Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    24. Rujan 2018. 13:29

Cokica

Franovamamita kako je stariji?
    Bojana preslatka je 😍😍
    Ivy mislim pitala za spavanje, začudo, prošlo je odlično. Spavao od 23:30 do 5, sisanje u 1:30 odradili u snu. Bio budan od 5 do 6:45 i zaspao do 9:45.
    Danas nam je drugi dan bez kakanja, al prdi i piša stalno. Mislim da je to možda jer je u subotu dobio 2 bočice ad, nan senesitive sam mu kupila. Al ne djeluje mi kao da ga to muči, njega samo prdenje muči
    Evo sad leži, a ja lijepo pijem kavu.
    Ugodan dan svima 😘😘

Je je ja pitala. Neka ste se naspavsli...
    Franova kako je?
    Ena hjooj držim fige da bude uskoro ok.. baš ga bušekboli. Tak vam je lijeoo išlo s novom hranom i bocom.
    Ja pospana i ziiiijevam.
    Došla nam žujina gajba danas 🎉

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Majda23
    24. Rujan 2018. 13:34

Franova kako ste danas? Drzimo fige da nije slijepo crijevo
    Bojana koja slatkica 😍😍 
    6xmama sretno na pregledu, valjda ce se kisa smiriti
    Ivy koliko si cekala gajbu? 

04.07. Matija 💜

franovamamita
    24. Rujan 2018. 14:09

Dan cure
    Evo dosao je maloprije kuci trenutno nema upale ultrazvuk ne pokazuje kazu da je onda moguce da su limfni čvorovi bili u pitanju...jos sutra neka miruje kuci jede laganu hranu i prekosutra moze u skolu...
    Ja grijem kucu danas vani je 10stupnjeva...malog jos muci nos a eto i mene grlo i nos peku...premorena sam i aaaaa uzas...odo na brzinu kosu oprati imam i roditeljski danas

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

lucy233
    24. Rujan 2018. 14:29

Ja sam danas luda luda luda. Taman je zaspao, i to sam od sebe, a prije toga je od buđenja do sad, plakanje i sisa.. da nije zaspa vjerojatno bi počela i ja plakat 🤣 
    Franova,super da nije ništa strašno. Ena, nadam se da se trbuščić smirio.

Izabrala sam mu pravi body za danas 😂😂
    Izabrala sam mu pravi body za danas 😂😂

6xmama
    24. Rujan 2018. 14:51

Lucy, ajmeeee koji buckooo 😍😍😍! Predivan je, vidi te nogice, bas za stipkanje 😜😘
    Franova, nek je malac bolje 💙. 
    Ena, zao mi je kaj Mihu muci busa...mozda je do mlijeka? Nekaj kaj si ti mozda pojela? 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

6xmama
    24. Rujan 2018. 14:52

Moj muz jucer dobio  mail da nasa gajba dolazi 2.12.😯

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

nivami
    24. Rujan 2018. 14:57

Pozdrav Mamice 
    Bojana i Lucy preslatke su bebice 
    Franova da bude sve u redu, moja N je imala hitnu operaciju sa 5 godina.
    Cokica i moj T dva dana nije kakao, dosta se isprdio i bio je placljiv, Al jutros se ispraznio junacki
    Ena, Ivymicek i ostale 😘😘😘😘
    6xmama sretno nama prvih mjesec dana nama je kontrola 1.10

ivymicek
    24. Rujan 2018. 15:02

Majda23

Franova kako ste danas? Drzimo fige da nije slijepo crijevo
    Bojana koja slatkica 😍😍
    6xmama sretno na pregledu, valjda ce se kisa smiriti
    Ivy koliko si cekala gajbu?

Mislim cca 2 mj. Klinci su još bili na moru 😂. Ali neka stigla je i muž sretan.
    Lucy preeeecuuuute ❤️ i presuper bodek... Moj isto napokon chori a klinci i ja gledamo mašu i medu.
    Franova neka je sve dobro.  Bude i to prošlo. Vjerujem da si koma baš mi žao. Držte se.
    Ja se naspavala ali valjda fali sna pa jedva gledam 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mamica1985
    24. Rujan 2018. 15:29

Franova - drago mi je da je malac dobro 😀 neka tako i ostane! Vjerujem da si premorena.
    Ja sam Greti 5ml prokuhane mlake vode na spricu poslije svake bocice ad koju pojede u nadi da ce joj unormaliti kakanje.

24. Rujan 2018. 15:32

Hvala curke..popapal si je i opet se napinjao ali manje(stavila sam mu espumisan,možda mu je od njega bolje),poigrao se i zaspao u Baby gimu dok ja usisavam,čistim,kuham,perem suđe... Franovamamita 😘 tebi i malenom da mu čim prije bude bolje. Ivymicek vjerujem ti da si premorena i da ti fali sna,treba s njih troje baratati😘. Lucy maleni je bucmasti bombonček😍😍😍🤗🤗🤗🤗,presladak.
    6xmama mislim da nije od mog mlijeka,jučer nije sisao uopće a cijeli dan ga mučilo,danas je i opet ga muči, neznam kaj da mislim više al nije mi to normalno da se tak muči nakon papanja,kad će više ta crijeva dozrit...nadala sam se da će proći kad navršimo 3 pa nikako...😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗svim mamica i bebicama😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.