Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maja82
    23. Rujan 2018. 21:03

hope123

Cure kak vam uspijeva da kroz dana odvale po 2 h???

Moja spava po max 30 min i to 4 puta :D

Samo u kolicima kad setamo. Kako izadjem tako zaspe.. iako nekad se probudi nakon pol h a nekad spava sat i pol setnje i jos nastavi kuci. Ovak doma mi ne zaspe po danu na tako dugo..jako rijetko

lucy233
    23. Rujan 2018. 21:54

Moj danas kao da opet ima dva tjedna.. siše, plače, spava i tako u krug..
    Ja se isto pitam kako to kroz dan spavaju toliko dugo, ja se veselim ako odvali 45 minuta 😀 ali dobro ne mogu se žalit kad mi noću uvijek dobro spava.
    Držim vam fige za dobru noć! 

pharmamma
    23. Rujan 2018. 22:08

6xmama preslatka je 😍😍 kod nas majica ne pali,probala već par puta 🙈
    Moje dijete očito ne zna spavati po danu..najdulje kaj je danas odspavala u komadu je bilo pola sata 😕 tak lijepo zaspi i probudi se za 10-tak min,čak i na rukama..onda opet uspavljivanje,pa novih 10 min, i tako par puta..al ajde,danas barem nije bila toliko cendrava..odspavala preko dana nisam ništa,ali barem vise nisam toliko živčana..sad bi najradije isel u miru cistit stan,ali bolje mi je da idem u krevet,moram se bar donekle naspavati
    Želim vam svima mirnu noć 😘

23. Rujan 2018. 22:29

Tražim tko će se družit po noći jer ovaj moj skoro cijeli dan spava. Evo i sad već malo više od 2 sata. Ja naravno ništa nisam preko dana odspavala i sad me baš hvata. 
    Želim vam laku noć i dobru uspavanu dječicu 😘😘

franovamamita
    23. Rujan 2018. 23:12

Uh kod mene ludi dan,starijeg pocelo popodne jako boljeti s desne strane i ja naravno posumnjam na slijepo crijevo...gledam hoce proci nece i nije..jadan ni hodsti vise nije mogao...moram  njega voziti dr a i mali mi zastopan...bas sam bila razapeta...sestra mi uskocila odvezla klinca tek maloprije dosli... nalazi za sada jos ne pokazuju ali mora proci 24h tako da moram ga pratiti cijelu noc ako se pogorsa odmah za bolnicu...cak je i zakurio..ali kaze dr da moguce od prehlade da su mu otekli limfni cvorovi pa se bolovi slicno manifestiraju...drzite fige da je to...sjebans sam bila uh,dojim malog i placem jer nemogu biti i sa starijim...sve sam vase procitala ali nisam upamtila..ne zamjerite...zelim vam mirnu noc 😘

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

24. Rujan 2018. 01:19

Franovamamita nadam se da će sve biti ok sa starijim 😘😘 moguće i da je neka prehlada, ipak je počela sezona u vrtićima 

bojana27
    24. Rujan 2018. 07:28

Jutro mame :) nadam se da su spavali bebaci po noci ❤️
    6xmama preslatka je 😍 , mi imamo tjesilicu onu ovcicu ewana i on kao na sebe pokupi miris doma/mame al je njoj i dalje ljepse spavat uz mene 😂
    Hope , ja se legnem s njom i il gledam film il spavam i ja ..dok je budna sve napravim po kuci sta trebam a kad je vrijeme za spavanje u sobi smo 😀 velika curka sve razumije 🙂 

ivymicek
    24. Rujan 2018. 07:55

franovamamita

Uh kod mene ludi dan,starijeg pocelo popodne jako boljeti s desne strane i ja naravno posumnjam na slijepo crijevo…gledam hoce proci nece i nije..jadan ni hodsti vise nije mogao…moram njega voziti dr a i mali mi zastopan…bas sam bila razapeta…sestra mi uskocila odvezla klinca tek maloprije dosli… nalazi za sada jos ne pokazuju ali mora proci 24h tako da moram ga pratiti cijelu noc ako se pogorsa odmah za bolnicu…cak je i zakurio..ali kaze dr da moguce od prehlade da su mu otekli limfni cvorovi pa se bolovi slicno manifestiraju…drzite fige da je to…sjebans sam bila uh,dojim malog i placem jer nemogu biti i sa starijim…sve sam vase procitala ali nisam upamtila..ne zamjerite…zelim vam mirnu noc 😘

Franova držim fige da će biti sve 5.
    😘😘😘😘 Ozdravilice.
    Bojana curka ti je prekrasna 😍. Neka vi imate svoj sistem, lijepo je čuti da djeluje.
    Cokica jeste ajali po noći?
    Mi smo imali samo 2 budenja i još spava. Cike su mi pune mlijeka i ja naspavana 😂🙈😜☕. Pijem kavicu i gledam mašu i medu (ne svojom voljom).

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mamica1985
    24. Rujan 2018. 08:30

franovamamita

Uh kod mene ludi dan,starijeg pocelo popodne jako boljeti s desne strane i ja naravno posumnjam na slijepo crijevo…gledam hoce proci nece i nije..jadan ni hodsti vise nije mogao…moram njega voziti dr a i mali mi zastopan…bas sam bila razapeta…sestra mi uskocila odvezla klinca tek maloprije dosli… nalazi za sada jos ne pokazuju ali mora proci 24h tako da moram ga pratiti cijelu noc ako se pogorsa odmah za bolnicu…cak je i zakurio..ali kaze dr da moguce od prehlade da su mu otekli limfni cvorovi pa se bolovi slicno manifestiraju…drzite fige da je to…sjebans sam bila uh,dojim malog i placem jer nemogu biti i sa starijim…sve sam vase procitala ali nisam upamtila..ne zamjerite…zelim vam mirnu noc 😘

Joj Franova, bas mi je zao 😣 nadam se da je noc dobro prosla i da nije slijepo crijevo.
    Znam kako se rastrgano osjecas, moras biti s bebom, a srce vuce i starijem.

6xmama
    24. Rujan 2018. 08:33

Jutro,cure!
    Vidim noćas malo bolje noći nego prošle .
    Bojana,curka je bombon .
    Ja jučer sa velikima zbrisala u shoping,tata ostao čuvat...naravno da mu nije htela opće spavat i kmečala je dok nisam došla .Ovaj je već bil na rubu,a nije me bilo sat i pol,hahaha.Posle mi veli da kak ja zduram nosat ju cijele dane,da kak sad njega ruke bole...siroče ,ja reko ko me pita,misliš da mene ne bole?!?
    Grofica se naravno smirila čim sam ju ja uzela,kasnije pojela i zaspala...
    Danas bi trebali pedici nakontrolu popodne,al bome ak ne prestane ova kiša lijevat,odgodit ću z srijedu 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.