Jutro,
Nove cure dobro došle.
Vidjela sam slikice predivnih bebica 😍
Franova NEEEE, nadam se da mu sad već bolje 😘
Kakvo smo mi uspavljivanje imale sinoć 😤 da sam ju nakraju tati dala i ja išla starijeg spremat na spavanje.
Ivy 19.09. u 10 u starom domu zdravlja je grupa za potporu dojenju. Pa ako si za druženje navrati
Lucy presladak 😍😍
Franova kako je danas?nadam se da se smirilo 🤞
I mi jučer imali problema s uspavljivanjem,uspavam ju i probudi se za 5 min..i tako do 11..noć je nakon tog čak bila ok
Jutro,
Nove cure dobro došle.
Vidjela sam slikice predivnih bebica 😍
Franova NEEEE, nadam se da mu sad već bolje 😘
Kakvo smo mi uspavljivanje imale sinoć 😤 da sam ju nakraju tati dala i ja išla starijeg spremat na spavanje.
Ivy 19.09. u 10 u starom domu zdravlja je grupa za potporu dojenju. Pa ako si za druženje navrati
Možda i dođem pa da se podružimo 😊😘.
Nekad se treba i tata pomučiti. Mi isto sve teže i teže zaspimo 😂😱😭.
Franova držim fige da je kratkotrajna reakcija 😘😘😘 i da ste sada već bolje...
Mi imali tak tak noć. Frkanje prdenje kakanje i dok ga ne okrenem na trbuh se hiće i lupa..
6xmama uživaj u kavici...
Ja čekam na red na stomatološkom jer imam cistu na zubu koja radte i boli (luka me udario glavom kad je bio mali i od tad nikako da se rješi... Dode pa prođe)...
Eto držte fige da me odmah danas prime jer inače moram opet dolaziti...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Pharma i Lucy - djecica su prekrasna 😍😍
Franova - drago mi je da malac tako dobro napreduje, zao mi je kaj je zakurio, nadam se da je samo kratkotrajna reakcija😘
6xmama - uzivaj u miru i kavici!
Moja bebica spava na meni sad dok pijem kavu i gkedam tv, muci je kakanje, danas drugi dan da nije, ne znam kak da joj pomognem.
Jutro mame i bebice. Evo nama danas mjesec dana Zbilja je brzo proletjelo. Ne stignem tu puno pisati jer sam skroz posvećena bebici,a kad imam slobodno onda koristim priliku da kuham,veš stavljam na pranje i da si malo počistim. Mi smo prijepodne same i dobro funkcionira. Navikla sam se. Tata je s nama popodne pa onda on preuzme Nikol da si ja malo odmorim. Čitam vas povremeno. Moja Nikol također po danu ne spava baš nešto u zadnje vrijeme. Ima grčeve,najviše po danu,pa je preko dana večinom urlanje i cicanje.Ako zaspi onda spava maksimalno pol sata-40min.Mada većinom zaspi na rukama i kad ju spustim začas se probudi. Samo mi je na prsima i srdi me to kaj se jako naguta zraka,prenaglo jede i onda se dešava da nakon kaj podrigne,bljucne jako a neki put i povrati onak u mlazu. Idemo sljedeću srijedu na prvi pregled pa budem pitala doktoricu kaj da radim. Traži me jesti svakih sat vremena. Koma. Dajem joj slovenske vetrovne kapljice za grčeve i dobre su.Smire ju i zaspi. Također sam imala jako puna prsa kad sam došla doma iz bolnice i izdajalica me spasila. Izdajam se pa joj dam i na bočicu jesti.
Zanima me kako dugo ste krvarile nakon poroda? Evo meni je ovo 5.tjedan. Smanjilo se ali sam primjetila ako sam cijeli dan na nogama,ako mi je beba puno na rukama i nosim ju,zna mi se pojačati.
Pusa svim mamama i bebicama
💖 Nikol -12.08.2018💖
Dobro jutro mamice.. Bome nama duuuga noć, svako malo se budio i cicao.. Ne znam kaj da mislim, možda nemam dosta mlijeka pa mu sirotom nije dosta...😣😖 Strgana sam...
Jutro mamice. Imali smo ok noć,iako je kasno zaspao,oko 11, probudio se u pola 5, do 9 smo malo cicali malo spavali,izgleda da smo uspjeli navući mlijeko kad poslje cickanja bljucne i podrigne a iz druge curi dok cica,to mi se jedno vrijeme izgubilo.
Franovamamita baš mi je žao da je maleni dobio temperaturu,nadam se da je već bolje.
Ivymicek i moj hiće s sobom,nogama ko da je poludio,sinoć sat vremena nabacivanja,sve me strah dadsi kičmicu ne povrijedi,dobradretnne stvar da se tu umori pa zaspi jer na trbuh ga nemam šanse staviti da spava,vrištao bi s glavom u zraku😂😂. Sretno ti kod zubić vile😘
Mateya sretnih vam mjesec dana 😘😘😘😍😍😍🤗🤗🤗🤗, stvarno vrijeme brzo leti 🙂.
6xmama super za kavicu u miru,to puno znači da dođemo k sebi,ja ujutro dok mu radim bočicu a on se valja po krevetu popijem kavu,tih 5 minuta mi je znači ko da sam još dva sata ležala😁😂. Neznam kaj sam još htjela napisati pa eto šaljemo Mihica i ja puse svima,on pajki a ja odoh dovršiti kavicu od jutra jer bu se sigurno brzo probudio pa budem ju opet do navečer pila😂😂😘😘
Hvala vam cure,nema vise temperaturu nadam se da ni nece imati...bas sam se uplasila 😣
Ivy drzim fige da to rijesis danas 😘
Ena drago mi je da imas jos mljekeca svaka kap njima znaci makar i za desert i malo mazenja 😘
Babyblue da nije mozda skok u razvoju?
Mateya nadam se da ce grcevi brzo proci...meni je krvarenje trajalo tako nesto do 5tjedana ali oskudno i bas sto kazes znalo mi se desiti nista cijelu noc i jutro i onda malo vise ga nosim dizem radim nesto i prokrvarim...
Mamica mi se isto borimo s kakanjem ali mojem je danas 4ti dan...bar da ima nesto sto Ce sigurno upaliti...🤔
STA sam fulala sorry cure,svima puno 😘😘😘
I da slike beba ajme kakvi slatkiši,divna djecica 😍
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Nadam se da je temperatura pala :(
Sretnih mjesec dana maloj Nikol! Ja sam tri tjedna baš krvarila, a iza toga još dva tjedna bi imala blagi smeđi iscjedak i tu i tamo malo krvi.
Ja sam ga radi tog bacakanja okrenula spavati na trbuh jer je ovako stalno sam sebe budia. Sad navečer spava vrhunski-8 sati u komadu.
Jutros se 45 minuti sam sa sobom igra u baby gymu, sudi i roba oprani, soba usisana, pojela na miru.. divota! Već vidim da ću popodne to platiti ali bar sam baterije napunila.
Joj,ja kavu nisam popila otkad sam rodila, strah me i mlijeka i kave,pogotovo šta ja baš bijelu pijem. Drago mi je za vas šta je uspijete popit, pogotovo ako je u miru :)
Hvala vam cure,nema vise temperaturu nadam se da ni nece imati…bas sam se uplasila 😣
Ivy drzim fige da to rijesis danas 😘
Ena drago mi je da imas jos mljekeca svaka kap njima znaci makar i za desert i malo mazenja 😘
Babyblue da nije mozda skok u razvoju?
Mateya nadam se da ce grcevi brzo proci…meni je krvarenje trajalo tako nesto do 5tjedana ali oskudno i bas sto kazes znalo mi se desiti nista cijelu noc i jutro i onda malo vise ga nosim dizem radim nesto i prokrvarim…
Mamica mi se isto borimo s kakanjem ali mojem je danas 4ti dan…bar da ima nesto sto Ce sigurno upaliti…🤔
STA sam fulala sorry cure,svima puno 😘😘😘
I da slike beba ajme kakvi slatkiši,divna djecica 😍
Drago mi je da nema vise temp.
S obzirom da puuuno slini i malo vise pije ad nego dosad, ptlrobat cu joj nakon svakog hranjenja ponuditi dvij-tri zlicice vode pa da vidim hoce se kaj poboljsati s kakanjem.
Sortiraj odgovore
Najstariji