Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrs.mom
    12. Rujan 2018. 21:52

Arizona

MaSen

Mi imamo grceve i ja dajem sab simplex u kombinaciji sa waya kapima,prvo smo umjesto waye koristili biogaiu ali su mi ove bolje..
    Dajem joj 7 kapi na dan waye i 3-4 ×10 kapi sab simplex..3 do 4 obroka joj ne dajem kapi..
    Mi smo nocas dobili nekakvu proljevastu stolicu.. i ujutro je isto bilo.. sad popodne cu vidjet kak bude pa cu zvat pedijatra..

Ooo..a ja si mislim jel previse 15 kapi dnevno.. koliko ti je stara malecka? U uputama pise 15 kapi za novorodence.. ja dns kapnula 2 kapi na dudicu i kasnije malo pomjesala sa svojim mlijekom jos 3 kapi i mislila sam dati ostatak jos 2x po 5 kapi prije cickanja do kraja dana..

Korigirano bude 20.9 2 mjeseca.. 
    Rodena je dva mjeseca prije termina.. 

ivymicek
    12. Rujan 2018. 22:10

Laku noć klokani...
    On ajka a ja razmišljam kak mi je kuća u rasulu a u nedjelju moja djevojčica slavi ročkas i kak me čeka puno posla 😂. Budemo to nekako 
    Želim vam mirne i orospavane noći

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mrs.mom
    13. Rujan 2018. 02:30

Moja curka ne spava od pola 1.. 
    Vise neznam sto bi sa njom.. mase rukama, nogicama, glavom.. bas bi se igrala.. 

13. Rujan 2018. 02:45

MaSen

Moja curka ne spava od pola 1..
    Vise neznam sto bi sa njom.. mase rukama, nogicama, glavom.. bas bi se igrala..

Moj je bio budan evo od 1 do sad. Al je prije toga odspavao skoro 5 sati. Jeli smo, presvlačili se pa opet jeli pa je skoro zaspao pa uspavljivanje i na kraju malo duda i ljuljanje u kolijevki i zaspao napokon. Ja sjedim i pijem čašu mlijeka. 

franovamamita
    13. Rujan 2018. 07:01

Jutro
    Nije vise imao temperaturu hvala Bogu ali se staaaalno budio ma svakih sat vremena...prebijena sam...nadam se da se vracamo svom ritmu sljedecu noc

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    13. Rujan 2018. 07:36

Moj se probudio u 23 i zaspao u pol 1... Jedva gledam a vidim da nisam jedina...
    On lijepo zaspi oko 8, spustim ga na trbuh i kad idem spavati prebacim ga na leda pidoji si i zaspi dalje ali noćas ga frkalo pa se probudio...
    Bit će duuug dan..
    Franova super za temp... Moj je bio težak nakon pikice jedno tjedan dana a onda nam je išao skok 😂.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

6xmama
    13. Rujan 2018. 08:26

Jutro,cure!
    Vidim sve nešto teške noći...moja mška je dobra,nit se ne javi dok ju ja ne zbudim za jest,još uvijek bi spavala na okruglo,jedva čekam da to prestane,bilo bi mi puno lakše da ona sama traži jesti nego ovak.Ovak nikad ne znaš jel joj možda premali razmak ili preveliki,kolko bi pojela,niš.
    Čekamo patronažnu s vagom,da vidimo di smo.Možda veli da pređemo na običnu formulu,da ju više ne muči kakanja na Pre Nanu.Javim kolko smo teški sad...
    Ugodan dan svima 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

mandarina
    13. Rujan 2018. 08:26

Pozdrav mamice i bebice,
    mamice koje kombiniraju dojenje i dohranu zanima me koje bočice koristite tj. koji proizvođač
    Moja nekako hlapljivo počne jesti i onda se zagrcne i onda više nebi jela.
    Neznam jel do bočice ili ona prejako to povuče 

6xmama
    13. Rujan 2018. 08:30

Mandarina,ja imam bočice i dudice od Lansinoha,meni su super,dude su ko cica,opće ne vuče zrak sa strane ko recimo sa Tommee tippee i piše na njima da dokazano beba ne odbacuje cicu uz te dude(makar ja više ne dojim,al i dalje jede na te jer su mi najbolje)

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

mamica1985
    13. Rujan 2018. 08:59

mandarina

Pozdrav mamice i bebice,
    mamice koje kombiniraju dojenje i dohranu zanima me koje bočice koristite tj. koji proizvođač
    Moja nekako hlapljivo počne jesti i onda se zagrcne i onda više nebi jela.
    Neznam jel do bočice ili ona prejako to povuče

Mi koristimo Avent bocice i zadovoljna sam.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.