Babe i diranje beba!? Brrr sva se naježim, grozim se toga. Ja preko kolica stavim mrežu protiv komaraca i ne skidam ju. A muž ne ferma nikog on tako odbrusi da meni zna bit neugodno.
Cure ako koja ima problema s bradavicama na multimam. com se može dobit besplatan uzorak.
Moja mikro ragada postala makro. Nutarnja je zarasla sad imam ovu koju vidim. Purelan baš i ne radi
Nas dva daj me podsjeti kaj je bilo s tvojim cickama?! Kak su te bolile? Moja sestrična se žali na bol i žarenjr u ciki i areoli a niš joj ne pomaže ni komprese ni rojazol ništa.. patronažna joj je rekla da umišlja bol?!
6xmama brabo za Beatu 🎉🎉🎉🎉
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
...kužim ja to sve,bebe su slatke i poželiš ih dodirnuti,pomazio..al nemoraš baš hvatati za ručice ili ići im papati prstiće,fuj mrzim to...i ja brišem rukice ak ih diraju... Franovamamita nadam se da nebude nešto gore s klimom,onda si stvarno naje..Nasdva baš te muče te ragade,žao mi je,🤞🤞da brzo prođu,uz luftanje,multi mam komprese i mazanje tvojim mlijekom
…kužim ja to sve,bebe su slatke i poželiš ih dodirnuti,pomazio..al nemoraš baš hvatati za ručice ili ići im papati prstiće,fuj mrzim to…i ja brišem rukice ak ih diraju… Franovamamita nadam se da nebude nešto gore s klimom,onda si stvarno naje..Nasdva baš te muče te ragade,žao mi je,🤞🤞da brzo prođu,uz luftanje,multi mam komprese i mazanje tvojim mlijekom
Jbm ti mob i autocorect 😂,napisala sam s kičmom 🤦
6xmama bravo za malecku..fino nakuplja gramice..😃
Ena ..mali Batman 🤩..
Kaj se tice kakice..nasa je nekak senfasta..zuckasta.. al nikad nis patronazna nije rekla da nije dobro.. i.kao da se boja moze mijenjati ovisno o nekoj hrani koju ja jedem..tipa..mrkva..cikla itd..
Ugl.. za diranje bebe ..ja sam alergicna na to.. nema ljubljena nikakvog pogotovo ne po rukicama koje idu u usta.. ni po glavi ni po kozi opcenito.. mozda bi dozvolila nekome bliskom pusicu u trbuscic ili sl. ali ugl sam stava-ne diraj mi bebu.. ne dam ni nosati nekome na golu kozu..pogotovo ako se znoji..ima parfem itd.. hahaha.. ne znam jesam ekstremna ali bebi je osjetljiv i mali i iskreno gadi mi se to da netko balavi nad njim.. a nepoznate babe nemaju kaj gurat prste/glavu u kolica😤 i btw.. i mi bili jucer na kratkoj kavi i poceo je malo plakati.. ja sam se usrala od straha da nisu grcevi ..da ce sad tu plakat na najjace.. sva se uzvrpoljila..brzo poslala frendicu da plati.. drhtavo ga izvadila na sebe ..gledam okolo..imam filing da me svi gledaju..ma uzas.. srecom smirio se odmah al nisam htjela riskirat pa smo otisle brzo.. uzas..uzas.. jos se bojim kak cu izvest to cicanje u javnosti.. ovih par puta kaj smo bili vani uvijek je spavao..jucer se 1.put probudio..
url=https://lilypie.com]
Ivy boli me samo desna trenutno imam ragadu. A kad je počelo bolila me cijela sisa kao da me nešto probada iznutra. Bolila je 24 h bez prestanka a dojenje je bilo koma. Onda je za vrijeme jednog dojenja se nešto dogodilo i poslje me bolila samo za vrijeme dojenja. S Marta je imala tragove krvi u kakici. Bila sam kod dr obiteljske medicine i ona mi je pregledala grudi i rekla da imam mikro ragade.
6xmama - bravo za hrabricu malu, samo neka raste 😘
Ena - frajer je presladak 😍
Kaj se tice diranja bebe, ja sam isto alergicna na to, iako mi je drugo, nisam nikaj opustenija, momentalno kazem da mogu gledati, ali ne dirati, a pogotovo glavu i rukice 😠
Kaj se tice plakanja u javnosti, i to mi nije svejedno, sva se unervozim kad smo vani i place jer mi nije lako nositi je jednom rukom, a kolica drugom, a ne zeli u klokanicu, dok se starija recimo obozavala nositi u njoj. Ni dojenje u javnosti mi nije ugodno, za razliku s orvom curkom, totalno sam drugacija postala u ovih 6 godina. 😂😂😂
Ena presladak je 😍😍
Evo,za sve mame kojima bebice bljucaju,da znate razlog..umrla sam od smijeha 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji