Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ami25
    24. Rujan 2018. 16:32

Bojana ova mala je divotica 😍😍😍 6xmama jao tate su zakon ja jucer se isla tusirat njemu mali bljucnuo dosta ovaj se preznijio panika ga ulovila da sta povraca i da ga ja uzmem da je njega strah 🙄🙄 franova nadam se da ce stariji bit dobro 
    🙏🙏Ajme sva sreca na seki sta je uletila, svaka cast kako to sve solo hendlas... A ko te pita uopce. Kod nas je nakon par dobrih dana opet drama neka, mali pocne vristat odjednom sit, okupan, presvucen, cista pelena on vristi i vristi onako ostaje bez zraka, tesko mi ga je slusat i to odjednom pocne i uopce ne mogi prepoznat zasto😩😩😩 sinoc od 19 do 23 valjda se slomio i zaspao od umora, a nosili smo ga i mazili cijelo vrijeme i nikako stat! I danas oko 14 isti scenarij zaspao sad u 16,luda sam

💙Bartol💙

mamica1985
    24. Rujan 2018. 16:38

ami25

Bojana ova mala je divotica 😍😍😍 6xmama jao tate su zakon ja jucer se isla tusirat njemu mali bljucnuo dosta ovaj se preznijio panika ga ulovila da sta povraca i da ga ja uzmem da je njega strah 🙄🙄 franova nadam se da ce stariji bit dobro
    🙏🙏Ajme sva sreca na seki sta je uletila, svaka cast kako to sve solo hendlas… A ko te pita uopce. Kod nas je nakon par dobrih dana opet drama neka, mali pocne vristat odjednom sit, okupan, presvucen, cista pelena on vristi i vristi onako ostaje bez zraka, tesko mi ga je slusat i to odjednom pocne i uopce ne mogi prepoznat zasto😩😩😩 sinoc od 19 do 23 valjda se slomio i zaspao od umora, a nosili smo ga i mazili cijelo vrijeme i nikako stat! I danas oko 14 isti scenarij zaspao sad u 16,luda sam

Grcevi, proci ce, znam da je tesko gledati ih kako se muce 😘

24. Rujan 2018. 16:49

Lucy presladak je bucko mali 😍😍
    6xmama išla ja pitat svog jel dobio kakav mail od žuje, koliko se sjećam isti dan smo naručili. Dobio je danas da stiže u roku 70 dana.
    Stigla kakica 💩💩 i to kakva 😂😂 al više proljevkasta nego do sad. I smrdiii. Al eto, ne muči nas (mene) to više. Na njemu ionako nisam vidjela neku promjenu.
    A mene nešto kao da hvata, sva sam neka malaksala, nadam se da neću temperaturu dobit 😣
    Ami, nadam se da će Bartolu bit bolje i da će ga manje grčit 😘😘🤗🤗

6xmama
    24. Rujan 2018. 17:20

Cokice, sad bu za dan dva dobio konkretan datum, tak je i on dobio prvo to da dolazi u roku 70 dana i posle par dana bas datum. 
    Evo nas od pedice-moja curka ima 3970 g i 52 cm 🤗😍! Doktorica odusevljena, veli da je sve ok i da je prekrasna, uzela i papire sa hitne od zutice i rekla mi da mi svaka cast da sam ju uspjela izvuc iz zutice bez bolnice, s obzirom na to u kakvom je bila stanju😊. Slijedeca kontrola 24.10 i pikica 💉. 
    Eto moje grofice sa punih mj dana-Nivami sretno i vama mj.dana 🎉... 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

lucy233
    24. Rujan 2018. 17:33

6xmama i dalje je punkerica,vidi joj srednjeg prsta na gornjoj slici 😃😃 
    Super za kilice, pravi borac i mama i malena

6xmama
    24. Rujan 2018. 17:36

Lucy, tek sam kasnije skuzila prst 😂😂😂

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

24. Rujan 2018. 17:40

6x mama malena ne medena😍😍😍i super dobiva na kilažici 🤗🤗🤗😘😘😘,svaka čast,čestitam na mjesec dana😘😘😘.
    Nivami čestitam na mjesec dana😘😘🤗🤗,ide vrijeme ko ludo...

• sanela007
    24. Rujan 2018. 18:01

Mame, ima koja ili poznaje nekoga tko je 6 mjeseci iskljucivo dojio i onda uvodenjem dohrane da se preslo na adaptirano mlijeko do godine dana?

Mrs.mom
    24. Rujan 2018. 18:38

Evo i nas .. mi smo imali super noc.. nakon 10 neprospavanih jedna odlicna.. zaspala oko 8 navecer, probudila se u 11,pojela i zaspala do pola 3, i onda opet do 7 ujutro.. malo se smirila i sa tim plakanjem i vristanjem.. danas odspavala 2 puta po 3 sata i sad opet spava.. sutra idemo po pikicu i na kontrolu :) 
    6xmama bebicaa je predivna 🤩

24. Rujan 2018. 18:47

Predivne male bebice 😍😍
    Moj danas samo cicu navlači..umorna sam.. Mislim da ću ići s njim u kratku šetnju da si glavu odmorim..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.