Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arizona
    13. Rujan 2018. 11:05

Cure ..tnx.. ovo je bas borba i igra zivaca.. mislim da nije skok..da smo to imali prosli tjedan.. vidim da pricate o toj proljevastoj kakici.. pa moj samo takvu i ima..onak..rijetkasto. .od kad se rodio.. pa kaj to ne bi trebali bit normalno ako su samo na majcinom mlijeku? 

url=https://lilypie.com]

Mrs.mom
    13. Rujan 2018. 11:09

Moja je na pola majcinom pola formula.. al nije mi imala takvu kakicu.. normalnu zuto smedu po 4,5 puta na dan.. sad jedva dvije proljevaste uz napinjanje i plac..

6xmama
    13. Rujan 2018. 11:17

MaSen, moja se isto muci sa kakanjem i bude rijetkasto i zeleno, mislim da je to do te Pre formule jer od obicne kaj sam joj dala u pocetku je imala normalnu zutu stolicu. U ovima ima puno zeljeza i mislim da ih zato to muci. 
    Nama bila patronazna, imamo 3250 grama i to prije jela 🙏, rekla je da ju slobodno sad prebacim na obicni Nan, da potrosimo ovu limenku PreNana koju imamo i dalje na Nan 1.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Noemi
    13. Rujan 2018. 11:35

Jutro cure, zao mi je za neprospavane noći. Mi imamo 2 budjenja za cicanje.. 
    i kod moje je kakica proljevasta i žuta. Većinom dojim j to je navodno ok.
    Jučer nije kakala, pa danas napinjanje i stenjanje na najace.. 
    Ovo za plac djeteta u javnosti.. iskusila na svojoj kozi. Jučer.. secemo ilicom.. puno ljudi a ona urla.. nije gladna, nije ukakana.. nego eto dosadno joj i nosala bo se. A ljudi me pogledaju kao da sam zla maćeha... mislim se u sebi, pa sta vam smeta plac djeteta, normalno je da place, nije robot.. 
    a vise od svega me nervira svekrva sa svojim komentarima.. prejela se, gladna je, gdje je kapica na plus 25, voda za kupanje je prehladna.. počela sam joj malo drskije odgovarati al takva je da stalno nešto prigovara 😫
    Mame koje ste same s bebom da li ih ostavljate na 10 min za tuš, ducan u blizini? 

pharmamma
    13. Rujan 2018. 11:42

6xmama bravo za Beatu 🎉🎉😘😘
    Franova nadam se da ćeš uspjeti bar malo odmoriti da ti bude lakše 😘
    Noemi ja svoju za tuširanje,kuhanje i sl stavim u ležaljku pa blizu sebe pa joj pricam i pjevušim da zna da nije sama..a ako spava,onda ju samo provjerim preko baby monitora..a u dućan obavezno ide sa mnom

13. Rujan 2018. 11:45

6xmama super za kilažu,eto već je prava velika cura😍😍😘😘,nek samo raste slatkica malena😀. 

lucy233
    13. Rujan 2018. 12:03

6xmama super! Još će ona postati mala žderonja :)
    Noemi ja ga većinom stavim u ležaljku ili kolica kad nešto radim, a tuš obavit kad zaspe dok jede, baby phone uzmem sa sobom i onda sam mirna. Dućan nam je predaleko pa ili idemo zajedno ili čekamo tatu s posla.
    Meni je najgore kad se vozimo u kolicima i taman bude blizu sna i onda nas netko zaustavi i on se razbudi. Još ja kažem ne mogu stat, pa se ljudi uvrijede. Ili kad vide da spava pa ga bodu prstima, ajme meni!! Lakše maloj djeci objasnim da se beba ne dira nego babama

franovamamita
    13. Rujan 2018. 13:01

Hvala curke,
    Ena danas ga je malo drzala ali cvili i onda vas trazi mene... vise nemam pojma jel takav zbog cijepiva ili ne kakanja...ali nesto ga muci...mene kicma bas boli ajme...nadam se samo da me nece nesto ukljestiti jer onda sam nadrljala....
    Ja sam opustenija s ovim djetetom i ne smeta mi ako ga netko dodirne ako su to rukice ja ih kasnije obrisem...
    Uh plakanje vani uvijek imam fobije a ljudi su bas cudni...
    6×mama bravo za beatu 😘

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

nasdva
    13. Rujan 2018. 13:19

Babe i diranje beba!? Brrr sva se naježim, grozim se toga. Ja preko kolica stavim mrežu protiv komaraca i ne skidam ju. A muž ne ferma nikog on tako odbrusi da meni zna bit neugodno.
    Cure ako koja ima problema s bradavicama na multimam. com se može dobit besplatan uzorak.
    Moja mikro ragada postala makro. Nutarnja je zarasla sad imam ovu koju vidim. Purelan baš i ne radi

nasdva
    13. Rujan 2018. 13:21

E da bravo za malog borca Beatu 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.