Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebacica
    06. Prosinac 2016. 23:48

Eni i Davidu sretni minici 😘🎉
    Nikolini sretan imendan 💜

Sanjarka osim nejedenja je dobro. Noci su nam jos uvijek koma. Nekad 5 budenja, a nekad svakih sat vremena. Ne znam sto joj je, budi se vristeci, nije gladna, ne zeli jesti. Mozda zubi. Jos uvijek nemamo ni jedan 😎

Ellie ja se nadam da ce i nase bebe papati. Moja ne zeli ni usta otvarati. Dobivala je kapi na zlicu i uvijek je otvarala usta mislila sam da ce jesti ko velika, a ono sipak. Vise ne zeli ni kapi na zlicu 😒

Tpol i mi smo imali tocno takve epizode nespavanja. Zaspala u 8, probudila se nakon pola sata i ako je zaspala do pola 12 bila sam sretna. Ali proslo je s vremenom. Kolko puta spava po danu? Cini mi se da je kod nas prestalo kad je tri dnevna spavanca zamijenila sa 2 po 2 sata otprilike.

Crazy super za krov 💪👏

Ugolina i tortu ispekla 🎂👌

Dalje zapamtila nisam idem u krpe😴

bebacica
    06. Prosinac 2016. 23:50

Btw kome da posaljem broj da me ubaci na viber 😎

lan@luk@rit@
    07. Prosinac 2016. 00:27

Da pohvalim moju curu zaspala oko 21 i nije se budila(kroz san jela u 23:40 )👀✌🎆🎇🎉🎊🎇🎆🎆🎇a ja pametna dezuram hoće se probuditi,nikako se opustiti ..i tako poslala muža po burek nisam ništa jela od ručka ...osim slatkiša a to se ne računa...

Ugolina baš si vrijedan...

Bebacica  javi se Crazy...

Curice šta je bilo kod doktora danas?

Laku noć svima koliko vas ima idem pojest burek u miru,nešto procitat i na spavanje..

Imam u planu do citya žuta srijeda je.Ništa posebno mi ne treba ali uvijek se nađe nešto za kupit🙌i primanja sinu moram obaviti...🙋🙋🙋🙋🙋

L.n

lan@luk@rit@
    07. Prosinac 2016. 07:06

Jutro 🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍩🍪🍫🍭🍰🍳🍬🍯🍯🍯
    Posluzite se ....

Sanjarka88
    07. Prosinac 2016. 07:09

Jutroooooo!

Petric jos spava 💪 a ja budna  😐 ah
    Noc super. Miran bio da ga cula nisam. Jedno budenje i papanje u 3h i to je to. Ugl bas sam se naspavala. Skupljam snage za danasnje brundanje.

Idem na pregled oka ujutro a ako mi ostane vremena možda se i zaletim na zutu srijedu. Svatrno mi trebala poklone pocet kupovat za Bozic. E najteže ce mi bit mudrici izabrat to dijete uopce vise nije dijete za igracke a nije ni cura.... joj! Llr, Ilani sto ce te vi svojim curama? 

Vjeverice bravo za Simona! Jelda da je bas lipo imat bebu kad su tako dobri? 😁 samo nek on tako nastavi. Virujem da si bila oduševljena kad si vidila svoje, bas lipo iznenadenje 😍
    Moze torta! 😆

Masho jutros si sigurno odmornija. Hug ti saljem 🤗 udri po humoru svom bit ce ti lakse a i nas ces nasmijat 😁

Tpol i kad je Lea zaspala sinoc? Ajme mene bi ubilo da se do ponoc moram borit s uspavljivanjem 😱😱
    Petric kad je takav 90% dana nece nista sam. Sto mi bude onako sokovito jer kad imamo normalan dan to je beba kojoj ne treba nitko. Bit ce on opet tako dobar 💪

Ugolina naravno da cekamo sliku torteeee 🍰🍰🍰

Bebačice jos su vam noci lose? 😓😓 e zub je sigurno! Mora bit! Uvijek je zub u pitanju 😂

Burek u ponoc llr?  😱😱 moram jos jednom potvrdit da ti izgledas extra dobro unatoc bureku u ponoc 😂😂. Noc bila mirna?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    07. Prosinac 2016. 07:12

E Ugolina pola svijecice napravis da stavis broj jedan i dva. Ovako 1/2 tako nesto 😂

Josipa i Petra sretan vam veliki polurodjendan!!! 🎀🎀🎀🎀🎀🎀 to su velike cure vec! 😍😍

Sanjarka88
    07. Prosinac 2016. 07:15

I sta josss

Aha, Babycoming, Miska, Deeka, Bellaru....izbrisat cemo vam viber ako se ne javite na forum i pridonesete pisanju 1000. str
    Hahahah  😆😆

lan@luk@rit@
    07. Prosinac 2016. 07:30

Petra i Josipa sretan vam polu rođendan🌈🍰🎂🍭🍬💕💖💟

Sanjarka neka si se ti naspavala,bravo za Petrića-možda će danas manje brundat nakon dobre noći...
    Opet si dobra prema meni☺
    Neznam sta bi kupila Lani..moram dobro razmislit😆
    Gdje ideš na pregled vida?

deeka
    07. Prosinac 2016. 07:59

Jutro.
    Evo sanjarka pridonosim pisanju, a i bojim te se haha :)

Josipa i Petra sretni minici!

I u nas budenja uvik, mislim da ce prespavat cilu.noc tek kad krene u skolu.
    Budenja nocas 22:30, 2, 5, 7ipo i evo sam je opet ususkala. Nadam se bar do 9

deeka
    07. Prosinac 2016. 08:03

Lipo je mastat. Budenje!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.