Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Rujan 2018. 21:22

mamica1985

Ena31

ivymicek

Ena31

Kako volim kad mi svi pametuje i dijele savjete a fizički nebi prstom makli da pomognu🤯🤯…došao s posla,bio deset minuta dok je pojeo i otišao flaksat..vrati se ,mali vrišti,ja ga nosim..njemu ti se spava..nemoj mu davati jesti,nije gladan…nosim malog dok ne zaspi i onda kao jesam ti rekao(a dok ja nosam malog on večera…),onak ,ne hvala,netrebaš ga primiti na par minuta,nemoram jesti,samo da mozak odmorim jbt…uf..i da,pojeo i opet izašao iz stana,dole k svojima…sorry,malo se jadam al pukla sam,baš su svi pametni,a ja sam cijeli dan s njim,hranim,presvlačim,zabavljam,nosim..pa daj budi s nama bar malo pa vidi kak je…

Potpisujem i totalno te kužim i totalno si u pravu.
    Nekad imam osjećaj da sam samo sebi rodila djecu pa se i sama moram brinuti za njih. Aaaarrrggghhhh
    Drž se Ena i imaš pravo puknuti i reći !!!!!

🤗🤗Hvala draga,lijepo da me netko razumije😘

I ja te totalno kuzim, doceka ga rucak na stolu, zabavaljam oboje djece tako da odemo u park na 2h da jede u miru i odmori u tisini jer se eto namucio na poslu, navecer obje uspavljujem i onda jos kad zaspu (srecom rano u 20h), bacim se na stan da sredim kaj nisam stigla. Naravno - on pred tv-om i komentira mi da sam obje navikla da su ovisne o meni. Mislim si - pa da se samoinicijativno ukljucis, mozda bi i tatu dozivljavale. I jos mi malo malo pa nabaci da tko mi je kriv, da nismo morali imati drugo kad se pozalim tu i tamo da sam umorna i da i on nekaj napravi. Tu i tamo zavidim Franovij jer njen bar nije tu pa zna da sve mora sama, meni je moj doma svaki dan u 16h pa bi nekad radije da je u njemackoj ili di god 😂😂😂

Slažem se😂,onda bi barem znale zašto moramo sve same i nebi nam nitko prigovarao zašto ovo jesi,zašto ovo nisi,nemoj sad tako,daj ovako...rekli su bit će bolje😉😂,hoće hoće,kad grunemo i sve po spisku im izrecitiramo😂😂...
    No pustimo loše teme,ajmo na veselije, Mihael ima 8,44kg😂😂,pajcek mali😍,a bome mi se i dugačak čini,mislim da bude mu kadica ubrzo premala postala a trebala bi kao do 2godine biti...

ivymicek
    20. Rujan 2018. 21:26

mamica1985

Ena31

ivymicek

Ena31

Kako volim kad mi svi pametuje i dijele savjete a fizički nebi prstom makli da pomognu🤯🤯…došao s posla,bio deset minuta dok je pojeo i otišao flaksat..vrati se ,mali vrišti,ja ga nosim..njemu ti se spava..nemoj mu davati jesti,nije gladan…nosim malog dok ne zaspi i onda kao jesam ti rekao(a dok ja nosam malog on večera…),onak ,ne hvala,netrebaš ga primiti na par minuta,nemoram jesti,samo da mozak odmorim jbt…uf..i da,pojeo i opet izašao iz stana,dole k svojima…sorry,malo se jadam al pukla sam,baš su svi pametni,a ja sam cijeli dan s njim,hranim,presvlačim,zabavljam,nosim..pa daj budi s nama bar malo pa vidi kak je…

Nekad imam osjećaj da sam samo sebi rodila djecu pa se i sama moram brinuti za njih. Aaaarrrggghhhh

I ja te totalno kuzim, doceka ga rucak na stolu, zabavaljam oboje djece tako da odemo u park na 2h da jede u miru i odmori u tisini jer se eto namucio na poslu, navecer obje uspavljujem i onda jos kad zaspu (srecom rano u 20h), bacim se na stan da sredim kaj nisam stigla. Naravno - on pred tv-om i komentira mi da sam obje navikla da su ovisne o meni. Mislim si - pa da se samoinicijativno ukljucis, mozda bi i tatu dozivljavale. I jos mi malo malo pa nabaci da tko mi je kriv, da nismo morali imati drugo kad se pozalim tu i tamo da sam umorna i da i on nekaj napravi. Tu i tamo zavidim Franovij jer njen bar nije tu pa zna da sve mora sama, meni je moj doma svaki dan u 16h pa bi nekad radije da je u njemackoj ili di god 😂😂😂

Hjoooj sva sreća same si napravimo brbe, same si rodimo pa same moramo sve. Ufdfffdfff

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    20. Rujan 2018. 21:56

ivymicek

mamica1985

Ena31

ivymicek

Ena31

Hjoooj sva sreća same si napravimo brbe, same si rodimo pa same moramo sve. Ufdfffdfff

S njima očito nikad na zelenu granu..onda kad se još pored njih nađu i drugi s “pametnim” komentarima 🙄🤪
    Ena bravo za veeelikog dečka 😊 a boja kose je odlična ❤️
    Winnie bravo za kilice i cm 😊
    Japanka ma sve će to biti dobro 🤞💪
    Ležaljku imamo tiny love rocker napper i super mi dođe kad recimo kuham pa ju imam pored sebe..ima i vibracije i glazbu sa svjetlima,A voli ta svjetla gledati pa onda izdrži kratko vrijeme bez da ju zabavljam
    Moja mrva spava pa idem i ja,glava me počela boljeti 😕 želim vam svima mirnu noć sa što manje buđenja 😘😘

• Maja82
    20. Rujan 2018. 22:09

Zao mi je zbog kukica i remencica 😣 
    Ena boja super!
    Danas je svima ludi dan vald.. meni bio super dan i onda u 7 navece u setnji poludim i skoro se rasplacem. Dosta ti je 1 recenica prigovora il malo nerazumjevanja da il places il se deres.. al ajd mozemo mi sve izgurat.. al mene tako strah syalno ne znam jel vama tako - sto ako nes ne radim dobro? Jel ona dobro psihicki i fizicki jel ju dosta zabavljam jel ovo jel ono.. 
    Drzim fige za noc 😘

nasdva
    20. Rujan 2018. 22:32

lucy233

Imam pitanje…moj F zadnjih dana, možda tjedan kaki jako jako rijetko. Skroz vodeno, toliko da ne postoji pelena koja to može zadržati. Patronažna kaže da nije ništa, ali meni to djeluje kao pravi proljev, pogotovo zato što prije nije imao takvu kakici. Jel imala koja iskustva s tim? Isključivo je dojen, a ja nisam mjenjala prehranu

Mojoj Marti se mijenja konzistencija kakice ovisno o mojim hormonima. Kad je meni ovulacija ili kad bi trebala imat mengu njena kakica sluzava bez grudica, i puno prdi i olače dok prdi. To traje 2-3 dana i onda opet po starom.

nasdva
    20. Rujan 2018. 22:37

Pročitala sam sve, ali...
    Žao mi je zbog remenčića.
    Ena boja ti ljepa, ja imam izrast od 5 cm nikako da odem na farbanje.
    Marta danas cijeli dan samo na rukama spava čim ju spustim probudi se. I na kraju zadnje spavanje odradila u marami u westu. Ja danas izašla iz kuće nakon 4 dana 

franovamamita
    20. Rujan 2018. 22:41

Vecer
    Ena kuzim te i imas pravo puknuti ali shvati da ili su nesposobni ili stvarno ne zele sudjelovati kako bih trebali vode se ocito onim ti si mater ti to sve sama trebas 😤 nego boja ti je super i ja jednom u 2 godine promjenim pa nemogu docekati da opet budem plava🤣 a Miha ajmeeeee koji veliki frajer 😍
    Ivy i moj je takav cvili ak me ne vidi a ako me vidi cvili da ga uzmem nekad trpim pisanje do zadnje granice jer nemogu ni to bez njega...sto se tice AD neces ga zakinuti boze ne brini majko daj prvo siku pa ponudi bocicu ja tako svom navecer i spava mi po 5 sati u komadu 😊
    Mamica da nekad mi je lakse jer znam da sve sama moram da je tu a nece kontam da bih se vec poklali na mrtvo 😤 ali sad sam gospodinu rekla kad dode da Ce me zamjeniti na pola jednog dana samo da pocne cijeniti to sto radim...nisu oni ni svjesni... misle napravili su ih i tu njihova obaveza staje...
    Nego mi kakali nakon 6 dana jeeee 😁 ali mi je poceo bas puno bljuckati i puno sliniti ne sjećam se da mi je prvi tako...
    Narucila sam one mamine kapi cisto me zanima jel pomazu kao sto svi hvale,jedva cekam da stignu da isprobam

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

6xmama
    20. Rujan 2018. 23:56

Danas je svima ludi dan kolko vidim 😳... Moja curka je danas isto nekaj nabrijana, izivljavala se na meni cijeli ibogi dan, razvlacila ju po rukama ali cijeli dan, spustim ju, za dve minute takav plac da se sva zacrveni od deracine, a nije ni pokakana ni gladna, ne kuzim kaj joj je danas... Uzmem ju taj cas je tiho 🙄. Nisam posteno ni pojela nekaj ni nis jer mi je dtalno na rukama i onda ju sa lijevom drzim, a sa desnom moram jest a ljevak sam 🙄... Smilovala se u 7 navecer pa odspavala do 9, tak da sam mogla malca okupat i oprat kupaonu jer ju cijeli dan pokusavam oprat al nikak od nje. 
    Vidim muzevi su na tapeti 😂... A meni moj pomogne kolko moze jer uz tolko djece si ne moze priustit izmotavanje 😝. 
    Ena, Miha je ogroman 😆, pa to bu moja valjda sa godinu dana 😅. 
    Idem sad malo ubit oko, grofica evo spava pored mene, sljedece papanje bude oko 2,pol 3...
    Zelim svima laku i mirnu noc 😘

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

pharmamma
    21. Rujan 2018. 01:47

Popizditis 😡 a zaspi u 9,ja odem spavat u 10 s glavoboljom, A se iz nekog razloga probudi gladna već u 11,pocica,ja popijem tabletu jer me boli sve jače,zaspim,dolazi gora polovica doma s cuge i umjesto da je uzeo ključ od stana u autu on meni zvoni i probudi me..uspijem zaspati,eto 0.55 i A bi opet jela..pojede i zaspi brzo i onda mi on počne hrkati..i kaj je najgore nemoguce ga je probuditi 😩😩 najradije bi otišla spavat na kauč,ali neću čuti malenu kad se probudi za papati

21. Rujan 2018. 02:44

Zombiiii🤪🤪🤪...mali s nama u krevetu,nema mjesta i kičma me rastura,samo se komeša i stenje nešto u snu,pa se budi a ja se nemogu ni okrenuti...ko će dan sutra izgurati..hvala vam curkice za utjehu,vidim da nisam jedina koja tu i tamo pukne,žao mi je da nam to mora tako biti..hvala i kaj se boje kose tiče,i Mihice😘. Idem probati ubiti oko dok nebude gospon savršeni išao raditi,onda ću malome dati bočicu pa da spaaavaamm🤪😵😴😴😴😴

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.