Curice super za prstic, bit ce to sve dobro 😘
Mare sretno sutra na pikanju!
TPol i nama je tak s nasim, stalno trazi paznju, je da smo sami krivi jer smo ga tak naucili, ali bilo bi lijepo imati malo vremena za sebe..lakse mi je kad vidim da nas ima jos 😊i sretno s autom, moj je prekjucer cak izdrzao 10 minuta voznje do pedice bez placa!
"https://lb1f.lilypie.com/nS8qp1.png"
Moja place dok ne upalim auto i onda suti
anchica hvala,ako bude ko seka i braco necemo ni primjetit cijepljenje.Jer oni su bili dobri i bez posljedica
Masho, svi mi imamo svoje probleme, al različiti smo i svak se s njima nosi na svoj način. nemoj sebe kriviti za to kako se osjećaš, svi smo samo ljudi. svatko od nas u sebi nosi i svjetlo i tamu, samo je pitanje koju stranu više "hraniš". probaj svaki dan početi i završiti sa zahvalom. tako ćeš lakše sagledati koliko dobroga imaš u životu. I ne brini, smisao patnje je da se kroz nju pročistimo i postanemo bolji.
Curice, super za prstić 😘
Dan mame!
E danas nikako na forum dospjeti,koliko posla imam. A šteta mi i propustiti dan pa smo bili u šetnji.Mene uvijek digne ta šetnja na hladnom zraku.
Josipa,Petra sretnih pola godinice! Rastu dječica, neka neka, tako i treba biti! 💞💞💞
Mare, fantastičan poklon tm napravio djeci. To će sigurno čuvati i kad budu odrasli. S onom stazom za aute i ja bih se igrala 😁
Sanjarka, ne znam još šta ću kome pod bor. Inja spomenula nekakav tablet Violetta 😕. Bez veze mi je to ali ako ju veseli... hajd. U mulleru sam vidjela neki set za kreirati parfeme, možda bi i to. Još ću gledati.
Ellie, slatka profilna 😍 i mi imamo takvu nekakvu kapu😊 Svekrva opet rastura ha? Hoćete li joj svečani doček prirediti?
Imam kratko pamćenje. Idem opet čitat, zaborsvih šta sam još htjela komentirati.
cure jel koja od vas koristila lubrikant kod keksanja 😂
kod mene suho ko sahara 😂😂
a jucer sam dobila cizme i znam da bi bio red da se zahvalim 😂😂
jebeni posalji 😲
ugl ako je neka koristila neki moze li mi preporucit..meni je to sve bljak al moram vratit sexualni zivot u normalu
Curice,super za prstic! Ne mora sada na operaciju HB. Ovo za parkiranje ajmee! I sta je muz rekao?
Sortiraj odgovore
Najstariji