Moj malac nije znao što bi sa sobom od sreće kako sam ga nahvalila pa je odlučio to proslaviti jutros u 4:30. proslava je trajala 2 sata 😱 strgana sam 😏
Josipa i Petra sretni vam minici!!!
❤❤❤
Llr ja ne znam koliko gladna moram biti da jedem po noći. ne paše mi. prije odem gladna spavat nego jesti nakon 21h. znam, čudna sam 😂😂
Sanjarka hoće Petriću drugi zub skoro. vidiš noć je prošla ok, daj mu proviri u usta malo 😊 sretno na pregledu za vid! zaboravila sam, imaš li već dioptriju?
Deeka mala partijanerica se ne da 😎 spusti je svekrvi i odspavaj još koji sat preko dana ako možeš..
Jutroooo
Mi budni od 6 buahahahaa 😂
Noć bila super, jedno buđenje nemam pojma kad. Jakov je već u jaslicama, jutros i nije pružao neki otpor. Razmislio si je čovjek malo i zaključio da mu je tamo u biti sasvim dobro. 😂
Petri i Josipi sretni veliki 6. minići💖💖💖💗💗💗
Super za dobre bebe, koje malo zezaju nek se do sutra poprave 😁 moj brbljavac je isto super, malo neće spavat po danu, al štoš sad...
Sanjarka sretno na pregledu, nadam se da dioptrija nije prevelika. prijetiš curama, haha, do sad su te ozbiljno shvaćale 😎
TPol selimo u apartman do nove kuće. Gotovo bude tek tamo negdje u veljači, pa vam onda pošaljem slike, sad je to još u povojima. Al ajmo reć da je prva trećina odrađena.
A za selidbu ću u pomoć pozvat Ejić i Ugolinu, one ovdje izgleda najviše čiste 😂
Dobro jutro :-)
Moj je sinoc odlucio da me unisti. I uspjelo mu je. Slomljena sam.
Da pridonesem i ja 1000 Str.
Sretni minici svima i nikolini imendan.
Jucer sv. Nikola bio djeci. A ja bila sv. Nikola kolegama u skoli. Odnijela kolace i kiflice. Pa malo do svog razreda. I njma kolace :-)
Pokusat cu malo popratit sta pisete :-)
Zapamtila da ima svjeze iz krasa. Obavezno dat josipi :-P
Jutro!
Petra kaže merci. I svakom prutić!
Kud već. Mene uz tih 6mj prolazi jeza još toliko i ajd u jaslice. A tako je mala
Crazy super da radovi idu svojim tokom. I da prestaješ s nomadskim životom.
Sanjarka ne znam sad generacije. Sjećam se da smo s 10 god mi cure plele veste barbikama. A danas u mulleru ima tih setova. I one narukvice od čvorića.
Vjeverice tulum. Po guzi za kaznu.
Josipa sretan minić
Btw kupiš svijeće 0.5
Juuuutro.
Sretni minici 😘😘😘😘🍰🍰🍰 velikim curama.
Mi se budili oko 7 I zaspali opet oko 8. mama pije kavu na miru. mogu s zadovoljstvom reci da danas ne moramo ici nigdje !!!!!!
jutro
Sretni minici Josipi i Petri 🎂🎆🎇🎊
mi smo imali super noc,ovi veliki kaslju kao da su teski pusaci. Ima li nesto na prirodnob bazi jer sirupi im nista ne pomaze😩
sutra imamo sistematski i cijepljenje,bas me zanima kolika je cura
Mare, sirupi protiv kašlja i nisu baš učinkoviti. Inhaliranje 👍
Vjeverice sveki u bolnici,valjda ce danas kuci.
Popodne ju ja ostavim muzu pa odem na kavu ili do trgovine razbistrit mozak.
Po noci mi lakse nekako. Najgore mi ujutoi kad ocu jos spavat a ona se ne da. uff
Jutrić,
ja sam tužna. jutros se mala digla s nekom kakti grloboljom. pipnem joj vratić, ono se osjeti pod prstima..temp nema..i posaljem ju u vrtić. kažem nek kaze teti ak joj bude lose. imaju predstavu pa mi zao da ne vidi. sad mislim da cu ju skupit poslje ručka. toliko me peče savjest. i šmrkava je od noćas.
pa nije ju valjd već napao streptokok o kom svi pričaju.
strah me u tom slučaju za malog, šta ak se njemu nes iskomplicira. sva sam se nasekirala do 7 ujutro čovječe.
bas me tuga čopila. mm mi rekao da ne može vise ovak zivjet s mojim strahovima. da se treba brinuti kada do tog dodje a ne ubijati se prije. ja si ne mogu pomoć.
tužna sam. pravim im dramu od života za ništ. neš ti, zima i djeca bubana nek je sve u tome.
a ne mogu si pomoći. nekad sam bila vesela vedra žena koja je nasmijavala sve živo. sad samo u tragovima.
sretni minići svima.
evo ga budi se malac, moram ga uzet :(
ah cure moje. pristala bi i na 10 kg gore samo da se povratim..
Josipa se zahvaljuje na polurodendanskim lijepim zeljama 😂😂😂😂😍😍😍😍💕💕💕💕
Ajme kada je prije proslo???!! leti vrijeme nenormalno 😥
Slika torte kada dovrsim!! moram ukrasit... al prvo idem naravno peglat 🔫
Sortiraj odgovore
Najstariji