Sisanje i probudio se zapisan morala ga presvuci i sad je budan😋
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Bome nam je svima zanimljiva noć..mi cickamo po 4.put,svaka 2 sata je budna..to ni u skokovima nije radila 🙄 tako mi se spavaaaa
Zombiiii🤪🤪🤪…mali s nama u krevetu,nema mjesta i kičma me rastura,samo se komeša i stenje nešto u snu,pa se budi a ja se nemogu ni okrenuti…ko će dan sutra izgurati..hvala vam curkice za utjehu,vidim da nisam jedina koja tu i tamo pukne,žao mi je da nam to mora tako biti..hvala i kaj se boje kose tiče,i Mihice😘. Idem probati ubiti oko dok nebude gospon savršeni išao raditi,onda ću malome dati bočicu pa da spaaavaamm🤪😵😴😴😴😴
Vidim svima nam je bilo noćas. I vid je bio budan, srenjao lupao od 2-3:30. Zasšala sam tak čvrsto da sam se i naspavala.
Pharma pošalji hrkatora na kauč pa se naspavaj.
Ja već pijem kavicu jer me je moj sinek zbudio (pričaju strašne priče u vrtiću pa ga strah).
Videk čori a ja ću danaspiti hektolitre kave 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro!
Vidim sve budne po noći ,te ljetne bebe su mali zahebanti bi ja rekla...moja je ok još po noći,probudi se,pojede i ćorka,al po danu maltretira da nemreš mrdnut od nje.
Evo jutros sam se namjerno digla nakon kaj sam ju nahranila u pol 6,da uspijem skuhat ručak i ko da zna mala prefriganka kaj namjeravam,opće nije do 7 htjela zaspat ,a inače zaspi odma bez beda.Dijete me sabotira u startu
.
Al eto u 7 ubacila ja u petu pa sam već izdubla patlidžane,stavila dinstat meso i povrće da ih nafilam,skuhala si kavu i čaj,skuhala flašice...dok me grofica opet ne sabotira .
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro curke, jaoooo Enaaa ovo ko da sam ja pisala za muža, nevjerojatno.. Jucer mali vrišti 2 h bez prestanka, sit, presvučen, okupan sve 5, mislim da nisu ni grčići, moj dođe do mene i gleda me uzme malog 3 min on vristi i dalje naravno i daje mi ga.. Ja mu dam cicu cisto da se smiri, nekad ga samo miris umiri a ovaj moj pocne sa spikom ti samo guras mu jest, vidis da mu je slabo boli ga trbuh i ode 😩😩😩😠😠😠😠😠znači toliko sam popizdila da mi je malo falilo da ga izbacim iz kuće i tjesim dijete i mislim se, pa jel ovo normalno???? Umjesto da nas to malo čudo još vise zblizi sad ovako, ajmeee bas sam bila u bedu 😭😭😭 a vidim da nisam jedina pa je malo lakse ne znam vise sta mislit stvarno..
💙Bartol💙
Pharma kod nas je od rođenja cicanje po noci svakih sat i pol dva sta ce tu tek bit kad bude skok 😩😩😭😭 kad cujem da neko kaze da mu bebač cica i spava poslije 3 4 h kakoooo????
💙Bartol💙
Jutro curke, jaoooo Enaaa ovo ko da sam ja pisala za muža, nevjerojatno.. Jucer mali vrišti 2 h bez prestanka, sit, presvučen, okupan sve 5, mislim da nisu ni grčići, moj dođe do mene i gleda me uzme malog 3 min on vristi i dalje naravno i daje mi ga.. Ja mu dam cicu cisto da se smiri, nekad ga samo miris umiri a ovaj moj pocne sa spikom ti samo guras mu jest, vidis da mu je slabo boli ga trbuh i ode 😩😩😩😠😠😠😠😠znači toliko sam popizdila da mi je malo falilo da ga izbacim iz kuće i tjesim dijete i mislim se, pa jel ovo normalno???? Umjesto da nas to malo čudo još vise zblizi sad ovako, ajmeee bas sam bila u bedu 😭😭😭 a vidim da nisam jedina pa je malo lakse ne znam vise sta mislit stvarno..
Prva godina s djetetom je najteza za parove svi kazu, ja bih rekla prve tri dok dijete malo ne stasa.
Ivy kaj je najgore ja ga treskala,pikala s prstom,nos mu začepila 😂 ovaj uopće ne trza,spava ko klada i nema te sile da ga probudi 😂😂 al ajde,bar je u snu kasnije promijenio položaj pa prestao 😁
Ami ja sam dosad imala sreću da ona stvarno noću cica na 3-4 sata razmaka,pred jutro smanji na 2..tijekom dana je naravno svakih sat i pol do 2,ali noću ipak rastegne..
Jučer muževi tema pa je i mene moj dragi “razveselio” s izjavama navecer..veli on meni da sam previše s malom i da stalno skačem oko nje i da je ona zato toliko placljiva i ne znam kaj..wtf?pa onda ju uzmi,pričuvaj i idem ja na kavu na pol sata,a ne da ko jučer ode ujutro na posao,direktno s posla u zg obaviti nekaj,zadrži se s frendovima nakon tog i na kraju dođe doma kad ona već spava 😡😡
😠😠😠😠 Za popizdit s njima.. Evo moj zaista malac osjeti moj miris i kad je kod mene pa se umiri al ono bar ga muz moze presvuc i malo zabavit dok bar odem na wc.. Jucer nisam ni nuzdu mogla obavit koliko je mali bio priljepljen za mene i onda muz lezi na kauču i komentira super ti to ide bravo, a takve izjave me jos vise izbace iz takta.
Mamica onda cekamo 3 godinice da prođu 🤔🙄
💙Bartol💙
Sortiraj odgovore
Najstariji