Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamica1985
    13. Rujan 2018. 09:01

6xmama

Jutro,cure!
    Vidim sve nešto teške noći…moja mška je dobra,nit se ne javi dok ju ja ne zbudim za jest,još uvijek bi spavala na okruglo,jedva čekam da to prestane,bilo bi mi puno lakše da ona sama traži jesti nego ovak.Ovak nikad ne znaš jel joj možda premali razmak ili preveliki,kolko bi pojela,niš.
    Čekamo patronažnu s vagom,da vidimo di smo.Možda veli da pređemo na običnu formulu,da ju više ne muči kakanja na Pre Nanu.Javim kolko smo teški sad…
    Ugodan dan svima

Drzim fige da kilaza lijepo raste 😘 mislim da i obicni Nan ima najvise zeljeza od svih ad-ova, ovu moji bas muci kakanje kad je vise na ad nego cici, ali lijepo je prihvatila Nan i super ga zeli piti od rodilista jos, ne bih mijenjala ako ne moram.

mamica1985
    13. Rujan 2018. 09:03

Franova - drago mi je da nema temp, bude se ritam vratio.
    Moja starija curka zakurila jucer predvecer i sva je bas hunjavicna, ostala je doma danas sa mnom da ju njegujem, nadam se da je samo neka viroza. Manja curka je ok, spavala je dobro od 21h do 7h s jednim budjenjem u 21h - pocicala i jos 90ml ad-a popila i dalje nastavila spavati. Jedino ju pred zoru mucila probava pa se vrtila dosta.

6xmama
    13. Rujan 2018. 09:07

U ovom Pre je turbo više željeza,u 100 ml ima 1,67 mg,a u običnom Nanu ga je 0,67 mg na 100 ml pa si zato mislim da bi joj bilo lakše sa kakanjem...Vidjet ćemo kad dođe vaga i patronažna kaj bu rekla.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

nasdva
    13. Rujan 2018. 09:12

Jutro, naša noć standard.
    Mi imamo mam bočicu, a dok je pila ad davala sam joj Bebimil

13. Rujan 2018. 09:25

Jutro curkice. Žao mi je zbog teških nočica i kaj se niste uspjele napajkite,moj miš opet buđenje u pola 5,cickanje i nastavak,bili u krevetu do 8,papao i sad zaspao. Navečer poslje kupanja bilo vrištanje kod hranjenja ,pojeo je samo pola bočice,tražio sisu😯,posisal i onda je bilo ok,bio je prepospan i nervozan.
    Nadam se da će vama(i nama😌) dan proći ok. Mandarina, kaj se bočice tiče imamo Mam i stvarno smo se preporodili s njom,imali smo Avent i to je bilo vrištanje kod svakog hranjenja,takvo da sam već htjela doktoru s njim jer odbija hranu😯🙄.
    Kad m dođe s posla idemo do West gate malo,on treba nešto od odjeće,ide sutra na svadbu,a i za posao,a ja imam darovnu karticu od H&M pa da to iskoristim. Ako bude bebo miran nadam se i nekoj kavici😁.6xmama držim fige za kilažicu,nek samo napreduje. Pitaj patronažnu za kakicu pa možda da joj daš one bio giaia(ili kak se već zovu😂)kapi?
    Ivymicek polako,nek ti i kikachi malo pomognu,pričuvaju bracu dok čistiš,i dragi kad je doma..ma kaj ja pričam,pa ti si mama zakon,sigurna sam da ćeš ti to uspjeti srediti bez pol frke😘😘🤗. Masen nadam se da je curkica ubrzo zaspala 🙂.
    Franovamamita super da ne kuri više maleni,moj je isto ko i Vid bio težak tjedan dana poslje pikice,ne veselim se drugoj uopće u 10om mjesecu... Ugodan vam dan svima 😘

hope123
    13. Rujan 2018. 09:29

Bokic curke :)) citamo vas, ali smo manje aktivni jer beba korz dan bas i ne spava :) noc nam je standardna od 10 do 10 ujutro uz 2 cicanja :)
    Danas su nam velika 3 mjeseca i ne znam kud je to otislo i nadam se da nam budu napokon prosli grcevi ;)
    Nove mame i bebe dobro dosle :)
    Sve slikice bebica su predivne i bravo za svako gram i cm  :*** 
    Jedno pitanjce..moja curka sisa palac skoro uvijek cak se i uspava s njim.. Duda nam vise ne prolazi od kad je otkrila prst i ruku..malo se bojim da ne pokupi neki virus s obzirom da svi bebu diraju po rukicama i ona je pocela sve dirati... ima koja duda da zamijeni palac? :D

13. Rujan 2018. 09:40

hope123

Bokic curke :)) citamo vas, ali smo manje aktivni jer beba korz dan bas i ne spava :) noc nam je standardna od 10 do 10 ujutro uz 2 cicanja :)
    Danas su nam velika 3 mjeseca i ne znam kud je to otislo i nadam se da nam budu napokon prosli grcevi ;)
    Nove mame i bebe dobro dosle :)
    Sve slikice bebica su predivne i bravo za svako gram i cm :***
    Jedno pitanjce..moja curka sisa palac skoro uvijek cak se i uspava s njim.. Duda nam vise ne prolazi od kad je otkrila prst i ruku..malo se bojim da ne pokupi neki virus s obzirom da svi bebu diraju po rukicama i ona je pocela sve dirati… ima koja duda da zamijeni palac? :D

Čestitke na velikih 3 mjeseca 😍🤗😘,super za spavanje,predivno😘. Ni ja ne volim kad diraju bebe po ručicama,zašto to ljudi rade??a još napomeneš da ih stalno gura u usta...teško da ćemo naći dudu koja bi zamijenila ručicu kad im je tako dobra😂😂

lucy233
    13. Rujan 2018. 09:46

Jutro cure! Žao mi je za neprospavane noći, nadam se da će bar dan biti lakši.
    6xmama držim fige da vaga pokaže lijepu brojkicu.
    Hope sretna tri mjeseca 😊
    Mi smo zadnjih par dana za noćno uspavljivanje po dva, dva i po sata na sisi i to me baš počelo umarati, pomaka je spavanje na 23:30 i nakon toga više nemam snage za ništa, muža ni ne vidim samo zaspem. Ponekad se radi tog dojenja osjećam kao mljekara i ništa više

pharmamma
    13. Rujan 2018. 09:50

Jutro 😘
    I iza nas dobra noć,2 buđenja za papanje i malo prdenja oko 4..i sad aja na rukama..
    6xmama držim fige za kilice 🤞
    Za bočicu nemam iskustva,al frendica je bila zadovoljna s dr.browns jer se mali nije nagutao zraka..

pharmamma
    13. Rujan 2018. 09:57

Hope čestitka na velika 3 mjeseca 🎉🎉😘😘
    Joj,i A od prije par dana cucla šaku kad je umorna 😕 a sad će nam taman početi dolaziti gosti plus kreće sezona viroza 😩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.