Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arizona
    12. Rujan 2018. 14:01

Btw..cestitke na mjesec dana.. 😀
    Franova drago mi je da je temp. prosla..hvala Bogu..
    A za krvarenje.. evo ja jos uvijek pomalo..sad je vise smede boje.. 3 tjedna znaci..
    Netko je spomenuo vristanje u snu.. da moj zna tako pocet i stati bez da se i probudi.. valjda treba kakat il prdnuti ili su vrazji grcevi dok jadan i pajki😭😭😭

url=https://lilypie.com]

Arizona
    12. Rujan 2018. 15:15

E netko je od vas spominjao da daje s. simplex ako se ne varam.. ? Koliko kapi dnevno dajete? 

Yvone
    12. Rujan 2018. 15:34

Hej Curke da vas malo pozdravim. Vidim sve se mučimo nekak sa sličnim problemima pa je to onda sve valjda normalno i prolazno. Bebe su preslatke! Nove cure dobrodošle! Ivy super da je Vid bio dobar, i bit ce opet, veliki je već frajer. E da, cestitke na punim mjesecima svima koji su imali.Franova nadam se da je temp. Pala. I da je ok. Ja jedem od početka sve osim grahorica i ne povezujem s grčevima. Vidim puno nas je sa pričom- spava al cim pustiš budi se. Ja ju spustim na kauč u dnevnom i kad se krene budit legnem pored i uvalim cicu(dudu neće) i tak malo si povuče i zaspi a ja se izvučem 😀 Mi smo imali ludi period, mislim da je skok i bas je bilo iscrpljujuće. Sad je ok osim sto nas par dana bas znaju grčevi uhvatiti. Ne povezujem s hranom. Kavu stalno pijem. I mi imamo cjepljenje u petak- oboje. I stariji i ona. Zanimljiv ce biti vikend. 

Yvone
    12. Rujan 2018. 15:37

Ja kupila biogaju al dala samo jednom. Drugo ništa ne dajem. Pit cu redovitije čaj za dojilje ili kamilicu s kimom.

Mrs.mom
    12. Rujan 2018. 16:26

Mi imamo grceve i ja dajem sab simplex u kombinaciji sa waya kapima,prvo smo umjesto waye koristili biogaiu ali su mi ove bolje.. 
    Dajem joj 7 kapi na dan waye i 3-4 ×10 kapi sab simplex..3 do 4 obroka joj ne dajem kapi.. 
    Mi smo nocas dobili nekakvu proljevastu stolicu.. i ujutro je isto bilo.. sad popodne cu vidjet kak bude pa cu zvat pedijatra.. 

Mrs.mom
    12. Rujan 2018. 16:27

Ona meni kaka po 3, 4 puta na dan obavezno..

mamica1985
    12. Rujan 2018. 17:54

Evo ne znam s cim je povezano, je li sa 8ml vode koju sam joj dala na spricu ujutro ili s vise dojenja, ali pokakala se popodne posteno u 2 puta, jedino je prvi put vrisnula od boli kad je kakala jer je bilo tvrdje, a drugi put samo hrpaaa izasla kao pasta. Pocela sam se opet nalijevati cajem za dojilje pa cemo vidjeti, forsirat cu jos vise cicu, po noci mi ionako samo cica, ali po danu se ne najede pa trazi jos pa dam bocu cca 60ml, ali rijetko kad popije vise od 40ml.

12. Rujan 2018. 18:20

mamica1985

Evo ne znam s cim je povezano, je li sa 8ml vode koju sam joj dala na spricu ujutro ili s vise dojenja, ali pokakala se popodne posteno u 2 puta, jedino je prvi put vrisnula od boli kad je kakala jer je bilo tvrdje, a drugi put samo hrpaaa izasla kao pasta. Pocela sam se opet nalijevati cajem za dojilje pa cemo vidjeti, forsirat cu jos vise cicu, po noci mi ionako samo cica, ali po danu se ne najede pa trazi jos pa dam bocu cca 60ml, ali rijetko kad popije vise od 40ml.

Super za kakicu😁,nek tak i ostane,Mihica jučer dvaput,danas još nije al zasad ne vidim da mu smeta kaj nije.

Arizona
    12. Rujan 2018. 19:45

MaSen

Mi imamo grceve i ja dajem sab simplex u kombinaciji sa waya kapima,prvo smo umjesto waye koristili biogaiu ali su mi ove bolje..
    Dajem joj 7 kapi na dan waye i 3-4 ×10 kapi sab simplex..3 do 4 obroka joj ne dajem kapi..
    Mi smo nocas dobili nekakvu proljevastu stolicu.. i ujutro je isto bilo.. sad popodne cu vidjet kak bude pa cu zvat pedijatra..

Ooo..a ja si mislim jel previse 15 kapi dnevno.. koliko ti je stara malecka? U uputama pise 15 kapi za novorodence.. ja dns kapnula 2 kapi na dudicu i kasnije malo pomjesala sa svojim mlijekom jos 3 kapi i mislila sam dati ostatak jos 2x po 5 kapi prije cickanja do kraja dana.. 

Majda23
    12. Rujan 2018. 20:50

Hvala na savjetima, probat cu iscesljati, ako ne pomogne kupujemo mustelu. Uspavala bebu i veliku bebu (citaj muza), sad bi trebala peglati ali sam se opekla prije 2 sata na nju i jos me pece tako da si nismo trenutno dobre 😂 najbolje pod tus i na spavanje 😴

04.07. Matija 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.