Zaboravila, prije ručka kod Masha treba na doručak kod Llr 😀😀 super za frendice i kave 😊
Jedva čekam proljeće da se dogovorim s nekim frendicama friškim mamama da idemo u šetnje po Jarunu i Bundeku 😊😊😊
Bebacica I mi ti tako s dohranom. nece. uopce ne kuzi da je to hrana I fino. nista. pjeva mi kad treba jest.. ne uzrujavam se
Eh svekrve na tapeti... sad ce moja doci prat krov mi.. joj.. muka mi. kaze mi mm da imam ptsp od svekrve
Ja ne znam sto bih. moj zivot izgleda ko beskrajni dan. evo ga opet urla. sad ga mm voza po kuhinji. pocica ko milo dijete i onda show. gura ruke do grla, place, slini, bljuca komaaaaaaa.
Nemam zivaca vise za pisat. nemam.
I jos me zanima. ako kazu da bebe znaju/osjete/kopiraju kad je mama nervozna, zabrinuta kao i kad je vesela i opustena...kako onda ne znaju kad se mami prokleto spava pa zaspu i oni?
Da madho to se i ja pitam, moja nest dva dana cvili kad je budna, evo pokusavam je uspavat al nis bas od tog , zaspala u 8 i probudi se za pol sata 🙄 Tako da neznam bas je lutrija dobit dobru bebu kao Ena na primjer 😀 Ona je super beba hihi
Vjeverice bas mi drago da su te tvoji posjetili i da se Simon popravlja 👍🏻👍🏻👍🏻
Abies dodi na viber vidis da sam i ja popustila
Crazy ocemo vidit slike Mozda? Joj jesi sve spakovala? Oce ti ko pomoc?
Sanjarka uh nafam se da ce se petric popravit. Ne zabavlja se sam?
Elie bome dobro kaze tm da imas ptsp od svekrve 😱
Ugolina jesi ti barem pojela tog friskog dedu mraza?
Bas sam mm pricala kako nismo ni svjesni koliko nam je bebo dobar. Znaci to dijete se cijeli dan smije. pogledas ju I ona ce ti se nasmijat.
Al vise mi ju je neugodno hvalit 😇😇😇😇. Sorrite cure
Ma i moja zlica je presuper i smijesna beba 😍😍😍😍😍😍 ljubav mamina nasmijana...
Ooo da,ubila se u friskom dedi 😂😂😂 doc ce do bejbije kroz mlijeko..
Dosli doma,isla usisavat jer vise nije bilo za zivjet ovdje od prasine,kupali bebu,hranila ju..a onda pravac kuhinja...pola torte za moju polugodisnjakinju sutra 😍😍😍😍😍 kako napraviti pola svijecice? 😂
Zatim pocistila kuhinju,stavila prat sude,pa se bacila na pranje kupaone,pa pranje sebe,pa se u meduvremenu opralo doticno sude,povadila to,pa malo peglala...i sad za kraj cekam muza da bude gotov u kupaoni i citam tu i pozderala kornet od vanilije ko da mi je zadnji 😲😂😂
Odoh spat... nis,sutra napad na 1000
Sortiraj odgovore
Najstariji