Franova - kad ti ne kaka tak par dana, da li se napinje u medjuvremenu kao da ce kakati, ali ne moze ili mislis da mu ne smeta? I je li mu normalna stolica nakon tih par dana ili bude tvrdja? I dajes li mu jos tekucine tijekom dana osim cice/ad i kaj i koliko?
Ja ne znam kad da joj nudim vodu.. rekla mi je sad med.sestra od pedijatrice da joj slobodno ponudim i vode tijekom dana, a pedijatrica mi kaze da kroz dojenje dobije i tekucine jer je prvo mlijeko koje krene prakticki voda
Meni patronažna rekla da kad su velike vrucine da joj mogu dati zlicu-dvije prokuhane vode iako je samo dojena. Samo sam joj par puta tako dala i cini mi se da joj se svidjelo - valjda ono - nesto novo, nesto divlje
Ja sam vjencani prsten stavila tek nakon 2 mjeseca, bas me zivciralo sto ne ide prije.
Meni je kstala kojakilica, a ljudi mi kazu da izgledam kao prije. A u trapke neke stanem a neke ne. Al neke su mi bile preuske i prije samo se nisam mirila s tim da mozda trebam veci brih 🤣
Ccao svima.. mi danas bili na Rebru na kontroli za okice.. sve je uredu.. ona je i dalje cendrava u razdrazljiva.. od spavanja nista.. pokusala sam sad s njom malo oko ubit ali je trajalo punih 45 minuta.. baby gym ju ne zanima, igrackice koje sviraju isto nista, pokusala sam ju staviti u viper njjhalicu,ali to je njoj pre slabo.. ja moram skakat po kuci sa njom da bi njoj bilo zabavno..
Pojavio nam se jucer nekakav vaginalni iscjedak.. zvala sam pedijatra kaze neka ispirem kaduljom da to oce od viska hormona..cekamo do 25 kada idemo po pikicu pa cemo vidjet sta ce reci onda ...
Ja sam visoka 164 i teska 58 kg.. trebala bi skinuti 3 kile ali uz vjezbu da maknem mekani trbuh 😋😋 s obzirom da sam dobila samo 10 u trudnoci i to mi je otislo sve za 5 dana..
Mamica1985 ja ti svojoj dam po 2- puta na dan malo vodice na dudu, ona si povuce 3,4 puta i mirnija je nekako i bolje mi kaka..
Franova - kad ti ne kaka tak par dana, da li se napinje u medjuvremenu kao da ce kakati, ali ne moze ili mislis da mu ne smeta? I je li mu normalna stolica nakon tih par dana ili bude tvrdja? I dajes li mu jos tekucine tijekom dana osim cice/ad i kaj i koliko?
Ja ne znam kad da joj nudim vodu.. rekla mi je sad med.sestra od pedijatrice da joj slobodno ponudim i vode tijekom dana, a pedijatrica mi kaze da kroz dojenje dobije i tekucine jer je prvo mlijeko koje krene prakticki voda
Da ponekad se napinje kao da kaka i onda pocne plakati..nekada ga muci nekada ne...eto sad 6 dana nije kakao i nije ga mucilo pokakao se sinoc bez problema...a prije toga ga je bas mucilo pa sam nakon 7 dana stavila glicerinski cepic...stolica mu nije tvrda onako je kao pasta senfasto...ja sam svoju pitala dali da dam caja pa mi je rekla ako mislim da Ce pomoci neka dam...on ti popije AD oko 150ml za cijeli dan znaci dobije navecer nakon zadnjeg sisanja 90ml i jos preko dana jednom 60ml ali to ne svaki dan...cak mi je rekla da mu AD napravim na kamilici...tako da ponekad tako naprsvim...ovako vodu ili cisti caj ne dajem...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ena ma jedem ja i pijem, nego mi najgore tako kad odem dojit, a zaboravim si vodu uzet A mislim da nikad u životu nisam ovoliko tekućine pila, stalno mi mora negdje bit čaša.
Meni za prsten fali još malo. A što se tiče kila, još su 2 ostale, al ja sam s previše i krenula.
Sto se tice kila imam 56 s ostala trudna s 54 i isla roditi s 70...visoka sam 159 😁
Nego da nosic nas sad zeza,cistim s fiziološkom stavim po 1-2ml u svaku nosnicu...okrenem na bok i ustrcam brzo tako da kroz drugu nosnicu i usta izleti...mozda vam zvuci brutalno ali vjerujte ono po kap dvije ne pomaze ovako su mojoj sestri na plućnom pokazali kada joj je malena bila na intenzivnoj s mjesec dana zbog bronhiolitisa....
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Mi smo evo danas izisli u prvu setnjicu. Bas san sritna. Bila san u teskom strahu da ce kmecat i da necemo niti krenit a on na kraju cilu setnju od pola sata prespava.
Recept je najest ga do maximuma i pustit da zaspe prije nego sta se krene 😁
Ja nemam pojma koliko kila imam, inace sam 167 visoka a u trudnoci sam bila na 74kg...Prsten probala prosli tjedan stavit ali je bio jos uvik malo preuzak pa sam ga skinila
Pa vi ste sve neke malecke sitne zene 😂... Ja visoka 172,trudna ostala sa 80,dosla do 91kg,i sad imam 87 😲, tak da mi slabo odlaze te kile, vj.i zbog moje hipotireoze jer i inace imam problema sa skidanjem kila...
Moja grofica zaspala sad, idem sad malca okupat dok jos mogu 😜
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Evo mi obavili shopinge za ročkase ovaj vikend. Vid je bio u kolicima ravno 3.5 minute. Polako napredujemo, ostalo smo se nosali a kolica voze stvari.
Ja prstenje nisam ni skidala cijelo vrijeme su samnom. Meni natiču noge, ne ruke.
Ja sam 162 i imam 64 kg. Još 2 kg do predtrudničke težine iako pikiram smršavit na 60 (kile prije prve trudnoće 😂). Stanem u sve iako preko guzice ide teže 😂.
Kaj smo još pričale nemam pojma.
Franova kad uloviš cajta daj napiši postupak za ovo odštopavanje nosa (bit ću ti zahvalna).
Ah da netko je spominjao kako beba neće nigdje. Nije ni moj kad je bio mali. Sad što je veći to više ali i ja moram biti u vidokrugu.
Dinosaurus super za šetnju i taktiku.kod nas ne pali jer frajer skuži da je u kolicoma i dreći ali uvijek imam mai tai sa sobom pa ga stavim u to...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jooj i nečiji slatkiš je biooo samo čiji al tak je slatki, ma ista mama 😘😘😘😘😘❤️
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji