Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vjeverica8
    06. Prosinac 2016. 21:35

Zaboravila, prije ručka kod Masha treba na doručak kod Llr 😀😀 super za frendice i kave 😊
    Jedva čekam proljeće da se dogovorim s nekim frendicama friškim mamama da idemo u šetnje po Jarunu i Bundeku 😊😊😊

Ellie00
    06. Prosinac 2016. 21:49

Bebacica I mi ti tako s dohranom. nece. uopce ne kuzi da je to hrana I fino. nista. pjeva mi kad treba jest.. ne uzrujavam se

Eh svekrve na tapeti... sad ce moja doci prat krov mi.. joj.. muka mi. kaze mi mm da imam ptsp od svekrve

Masha
    06. Prosinac 2016. 21:57

Ja ne znam sto bih. moj zivot izgleda ko beskrajni dan. evo ga opet urla. sad ga mm voza po kuhinji. pocica ko milo dijete i onda show. gura ruke do grla, place, slini, bljuca komaaaaaaa. 
    Nemam zivaca vise za pisat. nemam.

Masha
    06. Prosinac 2016. 22:10

I jos me zanima. ako kazu da bebe znaju/osjete/kopiraju kad je mama nervozna, zabrinuta kao i kad je vesela i opustena...kako onda ne znaju kad se mami prokleto spava pa zaspu i oni?

TPol
    06. Prosinac 2016. 22:43

Da madho to se i ja pitam, moja nest dva dana cvili kad je budna, evo pokusavam je uspavat al nis bas od tog , zaspala u 8 i probudi se za pol sata 🙄 Tako da neznam bas je lutrija dobit dobru bebu kao Ena na primjer 😀 Ona je super beba hihi 

Vjeverice bas mi drago da su te tvoji posjetili i da  se Simon popravlja 👍🏻👍🏻👍🏻 
    Abies dodi na viber vidis da sam i ja popustila 
    Crazy ocemo vidit slike Mozda? Joj jesi sve spakovala? Oce ti ko pomoc? 
    Sanjarka uh nafam se da ce se petric popravit. Ne zabavlja se sam?

TPol
    06. Prosinac 2016. 22:45

Elie bome dobro kaze tm da imas ptsp od svekrve 😱
    Ugolina jesi ti barem pojela tog friskog dedu mraza?

Ellie00
    06. Prosinac 2016. 22:47

Bas sam mm pricala kako nismo ni svjesni koliko nam je bebo dobar. Znaci to dijete se cijeli dan smije. pogledas ju I ona ce ti se nasmijat. 
    Al vise mi ju je neugodno hvalit 😇😇😇😇. Sorrite cure

Ugolina
    06. Prosinac 2016. 23:02

Ma i moja zlica je presuper i smijesna beba 😍😍😍😍😍😍 ljubav mamina nasmijana...

Ooo da,ubila se u friskom dedi 😂😂😂 doc ce do bejbije kroz mlijeko..

Dosli doma,isla usisavat jer vise nije bilo za zivjet ovdje od prasine,kupali bebu,hranila ju..a onda pravac kuhinja...pola torte za moju polugodisnjakinju sutra 😍😍😍😍😍 kako napraviti pola svijecice? 😂
    Zatim pocistila kuhinju,stavila prat sude,pa se bacila na pranje kupaone,pa pranje sebe,pa se u meduvremenu opralo doticno sude,povadila to,pa malo peglala...i sad za kraj cekam muza da bude gotov u kupaoni i citam tu i pozderala kornet od vanilije ko da mi je zadnji 😲😂😂
    Odoh spat... nis,sutra napad na 1000

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.