Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    japanka
    21. Rujan 2018. 09:30

Maja82

Zao mi je zbog kukica i remencica 😣
    Ena boja super!
    Danas je svima ludi dan vald.. meni bio super dan i onda u 7 navece u setnji poludim i skoro se rasplacem. Dosta ti je 1 recenica prigovora il malo nerazumjevanja da il places il se deres.. al ajd mozemo mi sve izgurat.. al mene tako strah syalno ne znam jel vama tako - sto ako nes ne radim dobro? Jel ona dobro psihicki i fizicki jel ju dosta zabavljam jel ovo jel ono..
    Drzim fige za noc 😘

Joj Majo tako se i ja brinem, tj. baš je dobra riječ strah - baš strah da nešto ne radim dobro i hoće li s njom sve biti ok... Još ovo s remenčićima me bacilo u bed - jučer razmišljam jesmo ju previše nosili na neki krivi način pa dok smo putovali je li predugo bila u sjedalici... Ne znam, muž i ja tako onda nekad komentiramo ajde tko sve ima djecu pa im izrastu zdrava i ok pa valjda ćemo i mi to nekako 😄 
    I moja se jutros probudila puno ranije nego inače, frkalo ju... Možda su nam sve bebe lude jer dolazi promjena vremena, tko će ga znati 
    Evo još nešto da vas utješim za muževe - jučer u dječjoj čekaonici na Šalati došao muž sa ženom i bebom za pregled i starijim djetetom. Lik se tako derao jer je ljut što nisu na redu već i što nema doktora (a naručeni su u 9.10, a tad bilo 9.18), znači psovao doktore, skidao sve s neba, mene je tako naljutio, daj odi biti pacijent negdje drugdje, a ne u čekaoni punoj malih beba!! 

japanka
    21. Rujan 2018. 09:33

6x mama skudam ti kapu. Kojeorganizacijske sposobnosti moraš imati za hendlanje 6 djece!! Svaka čast 😊
    Ja od svoje ne mogu mrdnutikad smo same. Možda je to samo tako s prvim?!? 
    Ugodan dan svim klokanicama i malim klokančićima! 
    Ne znam za vas, ali mene baš veseli zahlađenje 

Yvone
    21. Rujan 2018. 09:37

Jutro mamice. Uh jučer bas ludi dan. Moja isto cijeli dan na rukama. Spavala do 09.30 al kasnije ne bi zaspala nikako. U cijelom danu bi se možda zbrojilo sat vremena na rukama. Noc prošla super. 6xmama i moja kao da ima radar uključen 😀 kad se treba spremat na put, kad trebaš pripremat nešto jer dolaze gosti, kad negdje trebaš ići... ma točno zna i ne da se uspavati. A onda kreće obostrana nervoza. Sto se tiče mužeka moj pomaže. Puno se bavi inace sa stariji  pa tako i sad. Kupa ga, sprema za vrtić, izvede van i ode uspavat.. a 

Yvone
    21. Rujan 2018. 09:38

Naravno i ja sam sudjelujem u svemu s njim ali njemu je već duže vrijeme tata glavni 😀 Kako tata nije s njim mogao provesti puno vremena dok je bio mali od neke 3 god. Nadoknađuje stostruko. Cure postavite se i izborite. I ja sam morala sa svojim oko nekih stvari poradit, sto se kućanskih poslova tiče. Zao mi je zbog remenčića i kukića, al proći ce i to. Netko je napisao da je nesiguran..sve je to normalno..samo zapamtite da ste mame i to je bebi cijeli svijet.. nema bolje.,, a svi griješimo, i naši su roditelji u nečem griješili pa opet sve izađe na dobro. 

21. Rujan 2018. 09:45

Dobro jutro ženice.. vidim svima nam je bilo veselo noćas.. Imam.osjećaj kao da mi je non stop bio na cici.. a i kad bi zaspao bi se meškoljio... Danas mi kava treba na litre 😴

ivymicek
    21. Rujan 2018. 09:47

Yvone

Naravno i ja sam sudjelujem u svemu s njim ali njemu je već duže vrijeme tata glavni 😀 Kako tata nije s njim mogao provesti puno vremena dok je bio mali od neke 3 god. Nadoknađuje stostruko. Cure postavite se i izborite. I ja sam morala sa svojim oko nekih stvari poradit, sto se kućanskih poslova tiče. Zao mi je zbog remenčića i kukića, al proći ce i to. Netko je napisao da je nesiguran..sve je to normalno..samo zapamtite da ste mame i to je bebi cijeli svijet.. nema bolje.,, a svi griješimo, i naši su roditelji u nečem griješili pa opet sve izađe na dobro.

Potpisujem... Samo treba čvrsto s njima. A što se tiče radiš li sve super radiš savršeno dobro . Svr beb plaču, neke više (moj Vid) neke manje. Ali pune smo ljubavi prema tim mališanima i kad si ljut ih voliš. Greške su normalne i poželjne jer nitko nije savršen

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Dinosaurus
    21. Rujan 2018. 10:12

jutroo, vidim da je kod svih bilo veselo pa tako i kod nas. Lipi spavanac od 9 do ponoc a nakon toga kaos..s jedne cice na drugu i tako do jutra...
    Moze li mi neko rec kad zapocinje ta "carolija" dojenja? Jer ako je tempo ovakav sve dok se ne prestane dojit onda je to samo jedna ogromna zrtva koju radis za dobrobit svog diteta... 
    Suosijecam sa svima koji su posebno zgazeni danas..

21. Rujan 2018. 10:23

Joj žene moje, tak sam napeta od jutra.. najrađe bi se zatvorila na tavan i cijelu kutiju cigara izdimila 😖😖 
    Dinosaurus..sve znam, sve razumijem..😂

mamica1985
    21. Rujan 2018. 10:26

Da, meni dojenje ni s prvom ni sad s drugom nije bilo carobno ni prekrasno, jedva sam cekala da prestanem, a i sad sam svaki dan na vagi da je skroz prebacim na ad jer poucena s prvom koja je stalno bila bolesna do negdje 3.5 godine, dojenje joj apsolutno nikakv imunitet nije napravilo/ojacalo, tak da ne vidim razliku neku. 😣

Majda23
    21. Rujan 2018. 10:40

Sinoc sam se fino raspisala i stisnula posalji. Sad vidim da nije poslalo 😑😑😑😑 
    Zao mi je za remencice i kukice, vjerujem da je tesko gledati bebu s tim ali znate da je za njeno dobro. Brzo ce proci 6 mj 😘 
    Ena div nas, nek on nama napreduje 😊 boja mi je odlicna, i ja bi neku promjenu i razmisljam o boji meda 🤔🤔 s muzem treba sjesti i ocitati bukvicu, tako sam svome. Dode s posla i stalno neke obaveze, ni ne bude s nama. Tako da ga sad pricuva da mogu obaviti sta moram, pogotovo kad mali cijeli dan place pa mi treba malo mira da ne eksplodiram, a ciscenje me opusta 😂 
    Ivy i moj je dosta ovisan o meni. Najjace mi je kad ga netko nosi i krene plakati kad me vidi. U jednu ruku mi bude drago sto mi je toliko privrzen, a opet bi radije da je neovisan, ipak je beba, ustalit ce se s vremenom. Jos sam nesta pisala ali se ne mogu sjetiti 😠 mi smo u sobi imali komarca pa nismo bas spavali, jos se mali probudio ranije nego inace, bit ce danas veselo 😵😵 

04.07. Matija 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.