Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    20. Rujan 2018. 15:59

mamica1985

6xmama

Winnie, super za curku i da lijepo napreduje, bas mi je drago 🤗!
    Japanka, ajde pa nisu ni remencici najgora stvar na svijetu, budes se navikla…
    Mamica 1985 i mi smo bili sazadnjim kod Milosevica u poliklinici Ribnjak i stvarno je super dr,i sa malom cu sad k njemu.
    Druga Mamica, ja sam svoje othranila na AD mlijeku i uvijek sam im dala jest kolko su trazili, podaci na kutiji su okvirni, ti doze i broj obroka prilagodis kak djetetu pase. Moji nijedan nisu imali grčeve, tak da to nema veze sa ad. Probavnih problema su imali zadnjih dvoje u vidu frkanja i puno kakanja, po osam puta dnevno(a to je prevec za bebu na ad) od formula sa probioticima, a Nan ti je isto takvo mlijeko i evo mojoj malenoj ne odgovara zbog toga, pa ak ti bude kaj takvog da znas da je od tih kultura u mlijeku. Ja sam ju prebacila na Milupin Milumil i drugo dijete odmah-nit je stalno gladna nit ju vise frce nit kaka non stop ko od Nana

Da bar moja hoce cesce kakati od Nana 😂😂😂

A moja dusu iskakala od Nana 😂... Vidis kak je to razlika od djeteta do djeteta, ne bi covjek vjerovao 🙄

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

lucy233
    20. Rujan 2018. 16:26

Imam pitanje...moj F zadnjih dana, možda tjedan kaki jako jako rijetko. Skroz vodeno, toliko da ne postoji pelena koja to može zadržati. Patronažna kaže da nije ništa, ali meni to djeluje kao pravi proljev, pogotovo zato što prije nije imao takvu kakici. Jel imala koja iskustva s tim? Isključivo je dojen, a ja nisam mjenjala prehranu

mamica1985
    20. Rujan 2018. 17:53

Ja mislim da se njima probavni sustav jos razvija i da do 4.mjeseca sve i je i nije normalno, ne znam kaj bih drugo mislila vise :(

Dinosaurus
    20. Rujan 2018. 19:50

znaci sve ste otprilike planirale ili ste krenile sa nosiljkama oko 2 mjeseca..ja bih mozda uskoro probala sa maramom nekom. To mi djeluje da je bolje za raniju dob (mi cemo sad tek mjesec dana).
    Kod nas dan koma..nikako ga odvojit od cice. Kao zaspe na cicki ali cim se maknem plac...Ako je stvarno onaj skok u rastu nadam se da ce uskoro proc inace ce mi otpast bradavice -.-' 

20. Rujan 2018. 20:05

Kako volim kad mi svi pametuje i dijele savjete a fizički nebi prstom makli da pomognu🤯🤯...došao s posla,bio deset minuta dok je pojeo i otišao flaksat..vrati se ,mali vrišti,ja ga nosim..njemu ti se spava..nemoj mu davati jesti,nije gladan...nosim malog dok ne zaspi i onda kao jesam ti rekao(a dok ja nosam malog on večera...),onak ,ne hvala,netrebaš ga primiti na par minuta,nemoram jesti,samo da mozak odmorim jbt...uf..i da,pojeo i opet izašao iz stana,dole k svojima...sorry,malo se jadam al pukla sam,baš su svi pametni,a ja sam cijeli dan s njim,hranim,presvlačim,zabavljam,nosim..pa daj budi s nama bar malo pa vidi kak je...

ivymicek
    20. Rujan 2018. 20:06

Ja sam danas divlja.. umorna... Neispavana... Ovo malo čudo vriska čim me ne vidi. Iscikio je dušu iz mene... Aaaaaaaaaaaaaa
    Enq baš ti je dobra boja i to još iz kučne radinosti.
    Netko mora nositi remenčiće... Žao mi je ai nadam se da ćete to riješiti brzo ili se savjetovati oko tih abdukcijskih gačica.
    Kaj se tiče ljli ja imam i tiny love (bila mi super za ninu ovaj neće ni prismrdit, odmah urla).
    Imam neku žnj ljulju u njoj je max 10-15 min..  ali ako nešto gleda. Ja bih bouncer kqo baby bjorn qli muž veli da ne budem blesava jer tko zna hoće li htjet.
    Ja imam mei tai i zadovoljna sam. Imam i maramu a nju mi je tlaka namjestiti. Imqm i običnu klokanicu ona mi je najgora.
    Tko nije kakao nek kaka. Ko daje ad uz cikanje i ja bih ali si misli. Da ću ga zakinuti jer sam ovo dvoje samo dojila (znam glupo razmišljanje).
    Iiii ostalo sam zaboravila...
    Želim vam i sebi jednu prowpavanu noć...

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    20. Rujan 2018. 20:08

Ena31

Kako volim kad mi svi pametuje i dijele savjete a fizički nebi prstom makli da pomognu🤯🤯…došao s posla,bio deset minuta dok je pojeo i otišao flaksat..vrati se ,mali vrišti,ja ga nosim..njemu ti se spava..nemoj mu davati jesti,nije gladan…nosim malog dok ne zaspi i onda kao jesam ti rekao(a dok ja nosam malog on večera…),onak ,ne hvala,netrebaš ga primiti na par minuta,nemoram jesti,samo da mozak odmorim jbt…uf..i da,pojeo i opet izašao iz stana,dole k svojima…sorry,malo se jadam al pukla sam,baš su svi pametni,a ja sam cijeli dan s njim,hranim,presvlačim,zabavljam,nosim..pa daj budi s nama bar malo pa vidi kak je…

Potpisujem i totalno te kužim i totalno si u pravu.
    Nekad imam osjećaj da sam samo sebi rodila djecu pa se i sama moram brinuti za njih. Aaaarrrggghhhh
    Drž se Ena i imaš pravo puknuti i reći !!!!!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

20. Rujan 2018. 20:11

ivymicek

Ena31

Kako volim kad mi svi pametuje i dijele savjete a fizički nebi prstom makli da pomognu🤯🤯…došao s posla,bio deset minuta dok je pojeo i otišao flaksat..vrati se ,mali vrišti,ja ga nosim..njemu ti se spava..nemoj mu davati jesti,nije gladan…nosim malog dok ne zaspi i onda kao jesam ti rekao(a dok ja nosam malog on večera…),onak ,ne hvala,netrebaš ga primiti na par minuta,nemoram jesti,samo da mozak odmorim jbt…uf..i da,pojeo i opet izašao iz stana,dole k svojima…sorry,malo se jadam al pukla sam,baš su svi pametni,a ja sam cijeli dan s njim,hranim,presvlačim,zabavljam,nosim..pa daj budi s nama bar malo pa vidi kak je…

Nekad imam osjećaj da sam samo sebi rodila djecu pa se i sama moram brinuti za njih. Aaaarrrggghhhh

🤗🤗Hvala draga,lijepo da me netko razumije😘

mamica1985
    20. Rujan 2018. 20:34

Ena31

ivymicek

Ena31

🤗🤗Hvala draga,lijepo da me netko razumije😘

I ja te totalno kuzim, doceka ga rucak na stolu, zabavaljam oboje djece tako da odemo u park na 2h da jede u miru i odmori u tisini jer se eto namucio na poslu, navecer obje uspavljujem i onda jos kad zaspu (srecom rano u 20h), bacim se na stan da sredim kaj nisam stigla. Naravno - on pred tv-om i komentira mi da sam obje navikla da su ovisne o meni. Mislim si - pa da se samoinicijativno ukljucis, mozda bi i tatu dozivljavale. I jos mi malo malo pa nabaci da tko mi je kriv, da nismo morali imati drugo kad se pozalim tu i tamo da sam umorna i da i on nekaj napravi. Tu i tamo zavidim Franovij jer njen bar nije tu pa zna da sve mora sama, meni je moj doma svaki dan u 16h pa bi nekad radije da je u njemackoj ili di god 😂😂😂

japanka
    20. Rujan 2018. 20:58

mamica1985

japanka

Dobar dan svim mama i bebicama! 😊
    Ja uvjek citam, a komentiram kad stignem ako imam sto pametno za reci 😄
    Danas se moram izjadati, naime moja curkica je dobila remencice 😭😭😭😭
    Ja sam u komi, izgleda mi tako zarobljeno u tome, tako mi ju je zao… Ne znam kako cu je presvlaciti u tome?! Ima tko iskustva s tim??

Draga, apsolutno znam kako se osjecas, moja starija je morala nositi remencice radi displazije lijevog kuka, ali sam platila privatno abdukcijske gacice da ipak humanije bude. Nosila ih je 6 tjedana i sredilo se sve. Ja sam kao beba nosila remencice 6 mjeseci, mama kaze da je plakala stalno dok se nije pomirila da je za moje dobro. Ne znam ozbiljnost situacije ni jesi li iz Zg, ali preporucam ti dr.Milosevica u poliklinici Ribnjak za drugo misljenje. I ako financijski mozes te abdukcijske gacice umjesto remencica.

I ja sam nosila remenečiće kao mala, isto tako 6 mjeseci, ali to mi se čini puno gore jer sam već i puzala, a nosila ih. Mislim da sam ja danas puno gore to doživila nego ona. Ona kao da ništa nije na njoj, ne znam hoće li se to promijeniti, ali danas je ok. I drugi su mi savjetovali da odem po drugo mišljenje, ali meni se ovaj dr stvarno čini ok, išli smo prije 6 tjedana i tada je rekao da se čini da je ok, ali da dođemo na kontrolu. Idemo opet idući tjedan pa ću ga pitati za te gacice, mozda ne nude jer ne pokriva hzzo. Ali ovaj ortoped koji joj je namjestao remencice je rekao da si ona sama namješta kukove time što gura te remenčiće dolje nogicama (a to nema na tim gaćicama, pa sad ne znam  vidit ću...
    Žao mi je zbog nerazumijevajućih muževa  ja moram priznati da se moj puno popravio nakon raznih prigovaranja  ne znam bi li to i vama pomoglo, treba im nekad nacrtati... 
    Želim vam svima super noć sa što manje buđenja!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.