zaspao u Baby gimu,kad sam vidjela da mu se spava stavila ga unutra,igrao se petnaestak minuta,malo cendrao i zaspao😂…ručak skuhan i pojeden,to mi je i doručak bio😁,suđe oprano,odoh malo leći dok on spava pa kad se probudi usisavanje,pranje poda i ostalo…
Nisam gotova, kak su munogice bucmaste... Sav je slatki 😍😍😍😍. Baš za žnjaranje 😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Cokica 😂😂😍
Ena slatkiš jedan 😍 jel možemo i mi na edukaciju,Anastazia isto nema šanse da zaspi sama..il cicanje il nošenje..ono,jedva gleda,al ne bude zaspala za nis,čak ni u kolicima ili as..ja sam danas bas bez volje i nis mi se ne da..tako da sam nas prikrpala mami da ćemo doći na ručak,a doma nisam prstom makla..ona je ujutro odspavala sat vremena na meni,nakon tog dvaput po 5 min i evo sad napokon opet zaspala..idem probati i ja ako se ne probudi opet za par min
Ja sam mislila da je to nacicavanje samo kod nas problem i već od muke ne znam kaj bi..
Požalila se frendici koja ih ima već 4 i jedino kaj mi je rekla da tko mi je kriv kaj sam ga tako naučila.. 😖😔
Baš sam pod ogromnim stresom nekada i rasplačem se jer ne znam što radim krivo...
Cure ne bedirajte se. Na neke stvari ih niste naučile nego su bebe jestavno takve. Svaka od njih je drugačija i ima svoj ritam. Do nedavno je moja jela svakih 1,5-2 h, luda sam bila. I onda je jedan dan počela na obroku ispraznit jednu sisu i povući si iz druge koliko joj još treba i sad jede svaka 3-4 h i po danu. Kad se samo sjetim mislila sam da to nikad neću dočekat.
Ja sam mislila da je to nacicavanje samo kod nas problem i već od muke ne znam kaj bi..
Požalila se frendici koja ih ima već 4 i jedino kaj mi je rekla da tko mi je kriv kaj sam ga tako naučila.. 😖😔
Baš sam pod ogromnim stresom nekada i rasplačem se jer ne znam što radim krivo…
super izjava 😂
Bebicama je cika uz hranu i izvor utjehe tako da se nekad samo zele mazit, nekad je i skok u pitanju. nekad se valjda ne najedu iz prve a zaspu na cicki pa se probude nakon 10ak min spavanja, ja to zovem power nap 😀
...Bar ja sebi to sve tako objasnjavam.
Ma prezivit cemo mi to, samo pozitivno naprid 😊
nasdva uh jedva cekam taj period 😂
Baš sam pod ogromnim stresom nekada i rasplačem se jer ne znam što radim krivo…
super izjava 😂
Bebicama je cika uz hranu i izvor utjehe tako da se nekad samo zele mazit, nekad je i skok u pitanju. nekad se valjda ne najedu iz prve a zaspu na cicki pa se probude nakon 10ak min spavanja, ja to zovem power nap 😀
…Bar ja sebi to sve tako objasnjavam.
Ma prezivit cemo mi to, samo pozitivno naprid 😊
nasdva uh jedva cekam taj period 😂
Istina... Možemo mi sve 💪🏾 Ali bome i ja jedva čekam taj period period 😂
Kad konačno mislim da cu zaspat malo kad i on
Imam čišćenje sebe i kuće.....
💙Bartol💙
Moj nesto super spava vec dva dana...spavao prijepodne nekih sat i pol i evo i sad spava vec toliko...cudno mi je skroz 🤣🤣🤣🤣
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ena ajme sladak je skroz moj isto nekad sam zaspi😊
Ami ahahahahahahah znam kako ti je i meni se nedavno dogodilo 🤣🤣🤣🤣
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji