Jutro drage moje. Mi smo jučer bile na prvom pregledu. Sve je uredu. Ima 58cm i 5300g. Dal vi mažete bebice s kakvim kremama,losionima? Ja kad ju kupam koristim sapun i vidim da joj dosta isušuje kožu. Po licu ima sitne prištiće koji se povlače ali koža joj je lagano suha. Neznam čime da joj lice namažem. Ne usudim se bilo čim.
Vidim da bebica taman ima oko 6 tjedana, tako da ti to još može biti čišćenje od hormona koje ni ne trebas tretirati. Sapun i inace puno isusuje kozu. Mi imamo Mustelinu kupku, skupa je ali traje stvarno dugo i odlicna je.
Ivy moguce da mora raditi neke vjezbice jer sam citala da zna to tako biti i kada su misici na jednoj strani slabiji/jaci...drzim fige da nosic brzo normalno prodire,mi se malo nakasljemo i isto nosic pomalo zastopan...stavljam fiziološku i nadam se najboljem...
Bravo za sve bebice i kilice 💕
Pharma nadam se da nećete imati reakciju 😘
Mateya ja svog perem u cistoj vodi kosu mu perem afroditinim samponom,nakon kupanja mazemo se hipp bebi uljem 🙂
Ena i ja cu svoga sada forsirati jer bas sam se uplasila STA ako se ne ispravi ..ali tak je bilo i na kontroli i dr ga je gledala i nista apsolutno nije prokomentirala...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ivy moguce da mora raditi neke vjezbice jer sam citala da zna to tako biti i kada su misici na jednoj strani slabiji/jaci…drzim fige da nosic brzo normalno prodire,mi se malo nakasljemo i isto nosic pomalo zastopan…stavljam fiziološku i nadam se najboljem…
Bravo za sve bebice i kilice 💕
Pharma nadam se da nećete imati reakciju 😘
Mateya ja svog perem u cistoj vodi kosu mu perem afroditinim samponom,nakon kupanja mazemo se hipp bebi uljem 🙂
Ena i ja cu svoga sada forsirati jer bas sam se uplasila STA ako se ne ispravi ..ali tak je bilo i na kontroli i dr ga je gledala i nista apsolutno nije prokomentirala…
Nama je i pedica rekla kad smo bili...al evo spava i sam ju okrenuo kak treba,samo kaj ne ostane tak dugo...
Jutro,cure!
Mateya,pa to je pravi komad žene ,moja bu tak možda sa 3 mjeseca
.Uprvo sam ti ja htjela napisat to kaj ti je Lucy rekla-moguce da se čisti još od hormona,moja ti isto tak ima prištiće po licu i kćer mi je tak imala,isto sa nekih mj.dana pa mi je pedica rekla da se to čisti još od mojih hormona i da bu to samo prošlo...tak je i bilo,dosta dugo je imala to,do nekih 2 mj alje prošlo samo od sebe...
Pharma bravo za kilice i cmi nek ne bude reakcije na bocku!
Ena,prelaziš u brinete ?Bravo za dobru noć
Kod nas sve isto,čekamo ponedjeljak i prvu kontrolu
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Kupamo se i mazemo samo sa bademovim uljem :) a za kosicu samo koristim niveu :)
Noc je prosla super :)
Hvala curke na odgovorima. Bome to je cijela beba. Ne čudim se kad se velika rodila.Imam ju kaj čuvati. Dok je cendrava i na rukama mislim da mi kičma ode 😂😁 Samo nek je zdrava 😀
💖 Nikol -12.08.2018💖
Jutro,cure!
Mateya,pa to je pravi komad žene,moja bu tak možda sa 3 mjeseca
.Uprvo sam ti ja htjela napisat to kaj ti je Lucy rekla-moguce da se čisti još od hormona,moja ti isto tak ima prištiće po licu i kćer mi je tak imala,isto sa nekih mj.dana pa mi je pedica rekla da se to čisti još od mojih hormona i da bu to samo prošlo…tak je i bilo,dosta dugo je imala to,do nekih 2 mj alje prošlo samo od sebe…
Pharma bravo za kilice i cmi nek ne bude reakcije na bocku!
Ena,prelaziš u brinete ?Bravo za dobru noć
Kod nas sve isto,čekamo ponedjeljak i prvu kontrolu
I mi čekamo ponedjeljak s tobom da javiš dobre vijesti i da naša curka fino napreduje🤗😘. I Mihael je imao tako po ličeku,sav je bio točkasti😂😂,isto rekla pedica da se čisti,umivali par puta dnevno vodicom samo. 😂😂,da idem u brinete jer mi je ionako izrast preko pola glave smeđi,samo vrhovi plavi ostali kak dugo nisam išla na frizuru,samo skopčam u punđu i to je to😂😂
Hello! Bravo za dobre noći. Naša je bila ok. Ali mama se skoro svako jutro ustane prije 5 piti kavu s tatom tako da, odavno je dan počeo 😁 ( a ona spavala do 9.30) Super za napredak svim bebicama i kilice i centimetre. Pharma nase se cure i dalje prate,😀 Prošli tj. Bile na sistematskom, bila je 4600.Isto dobila pikicu, reakcije nije bilo. Mi ju kupamo sad s afroditom sweet moments, a mažem mlijekom za tijelo becutan ili Hipp. Moji nisu osjetljivi na kreme. Netko je pitao za njihaljku/ležaljku. Ja imam Tiny Love. Odlična je jer moze u ležeći položaj a i u lagano sjedeći.
Tiny Love Rocker Napper- mislim da je do 18 kg. Mojih oboje hoce u nju. Puno mi to pomogne jer sad već hoce biti u njoj 15- ak min. Ja bi isto neku klokanicu/maramu ali nemam iskustva sto bi uzela.
Nama opet drugi dan nekakanja i mislim da ju muci po vriskovima koje spoadicno pusta. Noc bila standardan, zaspe oko 20h, budi se oko 7:30h s dva budjenja za cicanje.
Drzim fige da ne bude reakcije na cjepivo, da smrkavi nosici brzo prodju i bravo za velike bebice koje super rastu i napreduju!!! 😀😀😀 nas je u nedjelju vagala na Rebru radi doze cepica i tad je imala 5310g, naruceni smo 4.10. na pregled i cijepljenje, bas me zanima koliko ce narasti 😀
Kaj se lezaljke tice, imamo Peg Perego Tatamia, starija ju je koristila od 0-3g., vidim da i manja ide tim stopama. Zadovoljna sam 👌👌
Kaj se klokanice tice, dobili smo BabyBjorn Original, koristim ju samo ako se moram zaletiti do ducana pa da ne teglim kolica jer su glomazna ili ako mi se rasplace vani pa da je ne nosim na rukama previse. Zadovoljna sam 👌👌
Sortiraj odgovore
Najstariji