Eni i Davidu sretni minici 😘🎉
Nikolini sretan imendan 💜
Sanjarka osim nejedenja je dobro. Noci su nam jos uvijek koma. Nekad 5 budenja, a nekad svakih sat vremena. Ne znam sto joj je, budi se vristeci, nije gladna, ne zeli jesti. Mozda zubi. Jos uvijek nemamo ni jedan 😎
Ellie ja se nadam da ce i nase bebe papati. Moja ne zeli ni usta otvarati. Dobivala je kapi na zlicu i uvijek je otvarala usta mislila sam da ce jesti ko velika, a ono sipak. Vise ne zeli ni kapi na zlicu 😒
Tpol i mi smo imali tocno takve epizode nespavanja. Zaspala u 8, probudila se nakon pola sata i ako je zaspala do pola 12 bila sam sretna. Ali proslo je s vremenom. Kolko puta spava po danu? Cini mi se da je kod nas prestalo kad je tri dnevna spavanca zamijenila sa 2 po 2 sata otprilike.
Crazy super za krov 💪👏
Ugolina i tortu ispekla 🎂👌
Dalje zapamtila nisam idem u krpe😴
Da pohvalim moju curu zaspala oko 21 i nije se budila(kroz san jela u 23:40 )👀✌🎆🎇🎉🎊🎇🎆🎆🎇a ja pametna dezuram hoće se probuditi,nikako se opustiti ..i tako poslala muža po burek nisam ništa jela od ručka ...osim slatkiša a to se ne računa...
Ugolina baš si vrijedan...
Bebacica javi se Crazy...
Curice šta je bilo kod doktora danas?
Laku noć svima koliko vas ima idem pojest burek u miru,nešto procitat i na spavanje..
Imam u planu do citya žuta srijeda je.Ništa posebno mi ne treba ali uvijek se nađe nešto za kupit🙌i primanja sinu moram obaviti...🙋🙋🙋🙋🙋
L.n
Jutroooooo!
Petric jos spava 💪 a ja budna 😐 ah
Noc super. Miran bio da ga cula nisam. Jedno budenje i papanje u 3h i to je to. Ugl bas sam se naspavala. Skupljam snage za danasnje brundanje.
Idem na pregled oka ujutro a ako mi ostane vremena možda se i zaletim na zutu srijedu. Svatrno mi trebala poklone pocet kupovat za Bozic. E najteže ce mi bit mudrici izabrat to dijete uopce vise nije dijete za igracke a nije ni cura.... joj! Llr, Ilani sto ce te vi svojim curama?
Vjeverice bravo za Simona! Jelda da je bas lipo imat bebu kad su tako dobri? 😁 samo nek on tako nastavi. Virujem da si bila oduševljena kad si vidila svoje, bas lipo iznenadenje 😍
Moze torta! 😆
Masho jutros si sigurno odmornija. Hug ti saljem 🤗 udri po humoru svom bit ce ti lakse a i nas ces nasmijat 😁
Tpol i kad je Lea zaspala sinoc? Ajme mene bi ubilo da se do ponoc moram borit s uspavljivanjem 😱😱
Petric kad je takav 90% dana nece nista sam. Sto mi bude onako sokovito jer kad imamo normalan dan to je beba kojoj ne treba nitko. Bit ce on opet tako dobar 💪
Ugolina naravno da cekamo sliku torteeee 🍰🍰🍰
Bebačice jos su vam noci lose? 😓😓 e zub je sigurno! Mora bit! Uvijek je zub u pitanju 😂
Burek u ponoc llr? 😱😱 moram jos jednom potvrdit da ti izgledas extra dobro unatoc bureku u ponoc 😂😂. Noc bila mirna?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
E Ugolina pola svijecice napravis da stavis broj jedan i dva. Ovako 1/2 tako nesto 😂
Josipa i Petra sretan vam veliki polurodjendan!!! 🎀🎀🎀🎀🎀🎀 to su velike cure vec! 😍😍
I sta josss
Aha, Babycoming, Miska, Deeka, Bellaru....izbrisat cemo vam viber ako se ne javite na forum i pridonesete pisanju 1000. str
Hahahah 😆😆
Petra i Josipa sretan vam polu rođendan🌈🍰🎂🍭🍬💕💖💟
Sanjarka neka si se ti naspavala,bravo za Petrića-možda će danas manje brundat nakon dobre noći...
Opet si dobra prema meni☺
Neznam sta bi kupila Lani..moram dobro razmislit😆
Gdje ideš na pregled vida?
Jutro.
Evo sanjarka pridonosim pisanju, a i bojim te se haha :)
Josipa i Petra sretni minici!
I u nas budenja uvik, mislim da ce prespavat cilu.noc tek kad krene u skolu.
Budenja nocas 22:30, 2, 5, 7ipo i evo sam je opet ususkala. Nadam se bar do 9
Sortiraj odgovore
Najstariji