Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majda23
    20. Rujan 2018. 12:50

Bravo za kilice i centimetre, bebice lijepo napreduju. Ivy drzimo fige da se nosic odstopa. Pharma takoder drzimo fige da ne bude reakcije, mi je nismo imali 😊 i mi imamo problema s glavicom, pedi je rekla da jednu stranu vise voli pa da ga okrecemo. Ima li koja problem sa dizanjem na stomaku? Matija ne voli biti na stomaku, a kamoli dizati i okretati glavicu a vec bi trebali. Stavljam ga ali krene vristati. Ena znam da Mihael podize glavicu, kako si uspjela? I pedi nas je opomenila za piska, nismo dovoljno natezali a mene strah da ga boli 😑 

04.07. Matija 💜

20. Rujan 2018. 13:18

Majda23

Bravo za kilice i centimetre, bebice lijepo napreduju. Ivy drzimo fige da se nosic odstopa. Pharma takoder drzimo fige da ne bude reakcije, mi je nismo imali 😊 i mi imamo problema s glavicom, pedi je rekla da jednu stranu vise voli pa da ga okrecemo. Ima li koja problem sa dizanjem na stomaku? Matija ne voli biti na stomaku, a kamoli dizati i okretati glavicu a vec bi trebali. Stavljam ga ali krene vristati. Ena znam da Mihael podize glavicu, kako si uspjela? I pedi nas je opomenila za piska, nismo dovoljno natezali a mene strah da ga boli 😑

Nemam pojma,sam je tak stavio čim sam ga okrenula na trbuh,a ja budem ispred njega i stavljam mu igračkice ispred da gleda,kod njega je stvar da ne želi spustiti glavicu da bu tako spavao..a nevoli dugo biti tako i poslje bude vrištanje kad se izmori. To s pišom te kužim,i mene je strah da nebudem prejako a ona ga tamo svaki put tolko nategne da mu se raspuca kožica i onda bude par dana crveno😢

20. Rujan 2018. 13:20
    Evo mene brinete,home made😂😂
    Evo mene brinete,home made😂😂
    Yvone
    20. Rujan 2018. 13:33

Bas neke viroze haraju, sto brzi oporavak bebicama. A sto se tiče kakanja mi čak i previše kakamo, ja neznam koliko u danu puta promjenim pelenu.Za svako hranjenje i između. Mamica, 🤞 Da se uspije pokakati. Majda ni moja ne voli bas biti na trbuhu. Ali ne forsiram. Ispočetka je čak i htjela tak odspavat, al sad nema šanse. Samo ju razbudim.

Yvone
    20. Rujan 2018. 13:35

Oooo wowww Ena!!! Prekrasna brineta! 

Yvone
    20. Rujan 2018. 13:36

Lijepa mi je boja, nije pre tamna.

6xmama
    20. Rujan 2018. 13:50

Ena, fina bojica 👌! Ja se jos uvijek nisam uspjela pofarbat 😥 i na kraju sam stvarno sijeda isla na porod 😑... Ne znam kad cu uspjet ofarbat tu kosu vise i opce se ne gledam u spigl da ne glexam te sijede 🙄

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

20. Rujan 2018. 13:53

Ena, boja je mrak.. 😍😍 

20. Rujan 2018. 14:05

Hvala curke😁,ja sam si malo čudna sad al budem se priviknula😂😂..da,pisalo je da je tamno plava🤔,nisam htjela baš onu jako jako tamnu...al ok je. 6xmama budeš i ti,pogotovo ako se farbaš doma,stariji pripazi na bebu dok zaspi  i to je to😉

mamica1110
    20. Rujan 2018. 14:18

Curke slabo vas pratim zadnjih dana ali nadam se da su sve bebice dobro i da fino papaju i kakaju.
    Molim vas koje kombinirate dojenje sa adaptiranim kakva su vam iskustva? Koliko kolicinski i kada dohranjunete bebe? Kako su bebe reagirale na ad? 
    Mi bili na pregledu privatno radi kombinacije raznih problena i ispaloo je da je samo 200gr dobila u 3 tjedna. Pedijatrica savjetovala ad Nan Ha 1. Postoji mogućnost alergije na kravlje proteine zbog poteskoca sa kozom i probavom. Nismo dobili savjet za kolicine ad-a, pokusala dati 30ml ali joj je premalo pa smo pojeli 80-90ml. To je po kutiji za bebe starosti do mj dana 6×dnevno. Medutim ja sam pokusala dati samo pred spavanje ali sad vidim i u danu da joj nie dosta cice. Dajte mi preporuku pliz!
    I jos me zanima posto na mom mlijeku jedva ima stolicu i puna je vjetrova da li su vasi bebaci imali pojacano bljuckanje/grceve iza ad-a s obzirom da je teza hrana. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.