Zasto moje dijete nece spavat predvecer? Bila je budna od 3 i jedva gleda ali neda se nikako. I sad pred kraj je samo lezala i gledala u nas,pa se pocne smijat,pa vristi pa opet mir....zaslala u 7,al mozda i bolje jer se svejedno sutra moramo ranije dignut.
Pitala me sveki jel mislim prat zavjese za Bozic...hm,vidit cu. Ne znam hocu stic sve uopce. Sad moram sve izribat i drugi tjedan ponovno,a onda kolaci,f salata,riba,bor...mah! Necu se uopce opterecivat.
Kako bude bude.
url=https://lilypie.com]
Jaaahaha,da pitala ona u krasu...
a ne perem prozore za blagdane jer tak ih nitko ne gleda jer mi nitko niti ne dolazi 😂😂😂😂 mi smo ti koji idemo.. a kad ih i operem uopce se ne kuzi jer imam mreze na svim prozorima koje daju taj prljavi stih opet....
Ma ne pada mi na pamet prat prozore i zavjese! Al ona je takva. Tjedan prije Bozica ce krenut sa ribanjem kuce aa cetkicom za zube a NIKAD im nitko ne dode al ipak...sta ce ljudi rec. I onda je dan prije strka,zbrka. Svi ce se svadat,ona ce ih ganjat po kuci i necw uopce uzivat u blagdanima. Posteljinu si mijenja dan prije Badnjaka tako da im bude cisto. Ne kuzim. Kaj ako si operem i promijenim 3,4 dana prije nije cisto?
Joj bas sam se sad nazivcirala.
url=https://lilypie.com]
Crazy, super za vjezbice! A imas i ti danas jos sta raditi 😮😮
Peglanje je gotovo. Rijesila sam to oko podneva kad je malac spavao 😉
A treba nekako mladima pomoci u startu za samostalni zivot 😊 Sad su odselili na svoj stan pa ce od sad sami peglati 😉
Ja perem prozore 1x godisnje. Imam ih oko 18 komada i to ogromne. Pa tko bi to prao cesce 😮😮 I kad sam ih ove godine na proljece prala, 2 dana kasnije padala kisa i bili opet isti kao i prije. S nutarnje strane su zavjese pa se ne vidi, s vanjske zaluzine i nitko ne vidi kakvi su mi prozori 😜
Sunshine, od 3 je bila budna i u 7 jos puna energije 😮😮 Kad se moj probudi u 4 i ne spava oko 5-6, u 7 mi zaspi koliko god ga pokusavala drzati budnim. Znala sam plesati s njim po dnevnoj, on mi na rukama zaspao...
Ugolina, a to je frisko! Pa sta nedas djetetu da se malo zasladi 😂😂😂
Mislim da bi mogla i ja imati slicne probleme 😕
LLR, a da nije nesto drugo u razlog povracanja i napada gladi? Mozda kakva seka ili braco? 😜
Mare, super je to tm slozio princezi! A princeza moze i do mene na peglanje, nece joj biti dosadno 😂😂😈😈
Djecica su vam bas pazljiva s poklonima. Nadam se da ce i moj biti jednog dana takav. Nema mi ljepseg poklona nego kad je djete kreativno pa nesto nacrta/izradi i pokloni. Negdje cuvam sve crteze od seke i ne mogu to baciti. Srce bi me bolilo da to bacim 😍😍
Evo, bebo spava a sad je na redu kravljenje pred tv-om 😊
Zene!!!! 😘
Ja ne stignem pisat tokom dana jer zadnja dva dana junior ima misiju da me unisti al onako totalno 💪
Ne izbije li taj drugi zub uskoro pomislit cu da je sad jednostavno postao takvo dijete 😂
Papali smo blitvuuu danas i sve smazao 😱😱😱 nije voce nikad tako pojeo slatko. Ugl skuhala samu blitvu i stavila kap maslinovog ulja. Samo malo za prvi dan pa je posli dobio bocu ni eto krenulo uvodenje našeg drugog obroka 💪 boca ujutro u 8 i sljedeća oko 15h bila kad bude jeo rucak kako treba ostajemo na 3 boce preko dana i obicno jedna nocu valjda je to ok
Ellie profilna! ❤😍❤
Lll cestitke Luki na ispadanju zubica 😍
Jesi dobro? Mozda je neko viroza 🤔 ili da nisi trudna 😂😂😂😋
Sunshine ja nisam puno recepata jos probala s aplikacije jer domaće uglavnom nemam nista 😑
Evo blitva od danas je domaca i maslinovo ulje 😃😃
Ugolina super za frendicu! 😘
A sveki 😂😂😂😂
Masho cura vec obožavatelj Violette? Ajme kako to rano krene
Bebacica tuuu si 😘😘😘 kako cura? Osim nejedenja?
Mi smo vec 2mj na dohrani pa jos uvijek ne pojede bas previse. Desi se ali rijetko uglavnom brlja s tom hranom
Crazy super da nece trebate
puno ispravaka na motorici 👍👍👍
I bravoooo za krov 😎💪😎
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
E zaboravih rec
I jucer i danas imao samo dva spavanca preko dana 🤔
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ejic neeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne spominji ni u šali🚼,momentalno me opet zbolio stomak i želudac...👎😂😂😂
Imala sam i probavnih i zelucanih smetnji,i lanu je smucilo nakon pslacinki tako da nema straha✌✌✌
Sanjarka
Ne zbijaj neslane šale!!!
Bravo za Petrića i blitvu!!moram zvat svekrvu ima li domaće..i mi ćemo lagano uvoditi ručak..provala je palentu,batat,mrkvu ,krompir nije joj se nešto dopalo. Naročito mrkva i krompir ti je pljucala..možda ćemo imat više sreće s zelenim 😉
Da se današnji dan ponovi ne bih se bunila 😊 dva puta je spavao po 2 sata i još jednom u ergu u šetnji pola sata. Navečer je zaspao bez natezanja. Da je stalno ovakav bilo bi baš lako imati bebu 😂😂
Jučer su me moji roditelji iznenadili, došli nenajavljeno u posjet. Dižem rolete i vidim mamu na dvorištu 😀 baš su me razveselili 😊
Malac mi je baš dobar zadnja dva dana. nisu nam ni noći loše. Hvala ti sv Nikola ako si imao prste u tome 😊😊
Sretan minic Davidu i Eni 😊
Crazy baš me zanimaju te vježbe koje ste radili. i lajk za krov!!! selidba idući tjedan?
Ejic pegla za sebe i ekipu 😊 baš si super rodica 😉
Sanjarka moja sveki svu tu zelenjavu, a i povrće općenito, zove "trava". hoće petrić trave jesti 😋
Kaj još, kaj još. Abies i Masha me vole kuhati. Masha imala fini neki ručak a na kolače treba ići kod Abies.
Abies instaliraj viber!!
Stigli posljednji dijelovi koji su falilo da skompletiram poklon!! ovih dana šaljem!!
Javljam se dobrovoljno da ispečem tortu za 1000. stranicu 😊😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji