Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anchica26
    07. Prosinac 2016. 14:33

Curice super za prstic, bit ce to sve dobro 😘

Mare sretno sutra na pikanju!

TPol i nama je tak s nasim, stalno trazi paznju, je da smo sami krivi jer smo ga tak naucili, ali bilo bi lijepo imati malo vremena za sebe..lakse mi je kad vidim da nas ima jos 😊i sretno s autom, moj je prekjucer cak izdrzao 10 minuta voznje do pedice bez placa!

"https://lb1f.lilypie.com/nS8qp1.png"

mare1989
    07. Prosinac 2016. 14:38

Moja place dok ne upalim auto i onda suti

anchica hvala,ako bude ko seka i braco necemo ni primjetit cijepljenje.Jer oni su bili dobri i bez posljedica

CrazyPuppet
    07. Prosinac 2016. 14:54

Masho, svi mi imamo svoje probleme, al različiti smo i svak se s njima nosi na svoj način. nemoj sebe kriviti za to kako se osjećaš, svi smo samo ljudi. svatko od nas u sebi nosi i svjetlo i tamu, samo je pitanje koju stranu više "hraniš". probaj svaki dan početi i završiti sa zahvalom. tako ćeš lakše sagledati koliko dobroga imaš u životu. I ne brini, smisao patnje je da se kroz nju pročistimo i postanemo bolji. 
    Curice, super za prstić 😘

07. Prosinac 2016. 15:02

Dan mame! 
    E danas nikako na forum dospjeti,koliko posla imam. A šteta mi i propustiti dan pa smo bili u šetnji.Mene uvijek digne ta šetnja na hladnom zraku.

Josipa,Petra  sretnih pola godinice! Rastu dječica, neka neka, tako i treba biti! 💞💞💞

Mare, fantastičan poklon tm napravio djeci. To će sigurno čuvati i kad budu odrasli. S onom stazom za aute i ja bih se igrala 😁
    Sanjarka, ne znam još šta ću kome pod bor. Inja spomenula nekakav tablet Violetta 😕. Bez veze mi je to ali ako ju veseli... hajd. U mulleru sam vidjela neki set za kreirati parfeme, možda bi i to. Još ću gledati. 

Ellie, slatka profilna 😍 i mi imamo takvu nekakvu kapu😊 Svekrva opet rastura ha?  Hoćete li joj svečani doček prirediti?  

Imam kratko pamćenje. Idem opet čitat, zaborsvih šta sam još htjela komentirati.

Littleladybug
    07. Prosinac 2016. 15:10

cure jel koja od vas koristila lubrikant kod keksanja 😂
    kod mene suho ko sahara 😂😂
    a jucer sam dobila cizme i znam da bi bio red da se zahvalim 😂😂

Littleladybug
    07. Prosinac 2016. 15:11

jebeni posalji 😲
    ugl ako je neka koristila neki moze li mi preporucit..meni je to sve bljak al moram vratit sexualni zivot u normalu

07. Prosinac 2016. 15:12

Curice,super za prstic! Ne mora  sada na operaciju HB. Ovo za parkiranje ajmee! I sta je muz rekao?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.