Ugolina samo 1.5 palacinku😤i topli kakao😵
Ali jučer sam ja i lana išle pješke do plesa+pas koji mi je nabio baš brz tempo..i ta šetnja mi je otvorila apetit -došla kući i od 19:30-20 jela,bolje da ne kazem sta i koliko ..pahuljice pun tanjur duboki d jogurtom,odmah nakon dva tanjura gulasa ,sendvič sa sunkom i dvi čaše vode s limunom,i onda šećer to ujutro u 6:30 ...nije ni čudo da me smucilo😖😏😖al ajde bar sam se ocistila😓😓😓😓
Ugolina super da ti je došla frendica...Ja se uglavnom svaki dan (ako idem u šetnju)nađem na kavi s nekom prijom..i to me drži ,svisnula bi u protivnome ...cijeli dan samo a djecom baš se zazelis ljudi
LLR super za prije i razgovore. Ja sam cijele dane sama sa svojim 'Wilsonom'. Jedva cekam srijedu pa si popricam sa tetom vjezbalicom
url=https://lilypie.com]
Idemo do 1000🎉🎉🎉🎉🎉
Ugolina super, bas ko sto kazete zazeli se covijek ljudi 😂😂😂
LLR super da se imas nac s prijama, ja sam svaki dan vani ali nemam se s kim nac jer svi rade a na vece je meni kasno a i njima se neda dolazit . Tako da sam sa svima najvise u kontaktu sa viberom s to nije to.
Bila sam se nalazila jos s jednom mamom al oni su sad otisli na Tajland i nema ih do svibnja
Palacinke mmmm cudno da su tu lose sjele
Elle super ti je profilna❤️
Ovi za sofu javili napokon je nose sutra pola sata nakon sta sam im na facebook zaljepila losu ocjenu , slicajnost ili ne briga me, napisat cu jos gdje god stignem hahah
A tehnicar za masinu dode u ponedeljak 😬
Znaci strasno,dosli smo kod svekrica i tako pokazuje ona kaj je nakupovala maloj za nikolu i kaze ima zvecku, bebu, malu sibu i slatkisa,budes vidla i pokaze mi cokoladnog ded mraza, i nastavi- pitala sam ja u krasu,to je skroz frisko,smije ona to jest... eee samo sam duboko udahnula i izdahnula...muz otfuro sve u auto... pa sam presutila... a da joj je htjela dat,onda bi ja paljbu odvalila..
Joj Ugolina ak je skroz frisko onda smije😄
url=https://lilypie.com]
Ugolina sveki ti je mrak (na oči).
Gdje je Bellaru???
Danas il sutra idemo do 1000?
Sortiraj odgovore
Najstariji