Ugolina koji durexov,ima ih bar 5 na polici u dm-u? il su svi ok 😂
Imala sam posla ujutro oko vesa pa te polutorte i zurila se do svojih pa se nisam stigla izjadat..
Torta mi je ispala grozna,niti blizu onoga kaj sam zamislila.. prvo sam se sa slagom nazajebavala,nikak ga zmiksat..dobro.. idem uzet ono nekaj za ukrasavat tortu i skuzim da mi sve popljesnivilo jer nisam valjda dobro osusila prije neg sam spremila..bacim to... ajd, bilo drugo na akciji nekoj,muz kupio za rezervu,uzmem to,kvaliteta uzasna,nemos s tim ukrasit tortu da ga jebes..opet pretumbavaj taj slag u vrecicu za zamrzavanje,otkinula cosak i ukrasavam , pukne vrecica...doslo mi je da sve bacim i da placem.. poslije tog mi vise nis nije islo od ruke... miksam joj kasicu,zaserem pol kuhinje sto mi se nikad nije dogodilo,idem stavit u kasicu malo petit keksa,prosujem..e luda sam bila..nahranila dijete,sve pobacala u sudoper i otisla kod mojih..
Aj sad kad ju gledam,i nije bas niti tak ruzna,moglo je i gore ispast
Ma torta je super,Ugolina! Jel to pezici sa strane? Je kad nesto krene nizbrdo onda krene,al meni polatorte izgleda bas slatkoHoce li prsticem u taj slag slavljenica
Dobra mi bila kumica, posaljem njoj sliku,a ona veli..kak vi to mislite da bez kumice prode polurodendan, da ste oko pet doma 😂😂😂😂
Ugolina dobra torta! Od cega je? Neznam jesi vec pisala ili si samo kako nije islo od ruke ali daj ponovi mi, ne pamtim nista 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji