Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    12. Rujan 2018. 11:27

mamica1985

franovamamita

Hvala vam cure,nema vise temperaturu nadam se da ni nece imati…bas sam se uplasila 😣
    Ivy drzim fige da to rijesis danas 😘
    Ena drago mi je da imas jos mljekeca svaka kap njima znaci makar i za desert i malo mazenja 😘
    Babyblue da nije mozda skok u razvoju?
    Mateya nadam se da ce grcevi brzo proci…meni je krvarenje trajalo tako nesto do 5tjedana ali oskudno i bas sto kazes znalo mi se desiti nista cijelu noc i jutro i onda malo vise ga nosim dizem radim nesto i prokrvarim…
    Mamica mi se isto borimo s kakanjem ali mojem je danas 4ti dan…bar da ima nesto sto Ce sigurno upaliti…🤔
    STA sam fulala sorry cure,svima puno 😘😘😘
    I da slike beba ajme kakvi slatkiši,divna djecica 😍

Drago mi je da nema vise temp.
    S obzirom da puuuno slini i malo vise pije ad nego dosad, ptlrobat cu joj nakon svakog hranjenja ponuditi dvij-tri zlicice vode pa da vidim hoce se kaj poboljsati s kakanjem.

Ja cu danas probati s cajem, ako bude htio piti a pomogne davati cu svaki dan pomalo...mada doktorica kaze da mogu i ne moram..da nije garancija da Ce se pokakati ali nece mu naskoditi

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

12. Rujan 2018. 11:33

franovamamita

mamica1985

franovamamita

Hvala vam cure,nema vise temperaturu nadam se da ni nece imati…bas sam se uplasila 😣
    Ivy drzim fige da to rijesis danas 😘
    Ena drago mi je da imas jos mljekeca svaka kap njima znaci makar i za desert i malo mazenja 😘
    Babyblue da nije mozda skok u razvoju?
    Mateya nadam se da ce grcevi brzo proci…meni je krvarenje trajalo tako nesto do 5tjedana ali oskudno i bas sto kazes znalo mi se desiti nista cijelu noc i jutro i onda malo vise ga nosim dizem radim nesto i prokrvarim…
    Mamica mi se isto borimo s kakanjem ali mojem je danas 4ti dan…bar da ima nesto sto Ce sigurno upaliti…🤔
    STA sam fulala sorry cure,svima puno 😘😘😘
    I da slike beba ajme kakvi slatkiši,divna djecica 😍

Drago mi je da nema vise temp.
    S obzirom da puuuno slini i malo vise pije ad nego dosad, ptlrobat cu joj nakon svakog hranjenja ponuditi dvij-tri zlicice vode pa da vidim hoce se kaj poboljsati s kakanjem.

Ja cu danas probati s cajem, ako bude htio piti a pomogne davati cu svaki dan pomalo…mada doktorica kaze da mogu i ne moram..da nije garancija da Ce se pokakati ali nece mu naskoditi

Javi kak reagira na ča i koji si mu dala,probat ću i ja ali ne još,tam iza 18og kad sjednu pare idem u veću nabavku pelena i hrane pa ću mu uzet u ljekarni neki,iako od kad se ja nalijevam s hipp čajem za dojilje on ima mekšu kakicu i lakše obavi,jučer 2 puta

franovamamita
    12. Rujan 2018. 12:18

Ena meni nije bas pomagalo s cim god da se naljevam..javim 😘

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Majda23
    12. Rujan 2018. 12:20

Bebice preslatke, obozavam slikice beba 😍 
    Nekom je mjesec dana, pa cestitam 😘 Franova cestitam na kilicama i centimetrima, dobro pa se temperatura povukla. Mi imamo u pon pregled i cjepljenje tako da me sad strah 😲 noc prosla oke, cak smo spavali do pola 11 😀 jel i vasi vriste u snu pa ih morate smiriti? Imamo problema s tjemenicom, kako je vi rjesavate? Nama su rekli staviti ulja sat vremena prije kupanja ali nam to jako malo skine. Imate kakav savjet?

04.07. Matija 💜

nasdva
    12. Rujan 2018. 12:24

Majda23

Nekom je mjesec dana, pa cestitam 😘 Franova cestitam na kilicama i cenotimetrima, dobro pa se temperatura povukla. Mi imamo u pon pregled i cjepljenje tako da me sad strah 😲 noc prosla oke, cak smo spavali do pola 11 😀 jel i vasi vriste u snu pa ih morate smiriti? Imamo problema s tjemenicom, kako je vi rjesavate? Nama su rekli staviti ulja sat vremena prije kupanja ali nam to jako malo skine. Imate kakav savjet?

Ja joj jako natopim glavu s uljem i onda nakon nekog vremena (čitaj sati) joj s onom dječjom četkom isčetkam i s češljičem skimen s kose. Ako ima puno onda u međuvremenu četku očistim.

ivymicek
    12. Rujan 2018. 12:25

Majda23

Nekom je mjesec dana, pa cestitam 😘 Franova cestitam na kilicama i centimetrima, dobro pa se temperatura povukla. Mi imamo u pon pregled i cjepljenje tako da me sad strah 😲 noc prosla oke, cak smo spavali do pola 11 😀 jel i vasi vriste u snu pa ih morate smiriti? Imamo problema s tjemenicom, kako je vi rjesavate? Nama su rekli staviti ulja sat vremena prije kupanja ali nam to jako malo skine. Imate kakav savjet?

Ja sam saftala sa uljem kod svakog kupanj čvršće protrljala sa ručnikom. Ali nije prolazilo pa sam saftsla jedni tjedan dana svaki dan i onda sam kupila babylove letkicu i iščetkala. Kažu svinjska mast je isto odlična

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

nasdva
    12. Rujan 2018. 12:28

Ivy grupa je u starom djelu. Ako znaš di je fizikalna ulaz je s stražnje strane te zgrade gleda prema hitnoj po stepenicama se popneš na kat. Ili uđeš kao da ideš u hzzo i onda na polukatu gdje je bio getaldus imaš vrata i nakraju tog hodnika stubište s desne strane i gore na katu. Grupu vodi sestra Mirjana

nasdva
    12. Rujan 2018. 12:31

Majda imaš i Mustelinu pjenicu protiv tjemenice, s tim opereš kosicu i ode dolje. To sam ja koristila s starijim djetetom. Nekad su u dm knjižicama bili kuponi za to. A mislim da ti he u Bipi mustela na akciji trenutno

ivymicek
    12. Rujan 2018. 13:03

Dakle za 16 dana idem ooet ipak mi nisu sve mogli obaviti, danas samo pregled sljedeći put će mi rezati i nešto raditi.  Vid je bio super malo na ciki u čekaoni malo s bakom u šetnji.. valjda će i slj put biti tako dobar.
    Ena super za mlijeko 🎉🎉🎉🎉.
    Franova super da nema temp a za kakanje. Daj mu čaj štetit mu ne može.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Arizona
    12. Rujan 2018. 13:57

mateya1993

Jutro mame i bebice. Evo nama danas mjesec danaZbilja je brzo proletjelo. Ne stignem tu puno pisati jer sam skroz posvećena bebici,a kad imam slobodno onda koristim priliku da kuham,veš stavljam na pranje i da si malo počistim. Mi smo prijepodne same i dobro funkcionira. Navikla sam se. Tata je s nama popodne pa onda on preuzme Nikol da si ja malo odmorim. Čitam vas povremeno. Moja Nikol također po danu ne spava baš nešto u zadnje vrijeme. Ima grčeve,najviše po danu,pa je preko dana večinom urlanje i cicanje.Ako zaspi onda spava maksimalno pol sata-40min.Mada većinom zaspi na rukama i kad ju spustim začas se probudi. Samo mi je na prsima i srdi me to kaj se jako naguta zraka,prenaglo jede i onda se dešava da nakon kaj podrigne,bljucne jako a neki put i povrati onak u mlazu. Idemo sljedeću srijedu na prvi pregled pa budem pitala doktoricu kaj da radim. Traži me jesti svakih sat vremena. Koma. Dajem joj slovenske vetrovne kapljice za grčeve i dobre su.Smire ju i zaspi. Također sam imala jako puna prsa kad sam došla doma iz bolnice i izdajalica me spasila. Izdajam se pa joj dam i na bočicu jesti.
    Zanima me kako dugo ste krvarile nakon poroda? Evo meni je ovo 5.tjedan. Smanjilo se ali sam primjetila ako sam cijeli dan na nogama,ako mi je beba puno na rukama i nosim ju,zna mi se pojačati.
    Pusa svim mamama i bebicama

Mateya..kod mene ista situacija.. grcevi se vratili..zadnja 3 dana ili koliko vec ..ne znam.. svaki dan.. ugl popodne s tim da sad zna i ujutro krenut.. al popodne bude špica.. ja ionak nis ne jedem od straha..samo malo ono provjerno i sad evo vise nema pravila i luda sam skroz.. isto place cim ga spustim.. pa ne mogu apsolutno nis napravit doma.. decko je od nikakve pomoci ..kod njega place jos vise..  mislim za probu izbacit danas i sutra ovaj babytol i umjesto biogaie dati sub simplex kapi .. nece mu nista biti ako 2 dana ne pije vitamine jel?? I vidim da sve ugl pijete kavu.. iz ocaja si mislim da mu mozda kava ne smeta..?? Makar popijem jednu kroz jutro.. zapalim koju cigaretu isto.. da nije to? Al isto je kad zapalim koju manje il koju vise.. ne znam koga slusati.. svi kazi da nek sve radim normalno da ne mora biti da je do nicega od navedenog nego da je to jednostavno tako... 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.