Ej mamice... imam pitanje.. Biogaia se može početi koristiti bez obzira kaj malac nema grčiće ili bolje pričekati?
Ej mamice… imam pitanje.. Biogaia se može početi koristiti bez obzira kaj malac nema grčiće ili bolje pričekati?
Slobodno 👌👌
Ena presladak je 😍 e da dala sam caj tj pokusala jucer i nece ne svida mu se 😁 hipov komorač u filter vrećicama...ali danas sam pokusala s kamilicom i to sam mu napravila malo AD na kamilici tal mi dr rekla...
Babyblue BioGaia nije protiv grceva...to je probiotik a njega dajes bebi od rodenja za brze sazrijevanje crijeva...slobodno pocnite...
Ja imam osjećaj da mi je ovo najtezi dan do sada...to cendranje plakanje razdražljivost...boze otisli mi pola zivaca u pm...strasno nesto...e da kakali smo nakon 5 dana ali dala sam cepic ujutro i tek popodne se iskakao...nema tvrdu stolicu a jako se muci i place dok tiska...ne kuzim zasto...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ena, da stavim Beatu pored Mihe izgledala bi ko komarac uz njega 😂. Prekrasan mali div 💙
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
😂😂😂6xmama,hvala. Franovamamita hvala😘,budem probala s čajekom pa bumo vidli kak bude htio...mantram tu za dobru noć da odmorišta bar malo,možda bude sad bolje kad se pokakao🙂
Ena mali je presladak!
Franova.. taman danas tako zivcana od umora, mislim si nekad joj pa jesam ja jedina da ne moze izdrzat i da mi se tako spava 😣 lakse mi je nekako kad citam da ste i vi nervozne, ja se osjecam stalno nesposobno i lose.. danas jurila vadit krv za stitnjacu u 7 ono da prva vald budem u labosu da se sto prije vratim da muz ode na posao eee zena vadi krv a ja zijevaaaam 😂
Mrzim kad ljudi diraju bebe! Ma ne bi mi palo na pamet nikad to radit.. pogotovo nepoznati il ono neki polupoznati ma mrs!
Mi zasad setamo po kvartu samo bas zato zbog plakanja i to da sam kao blizu doma.. Noemi sad sam taman planirala polako do grada djir kad si vec spomenula Ilicu 😁 nisam se dosad nekak usudila al sad si me inspirirala. Mozda za vikend natjeram muza. Drzim fige za noc! 😘
Ena batman je presladak, smješko 😍.
I ja nervozna kad sam umorna i plačljiva i svadljiva i razdražljiva. Onda svi nastradaju i klinci i muž. Ni mi baš ne idemo u šetnje jer se neče voziti pa plače..
Držim svima fige za dobru noć...
Noćica
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro,cure!
Nadam se da su noći bile bolje...kod nas standard-da ju ne zbudim,spavala bi na okruglo po noći.Po danu se još i javi tu i tam,po noći spava i ne trza.I kad ju zbudim pojede spavajuć valjda ni ne skuži kaj se događa .Danas smo 3 tjedna,dani mi lete nenormalno...
Skuzila sam da ne voli kad ju stavljam na desni bok,stalno forsa lijevu stranu,a mene strah da si ne zaleži glavu.Stavim ju na desni i onda se tak dugo koprca dok se ne okrene na leđa i opet glavu u lijevo ,evo je i sad opet ista stvar-kak god ju podbočim,izmigolji i glava lijevo.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutrek mamice, čitam zadnju str dvije i ne mogu ne prokomentirat ovog divića Ena presladak je kad ce se moj tako zbucati🙏 mi smo malo bolje, ja sam prva dva dana bila toliko nervozna i umorna da sam plakala koliko je i on plakao. Bila nam je patronazna i malo smo ga vagali mjerili ne dobiva puno od mog mlijekeca a stalno je na ciki preko dana nista ne spava cim posisa u zaspe pustim ga da spava i udri u plač.. I onda tako u krug. Navecer mu dam moje izdojeno plus ad i tu spava 3 h u komadu ako je srece i to je sve sta ja stignem odspavat s njim. Vidim da se svi borimo to je tako, doslo mi je jedan dan da ga dam negdje 3 h samo da se odmorim jer sam solo doma muz radi cijeli dan, mami mi je go prosao s obzzirom da je zločinac kasnio 16 dana i jos savovi bole, krvarim tesko je sve skupa al guramo iz sata u sat dana u dan. Maja isto i ja to pomislim sta se tice umora al svima je tako pa mi nekako bude lakse. Sta se tice setnjica i to mi mozemo komotno zaboravit jos neko vrijeme ako bude i dalje ovakvo stanje..😘😘😘😘Svima
💙Bartol💙
Sortiraj odgovore
Najstariji