Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Rujan 2018. 11:17

Jutro mamice...evo nov dan i sve iz početka 😂😂...nahranili,preskinuli,vrištali,dali sisu,vrištali dragali i ajde zaspao,uskoro opet papanje..stavila kuhati saft od teletine nek krčka polako,pire krumpir napravim prije nego m dođe s posla...nadam se da će nam danas svima biti bolji dan...😘😘

franovamamita
    21. Rujan 2018. 11:42

Ajme ajme kad bih samo vidjeli ti nasi muzevi sta ppisemo o njima jel bih im doslo iz guzice u glavu ? Naravno da Ne...🤣🤣🤣
    Mene bas zanima hoce li moj ista promjeniti jer prosli puta smo se u svađi rastali,dva dana prije puta nismo rijec progovorili,a dosao je na 6 dana...divno 😤
    Nekada bih voljela da sam veca i jaca od njega i da ga prebijem na mrtvo 🤣🤣🤣🤣🤣
    Eto rucak gotov pravila bolonjez...stariji upravo dosao iz skole,mlađi spava...mozda uspijem rucati bez njega ali evo vec ga je probudio 😠

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

nasdva
    21. Rujan 2018. 12:09

Na muža se ne mogu požalit, ali zato Marta opet samo na rukama spava. Lovro danas izvlači najglasnije igračke koje ima i baš se s njima mora igrat.😬
    Luda sam, budna sam od 6 i tek u 11 sam uspjela s nogu nešto pojest. 

ivymicek
    21. Rujan 2018. 12:15

nasdva

Na muža se ne mogu požalit, ali zato Marta opet samo na rukama spava. Lovro danas izvlači najglasnije igračke koje ima i baš se s njima mora igrat.😬
    Luda sam, budna sam od 6 i tek u 11 sam uspjela s nogu nešto pojest.

Moj je solo pa smo koma. Kad je zaspao skuhala si tučak i u 11 ga pojela... 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ami25
    21. Rujan 2018. 12:22

Curke jedno pitanje, moj mali nacicava po cijele dane, jel cu ja moc s njim izac u javnost nekako kupnju itd? Je imao netko takav problem 🙄 bojim se da mi je suđeno provesti godinu na kauču

💙Bartol💙

Dinosaurus
    21. Rujan 2018. 12:41

ami25

Curke jedno pitanje, moj mali nacicava po cijele dane, jel cu ja moc s njim izac u javnost nekako kupnju itd? Je imao netko takav problem 🙄 bojim se da mi je suđeno provesti godinu na kauču

Ista stvar i kod nas...u tri i pol tjedna izisla jednom do ducana solo i to je to 😂 nista mi vise nije jasno..kako zene funkcioniraju ovako...confused o.O'

21. Rujan 2018. 12:50

Jao jao ženske moje, da se i ja malo javim, dok je mali naravno na sisi, di drugdje 😂
    Što se tiče muževa, razumijem vas. Jučer moj došao navečer s posla, samo se presvukao i ode na cugu. Ja luda, mali nije cijelo popodne skoro niš spavao, samo sisa, ja žedna, gladna, pas vani laje. Ah 😠😠 ujutro mi je jedino ok jer ga malo pričuva, izađe u dvorište dok ja pojedem i popijem kavu. Ajde čak i kavu skuha. Al navečer bi ga zadavila 😂
    Ami, i mene to brine, tj ne znam kako ga podojit a da to nije na krevetu s mojim banana trudničkim jastukom. Mi smo izašli solo muž i ja par puta na cca 2 sata, dok su bake čuvale. I to mi je baš pasalo. A sad sam još i u organizaciji iduće subote i pira i dojenja i svega.
    Ne znam šta sam više htjela pisat
    Želim svima donekle ugodan dan s barem pol sata mira i tišine. 
    A da, i kako me dijete "nagradi" nakon svega, sinoć taman prije nego je zaspao

ami25
    21. Rujan 2018. 13:04

Dinosaurus nemam pojma stvarno, ja ga podojim on je budan trazi paznju da se igramo malo i cim ja odem pojest nesto ili na wc plakanje i oče jest i to bas jede nije da se mazi i slicno bas se vidi da moze pojest i sta ja odem negdje i sjedim s njim dok on jede 2 3 h po vani 🙄🙄🙄 ne znam kako ce sve to ic.. Znam da mi je kumica malog od sad 6 mj uvijek podojila prije izlaska i on bi bio miran 2 3 h i onda bi zaplakao i naravno da bi ga nahranila al sve u granicama normale.

💙Bartol💙

21. Rujan 2018. 13:07

zaspao u Baby gimu,kad sam vidjela da mu se spava stavila ga unutra,igrao se petnaestak minuta,malo cendrao i zaspao😂...ručak skuhan i pojeden,to mi je i doručak bio😁,suđe oprano,odoh malo leći dok on spava pa kad se probudi usisavanje,pranje poda i ostalo...

ivymicek
    21. Rujan 2018. 13:22

Ena31

zaspao u Baby gimu,kad sam vidjela da mu se spava stavila ga unutra,igrao se petnaestak minuta,malo cendrao i zaspao😂…ručak skuhan i pojeden,to mi je i doručak bio😁,suđe oprano,odoh malo leći dok on spava pa kad se probudi usisavanje,pranje poda i ostalo…

Totalno slatko... Kak si je začoril. Mi ćemo doć k vama na edukaciju jer moj se ne zna sam ununati 😂.
    Moji su vam sisala i ja ne idem nikam bez da prije, za vrijeme i nakon šetnje dam siku. Vid ne voli kolica, nije ni Luka dok nismo prešli u sportski dio (jedva čekam).
    Bit će bolje puce... S prvim je najteže... 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.