Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Rujan 2018. 20:29

Ivy polako ali sigurno napredujete,svaki put 3 minute dulje 😂😂..evo ja strpala Mihicu u njegov krevetić,naravno da se buni i baca s nogama

21. Rujan 2018. 20:36

Mi s kolicima nemamo problema, barem ne za sad. U dvorištu se vozi svaki dan, zaspe, a i preko dana spava u njima u dnevnom boravku. U nedjelju smo mislili do Opatije na šetnju, a vremenska prognoza banana 😣
    Sva sretna ga stavila spavat, išla jest, planirala se otuširat, kad evo njega budi se taman dok sam jela. A evo kako je lijepo blaženo zaspao 

21. Rujan 2018. 20:43

Cokica

Mi s kolicima nemamo problema, barem ne za sad. U dvorištu se vozi svaki dan, zaspe, a i preko dana spava u njima u dnevnom boravku. U nedjelju smo mislili do Opatije na šetnju, a vremenska prognoza banana 😣
    Sva sretna ga stavila spavat, išla jest, planirala se otuširat, kad evo njega budi se taman dok sam jela. A evo kako je lijepo blaženo zaspao

Medeni je😍😘,kak si je ljepo zaspao..ma bude on brzo opet,evo i Mihica zaspao..i ja bi pod tuš al dragog naravno nema doma a ja se ne usudim ostaviti malog i otići kat ispod,sad čekam da on dođe..

pharmamma
    21. Rujan 2018. 20:58

I mi se polako spremamo na spavanje..okupala ju,naravno deranje čim je krenulo oblačenje pa sad cicka..vidjet ćemo koliko će potrajati uspavljivanje..nadam se ne predugo jer sam gladna i još bi htjela pod tuš 
    Bebice sve jedna ljepša od druge 😍😍
    Tračale smo muške polovice,moj ko da nas je čitao 😂😂 danas ju je i čuvao budnu i kasnije je spavala na njemu da ja mogu riješiti zaostatke u kuhinji, i sve to potpuno samoinicijativno 😁 
    A kilice..ja počela s 50,došla do 63 i sad sam na 53 na mojih 157cm..trbuh još nije skroz ravan,ali srećom nije mlohav..a bokovi su se i meni jako proširili u trudnoći,malo su se sad već vratili prema starom,ali dosta hlača i dalje ne ide na mene 😞

21. Rujan 2018. 21:51

U top i na Mars s muškima..došlo domaii ja velim idem se sad otuširati dole...izađem iz kupaone a on isto dole,Reko a ko je s bebom??? Kao sad je došao..tak sam mogla biti istuširana prije sat i pol,da sam htjela malog samog gore ostaviti...idem jesti,popiti čašu pivice i nadam se spavati. Laka vam i ugodna,mirna noć 😘🤗

lucy233
    21. Rujan 2018. 21:59

Ena31

U top i na Mars s muškima..došlo domaii ja velim idem se sad otuširati dole…izađem iz kupaone a on isto dole,Reko a ko je s bebom??? Kao sad je došao..tak sam mogla biti istuširana prije sat i pol,da sam htjela malog samog gore ostaviti…idem jesti,popiti čašu pivice i nadam se spavati. Laka vam i ugodna,mirna noć 😘🤗

Piješ pivo? Alkoholno ili bezalkoholno? Kad si počela? Ajme kako bi i ja sad kad si spomenula 😢

21. Rujan 2018. 22:14

lucy233

Ena31

U top i na Mars s muškima..došlo domaii ja velim idem se sad otuširati dole…izađem iz kupaone a on isto dole,Reko a ko je s bebom??? Kao sad je došao..tak sam mogla biti istuširana prije sat i pol,da sam htjela malog samog gore ostaviti…idem jesti,popiti čašu pivice i nadam se spavati. Laka vam i ugodna,mirna noć 😘🤗

Piješ pivo? Alkoholno ili bezalkoholno? Kad si počela? Ajme kako bi i ja sad kad si spomenula 😢

Alkoholno☺️...ono Deep s 3,5posto alkohola,light😂,od jedne čaše deci ili dva im niš nebude,bar ja tak mislim a i svi oko mene veli sveki kad je rodila tata joj donio pivo u bolnicu,kao za mlijeko 😂😂

21. Rujan 2018. 22:38

Mi još jedemo 😭😭 jedna sisa, pauza, pelena, druga sisa, pauza, natrag prva sisa. Sve uz vrištanje. Muž leži i gleda tv. 
    Evo jede i oči širom otvorene 😭😭 a ja mislim da kad ovo sad isprazni, da je tank prazan. Koliko treba sisi da se napuni? 😂

lucy233
    21. Rujan 2018. 22:44

Cokica, negdje sam čitala da se sisa brže puni šta je praznija. Sad koja je to brzina, to neznam..
    Ena, onda ću definitivno popit dec dva prije spavanja. Kad navrši tri mjeseca da proslavim šta sam izgurala 😂

ami25
    22. Rujan 2018. 08:15

Cokica Ian je divota😍😍😍izgleda ogromnooo, koliko ima?? I mi imamo dada rocco babyy nest volimo pajkit u njemu 🤗🤗 sta se tice pive ja popila pola litre jedan dan i mali začorio odmah 🤣 vi koje dajete izdojeno ili ad uz ciku koristite bočicu ili zlicu? Mi mu dajeno prije spavanja jer je rekla patronazna da navecer mlijeka bude manje i oni su umorni za vuc i da slobodno mu dam moje izdojeno ili ad.. Zasad koristimo bocu nema nikakvih problema. Je imao netko problema s tim? Da odbija ciku? 

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.