Jutro 😘 mi stigle sa sistematskog..bilo je puno plača od trena kad smo ušle u čekaonicu,ali i to je prošlo..narasla je na 55cm i sad ima 4740g..😊 Sve ostalo super,a dobila je i prvu pikicu..sad čekamo kako će reagirati
Dobro jutro, mi se naspavali 😊 Nadam se mirnom danu..
Sad kada je napapan i miran idem kavicu skuhati...
Želim vam lijep dan 😘😘🤩
Jutro ljepotice moje😘. Mi smo spavali super noćas,prvo buđenje u pola 5,cickanje i eto malo prije tek opet papali,kakanje standarni,oko 8 odmah on to riješio pa je miran on i mama ostatak dana😂. Jučer sam spiskala skoro cijelu naknadu u dm i ljekarni,sve za bebana..i sebi smeđu boju za kosu😁. Franovamamita i Mihael spava na leđima,stalno glavicu u desno,isto je zaležana pa pokušavamo forsirati lijevu stranu ali nikako neće na boku pa mu stavljam igračkice i sve zanimljivo u lijevo da gleda
Jutro drage moje. Mi smo jučer bile na prvom pregledu. Sve je uredu. Ima 58cm i 5300g. Dal vi mažete bebice s kakvim kremama,losionima? Ja kad ju kupam koristim sapun i vidim da joj dosta isušuje kožu. Po licu ima sitne prištiće koji se povlače ali koža joj je lagano suha. Neznam čime da joj lice namažem. Ne usudim se bilo čim.
💖 Nikol -12.08.2018💖
Jutreko. Mi imali tak tak noć. Nacicavanje, frkanje od 5. Zaspali oko pol7. Mene klinci zbudili u 8.
Sad već cickimo za spavanje, nadam se da će duže jer moram puno čistiti i kuhati.
Ja sam dosta umorna jer već par noći se mučimo.
No budem za vikend nadoknadila.
Moj spava svakak. Na ledima, na boku a najbolje spava na trbuhu.
Nosek nam je zaštopan pa 🤞🤞 da što prije prođe.
Od kumice mala isto ima zaležanu glavu nji je pedi poslala fizijatru. Bit ću malo glupa kaj fizijatar može ispraviti glavicu?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobro jutro mamice! I nama dobra noc, drago mi je da vas ima jos 😁
Pharma super za kilice i cm!
Franova okreci glavu u drugu stranu kad zaspe il lezi. Nasa je stalno bila ulijevo okretala pa smo ju poceli stavljat drugacije na kaucu tako da da bi nas vidjela mora okrenut udesno. I ja bi joj u kreveticu i kolicima okretala. Forsirala sam tako mozda tj dana i sad jednako okrece u obje strane.
Dinosaurus ja isto sd trazim kaj bi.. mislim odmah uzet nosiljku, preskocit cu maramu.. dobila sam preporuku za Ruckeli. Pocela bi ju od 3 mj stavljat.
Jutro mamice :)
Drzim fige da ne bude reakcije na cijepivo!
U nas noc standardno dobra, sad cemo vidit oce dan bit bolji nego jucer..
Mi smo dobili neku nosiljku ali još je nisam isprobala, iako je moj kapitalac od 7 kg. To cemo isprobati sad kad krene berba maslina :D
Eh da Pharma bravo za pregled k za pikicu. 🤞🤞🤞 Da ne bude reakcije.
Mateya ja svog perem u čistoj vodi i prebrišem blazinicama i namažem kremom koju kupim u ljekarni. To nam je super i kaže pedi da je to ok. Btw bravo za kilice i cm. Super ste dobili u mjesec dana 🎉
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro drage moje. Mi smo jučer bile na prvom pregledu. Sve je uredu. Ima 58cm i 5300g. Dal vi mažete bebice s kakvim kremama,losionima? Ja kad ju kupam koristim sapun i vidim da joj dosta isušuje kožu. Po licu ima sitne prištiće koji se povlače ali koža joj je lagano suha. Neznam čime da joj lice namažem. Ne usudim se bilo čim.
Opaaaa super prava bebacica! 😁
Ja Ritu perem s mustela onim gel za tusiranje a nakon tog ju namazem uljem - babylove ulje zelena bocica - mislim da bi ti bilo koje bademovo ili to za djecu ulje bilo super. Knace joj je jako suha koza. Za lice sam kupila Hipp pflegecreme sensitive u milleru, fina je i njezna, oko 15 kn. Od pedi dobila tester za Avene xeracalm za lice, pretpostavljam da su skuplje, isto je jako njezna. Nije mi imala nikakvih reakcija ni na jednu.
Super za dobre noćice..Ivymicek 🤞🤞 za nosić i za koju mirnu noćicu😘😘. Bravo za kilice i centimetre,super napreduju naše bebice🙂. Držimo fige da nebude reakcija na pikice😘🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji