Dobili poklon od svekrve za sv. Nikolu postom l. bodi prvi bozic. velicina 80. taman za uskrs ce biti ok. prekrizim Bozic.
No ideeeemo do 1000????
Masho i meni tako nekako. No ja uz to nemam ni kud prošetat osim po dvorištu. Zahvalim se Svevišnjem da smo zdravi. Nekad molitva da snage.
odustajem od citanja unatrag, imam preko 50strana zaostatka..dijete mi nije solidarno pa mi nece dozvolit da to procitam u miru, a mm ce mi pozvat hitnu ako zaglavim na wcu toliko da to sve procitam 😂
tako da nastavljam ovdje 😀😀
sretan minic nasim velikim curama 😍😍😍
i zelim dobrodoslicu novoj mami koja se prikljucila 😀
curice, super za prstić. zaboravih napisat.
Abies, generacijo, slične boljke, ha? ove mlađane ne razumiju nas sigurno ;)
ja sam bas zacrnjačila. najmanja prehlada djece me baca u trans, a kamoli nest drugo.
osjećam da moram nest promijenit. lako to reći.
muž mi kaže: potraži pomoć.
pa kad bi i potražila kad da idem na seanse ili nešt slično? kud cu s djecom. začarani krug.
Fali mi sestra, daleko je.
Fali mi neka sigurnost, bilo šta.
a sve je okeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej kul daun, govorim sebi.
moja tajna prijo, kojoj sam se slučajno odala, poslala sam ti poklon jučer, očekuj sutra ;)
bas se pitam jel se može čovjek sam promijenit? ono bez ičije pomoći preokrenuti mind map i nastavit po novom? tako bih htjela.
E pozdrav procitala jesam al sta je u glavi neznam 😃
Curice drago mi je da je ipak ta prognoza sto su rekli !
Masho i ja se pitam dal se moze covijek ono sam bas preokrenut 😃 Mislim da moze al mora imat bas svaki dan volje da se mjenja a neznam tesko to , meni je dosta tesko s nasom malom jer skoro pa 24 sata je moram zabavljat a muz da pomogne al za sad nemamo ono ni 5 minuta da si nas dvoje sjedemo i popricamo
Sutra cemo pokusat gledat za sofu i vjezbat malu na auto 😬
Prekrasan je dan al nismo mogli van jer sam cekala da dodu po sofu pa su je odnesli
Masho mozda si vec rekla i sorry ako pitam ponovno , jeste ovu drugu bebu planirali?
Elle svaka cast za svekrvu bas je biser 😂😂😂😂
Babyconing moj meni kaze idi spavat ostavi taj mobitel vise hahaha jos cu i ja prec na pisanje u wcu
Dobar dan cure
Masho,radi djece moras se trgnut,ako je malo prehladena nist strasno.Moji vec danima,nosic curi,vec dva dana kaslju.Djeca su to znam da se brines,a moras misliti i na sebe.
Meni bili moji i naravno da su nasli milion mana za auto,na kraju sam rekla kad mi ga vi budete kupovali onda smijete reci nesto,ali posto ga ja sebi kupujem tisina,ni jedne vise.Nije im bilo pravo,al zaboli me.Sutra idemo na sistemski i cijepljenje
Curice super za prstic. Bit ce to sve super!
Abies,Ugolina velikih 6!🙋🎉🍼📣💞
url=https://lilypie.com]
Curice drago mi je da nece prstic dirati i da nije strasna dijagnoza
E a nekad stisnes i posalji slucajno 😂😂😂
Sanjarka Petric zafrkava i islusava granice,sigurna sam da nije postao takva beba. Mislim samo da je procitao kako ti svaki dan pises da se kravis a to mu se ne svidja.
Ellie bas divotica za body,mislim da ona nikad nece naucit.
Jambica uvijek te zaboravim pitat. Da nisi ti mozda Tina? 😂😂😂😂😂😎🤗
Masho naravno da se covjek moze promijenit,ali preveliki je to psihicki posao,pogotovo za tebe uz djecicu. Saljem hug!
Tpol sretno sa privikavanjem na auto. Tena se obozava vozit. Kolko god se deracila kad krenem...muk!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji