🤞🤞
    Ja sam jučer potrčala prvi put nakon dugo vremena, i sad imam upalu skoro svih mišića. Bude li F danas cendrav ne znam tko će ga nositi 😅

23. Rujan 2018. 08:31

Jutro mamice. Barbara dobrodošla nam natrag🤗🤗😘😘😘. 
    Jučer nam je dan bio grozan,on nije spavao ništa,plače li ga plače,nisim,kičma otpada...navečer ga nahranim u pola 8 on udri vrištati,sve do drugog hranjenja nakon kojeg je opet vrištal,zaspao tek u 11...umorna sam ko pas..evo sad je pojeo pa da vidimo kakav bude danas dan,nadam se bolji vama i nama😘

Mrs.mom
    23. Rujan 2018. 08:55

I mi prijavljujemo neprospavanu noc.. 
    Budna je bika od pola 6 navecer do 1, zaspala do 2 i 10, pa se probudila opet u 3,4, pola 6, pola7, pola 8 i sad je tek zaspala.. moja isto kao Enin Mihael.. najede se i vristi, place, baca se.. nosim ju, skacem ko klokan s njom po stanu nista ne pomaze.. tata je trebao biti dezuran nocas no samo ju je donio u pola 12 i rekao pusti dite materi.. jer nije mogao vise slusat kak ona cendra.. 

ivymicek
    23. Rujan 2018. 09:01

Hjoooj..  mi smo bolje spavali.
    Žao mi je što ste se namučile curice i po danu i po noći.
    Držim fige da danas bude lakše... Neka spavaju a vi uspijete odmoriti i pojesti. 
    Držte se znam kako vam je. 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

23. Rujan 2018. 09:07

Jutroo 😘😘🤗🤗 svima želim danas bolji dan i da malo uspijete predahnut. 
    Nama jučer popodne bio odličan dan, mama i tata su imali malo vremena za sebe dok je baka čuvala, a noć odlična isto. Valjda stvarno ono sretna i zadovoljna mama, sretna i zadovoljna beba. Nadam se 😁 
    Držte se ženske, idem popit kavu do kraja i pojest dok tata čuva dijete

23. Rujan 2018. 09:11

Masen nadajmo se onda danas boljem danu,evo Mihael je ispunio kvotu vrištanja pred spavanje i zaspao,s teretom u ustima i medekom preko glave😲...jako je počeo trpati sve u usta pa si mislim da nisu možda zubići,al nisam primjetila..imao je crveno jedno vrijeme ali je prošlo pa sam zaključila da se ogrebao..ma nezz kaj da mislim,al ko što m veli,nije ovo njegovo ponašanje inače,ak i je cendrav kroz dan,navečer kad zaspi ne budi se,ne sjećam se kad je zadnji put jeo tak kasno ko sinoć,zadnji obrok mu već dugo nije bio iza 7,8,9...i plakao u par navrata po noći..

mamica1985
    23. Rujan 2018. 10:19

Jutro ili dan, kak se uzme. Nama isto koma noc bila, prvo mi je jucer cijeli dan strajkala s cicom, gladna je, stavim joj cicu, pocne vristati, dam bocicu, sve ok, ali pojede max 60-80ml. 😣 cijeli dan je tak po malo jela bocicu svakih sat vremena valjda, nije bila nekaj ekstra cendrava, zaspala je oko 20h, ali zato budjenja cijelu noc na max svakih 2h, to nije nikad radila otkako se rodila, davala joj bocicu, opet je samo po max 60ml pojela, meni cica jucer cijeli dan bila puna kvrga i naotecena, morala sam se pomalo izdajati i masirati, stavila cak i zelje u grudnjak da se ne upali. 😣 uspjela sam joj jos onako pospanoj uvaliti cicu jutros oko pol 5 i cijelu ju je iscjedila i jutros oko pol 9 kad se probudila isto, ali vrlo brzo nakon je opet bila gladna, opet dam cicu plac i nece, dam bocicu, popije 60ml. 😣 Evo sad je ok, ali ja jedva gledam. Jos se i starija curka budila i cendrala svako malo po noci, ne znam je li ih ova promjena vremena sje** ili kaj. 😣 Popila sam na eks vec jednu kavu, sad cu i drugu, misici me bole kao da sam trcala cijelu noc jer sam samo isla od jedne do druge cijelo vrijeme. 😣

23. Rujan 2018. 10:26

Dobro jutro drage moje... nama jučer dam ajde de, koliko toliko podnošljiv.. noć..heh.. krenula super..zaspao oko 20:30, buđenje oko ponoći, opet spavanje do 4 i onda kaos..s jedne cice na drugu i tako do pola 7.. nisam više znala kaj da radim, spustim se u kuhinju  sjednem za šank zapalim cigaru (znam, užasna sam) splačem se i napravim ad..  pojede bočici, mir je ali ne spava i opet na kraju zaspi na sisi do malo prije..😖😫😣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.