Sretni minici Josipi i Petri!
Kod nas noc tak tak, jucer bio budan od 15, isli na spavanje u 21 i ocekivala sam da ce spavati ko top, kad ono...pola 1, 3, pola 6 i od pola 7 imamo tulum, jedva je zaspao sad...
Masha, tocno znam kak se osjecas, i ja sam takva, stalno u nekom strahu i iscekivanju neceg loseg...probaj se opustiti radi klinaca, nek gledaju veselu mamu, zasluzili su ju 😘
Ugodan dan svima!
"https://lb1f.lilypie.com/nS8qp1.png"
Sretni minici Josipi i Petri😘😘
Sa zakasnjenjem i Eni i Davidu i Nikolinici imendan.
Evo izvjestaj za nas prstic:
Dr.kaze da to nije taj triger finger nego neka camptodactylia i kao on ne bi sad nista,njoj to ne smeta,pratit cemo i tek ak bude losije operacija.Al on ima i vecu djecu pacijente i normalno zive s tim.A kod nje je super sto je mali prst i na lijevoj ruci.Kontrola za 6,7 mj
Eto,ipak mi lakse da ne mora pod opcu,a kad bude veca,ako zeli moze to sredit pod lokalnom.
I jucer se parkiram blizu bolnice i drito u stup😫
Nije strasno,al vidjet cemo kako ce mm reagirat
Sanjarka prijavljujem se na forum..moram prvo procitat sve zaostatke 😀 nemoj me izopcit 😂😂
Masho,ne smijes si to radit.Ni sebi ni djeci.Pa normalno je da su oni smrkavi i kasljucaju zimi.
Opusti se,njima isto treba vesela mama.Uzivaj i igraj se s njima,to sve tako brzo prode😘😘😘
Drzi se
Evo da pridonesem za 1000. Mi bili jutros u ped na vaganje i dobio 170g u osam dana. Nakon toga se obilno pokenjao cim smo izasli od ped 😁👌 sad setamo po stobrecu u marami, pijemo kave, dojimo u javnosti i tako
Javljam se na raport!
Jucer bila u banci za medo stedo sta smo dobili poklon bon. Sat i pol sam bila unutra. Lik stavlja krive adrese, pa stavi da sam musko, pa sve ispocetka popravlja pa sve ispocetka potpisi. A onda ne mogu 1500 kn poklon bona stavit na stednju moraju vratit tko je uplatio pa tak uplatit na stednju. A rok je inace 90 dana dana za realizirat tak bon 90-ti dan bio u nedjelju i banka kaze moze dodjite danas (ponedjeljak) dodjem tamo a zenska kaze to dugo traje nazvat cemo vas kad bude gotovo. Ne zovu oni do utorka i odem ja sama tamo kaze zenska al proslo je 90 dana pa nije se moglo realizirat. A pa koju me p m nisi nazvala da ne moze kozo glupa. I onda zovi kumu koja je dala taj poklon bon i da dodje u banku.
Al onda sam otisla u arenu i uzela novi mob u vip pa mi je bilo lakse 😂😂
Citam vas kroz dan!
Ocisti gumb😠
Sandrich vidis da je dobio na kilazi. Nebitno sta je to pokakao odmah😂
Nas mali doprinos na putu za tisucicu! 😁
Ja prehladena, Eva isto. Zastopani nosevi i kasalj.
Noc da ne pricam, jedno 8 budjenja 😲😲
Sretni minici !!
Ajme blizi se nas cetvrti😨
Curuce odlicno sta je doktor rekao!! Sekiracija bezveze.
Sortiraj odgovore
Najstariji