Bit Ce ovo dug dan,bas sam nadrndana uzas...naci zelim se jebeno naspavati slomljena sam i premorena ubit bih mogla nekoga 😭😭😤😤😤😤
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Bok mame.. pridruzujem se klubu neprospavane noci😭.. opet grcevi il pokusaj kakanja.. po noci..rano ujutro i sad maloprije.. kapnula 5 kapi simplexa i pokusala dat sisu..medjutim pocne vristat i nece jest.. ocajna sam vise.. jel moguce da mu ne pase simplex?? Stvarno vise ne znam kako da mu pomognem.. dal da idem kod pedijatra s njim ili ? Cini mi se da mu je sve teze pokakat se ..a prvih 2 tjedna se uopce nije mucio s tim.. kaj da radim?😭
url=https://lilypie.com]
Bit Ce ovo dug dan,bas sam nadrndana uzas…naci zelim se jebeno naspavati slomljena sam i premorena ubit bih mogla nekoga 😭😭😤😤😤😤
Potpisujem to.. ja sam plakala skupa s njim jutros i doslo mi je da decka izbacim kroz balkon s 5.kata.. zelim prebit nekoga...jaaaaakooo
url=https://lilypie.com]
Bit Ce ovo dug dan,bas sam nadrndana uzas…naci zelim se jebeno naspavati slomljena sam i premorena ubit bih mogla nekoga 😭😭😤😤😤😤
Hjoooj draga,baš mi je žao..drži se..jel ti može mama malo pričuvati malenog,barem sat vremena da odmorišt?
Hvala curke :)) da zasto ih uopce diraju :D a tek nagledavanje u kolica pa komentari :D
Kaj se tice kakanja mi vam kakamo 1x tjedno a od kapi protiv grceva smo probali puno toga..iznacila sam sve sa D vitaminom i sad mozda 1 ili 2x dnevno dobije kapi.
Arizona mozda mu fkt ne pase ili treba pocet djelovati.
Zao mi je zbog neprospavanih noci nadam se da vam dan bude bolji!
Ja bez problema svima velim da mi ne diraju bebu po rukama,za svakog sam tak.Bilo ih je kaj su se uvrijedili pa više ne pričali sa mnom.I za to me zabole ona stvar...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Bok mame.. pridruzujem se klubu neprospavane noci😭.. opet grcevi il pokusaj kakanja.. po noci..rano ujutro i sad maloprije.. kapnula 5 kapi simplexa i pokusala dat sisu..medjutim pocne vristat i nece jest.. ocajna sam vise.. jel moguce da mu ne pase simplex?? Stvarno vise ne znam kako da mu pomognem.. dal da idem kod pedijatra s njim ili ? Cini mi se da mu je sve teze pokakat se ..a prvih 2 tjedna se uopce nije mucio s tim.. kaj da radim?😭
Arizona moguće da ste u skoku i još da ga bušek boli. A kad su premoreni i nenaspavani onda vrište. Znam kako ti je.. prošla sam to s prvim djetetom.. koliko toliko je bio po danu ali po noći koma.
Moguće da mu i sab simplex smeta ali ne daješ mu punu dozu pa je moguće kombinacija boli trbuh i neispavanost. Najgore je što se ne stigneš odmoriti pa nemaš ni volje. Videk je prvih mj i pol bio samo na rukama a uspavljivanje je bilo horor. Palilo je silovito nunanje i na uhp sam mu govorila šššššš i tad bi se smirio i u par drmanja zaspao ali do tog trena sam čuda izvodila.
Franova tebi je baš teško jer nemaš muža a ja nrmam riječi kak ti pomoći... Držim fige da bar bolje odspava po danu.
😘😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ja bez problema svima velim da mi ne diraju bebu po rukama,za svakog sam tak.Bilo ih je kaj su se uvrijedili pa više ne pričali sa mnom.I za to me zabole ona stvar…
Evo sad mi bila svekrva i drito za rukica i ljubi ih🤯,a vidjela je da je sekundu prije ta ručica bila njemu u ustima
mandarina mi koristimo baby nova dudicu jer je na takvu jela u Petrovoj i unatoc svim skupim dudama ni jedna nija pasalla dok nisam kupila baby nova dudicu i super je sad..
Arizona mislim da sab simplex nebi trebao mjenjati okus... samo treba bar dva dana da pocne djelovati a ta dva dana traju i traju i jos vise su razdrazljivi i placljivi..
Mi i dalje s kakanjem brinemo..ona danas ima blago proljevastu kakicu koju sam ujutro malo potaknula s nevenovom masti na toplomjeru jer mi se jako mucila od sinoc i cijelu noc.. ona tiska i place, a nejde van.. sad kad se pokakala evo spava vec 3 sata.. al mi nema ni temperaturu ni nista slicno..
Od drugog tjedna prolazimo na Aptamil 1 Comfort pa cemo vidjet kak ce s prelazom hrane ici kakanje..
Jutro cure,
Znaci drito ovo kaj pricate-nagledavanje u kolica i diranje bebe... znaci sad sam iz setnje s malom i gotovo sam se rasplakala do doma dok smo dosle jer naravno frajerica place u kolicima i to onako bezveze,pa hoce pa nece dudu i zeza i onda se nadu pametne gospode koje moraju komentirati. Uvijek kad mala zaplace u javnosti imam osjecaj da me ljudi gledaju kao zlocinca. Onak neka baba sad se usuudila i dirat ju za trbuh i kao nek ju dekicom pokrijem. Znaci pukla sam skoro,onak kaj mi imas dirat dijete?!!!
Jucer isto u ducanu,mala zakmeci svi se okrecu...
Ja ne shvacam,moja G je dijete koje je jako glasno i iskazuje svaku emociju placem i ja to ne mogu promjeniti. Najradije bi da suti i spava ali sta se moze kad je takva. Ali ljudi kao da ne shvacaju da je normalno da dijete zaplace nego ispadas najgora nemajka koja ne zna brinut za dijete. Bas se prestrasno osjecam! Valjda bi bilo najpametnije zatvorit se u 4 zida i drzat ju na cici iducih godinu dana...😑
Usput lijepe slikice bebica i cestitke bebici na puna 3 mjeseca!
Nove mame i bebice dobrodosle i cestitke i vama!
Sortiraj odgovore
Najstariji