Hello hello 😘
Odakle se ova kiša stvorila? 😱 zvali sunce cili misec
Mi bili kod bake na kavu. Dobio 2 igracke neku kocku i neku knjigu. Odnila sam kod svojih ljuljacku graco sta ljulja sama na baterije. Legla ga u to odma zaspao i preko 2h odvalio 😱😱 ajme divno! Ja popila na miru kavu i podruzila se s mamom 👍
Sad jeli kasicu a oko 2h mu skuham blitvu pa cemo to pokusat papat.
Dala mu prije kasicu koju je dobio od sveki. Fructalova jabuka piskote. Ajme sastojaka milijun u njoj bas mi cudno s obzirom da mu inače kupujem hippove i one su bas jednostavne po sastojcima a ovo...svega unutra
Koje vi kasice kupujete ili minjate svakakve marke?
Ugl osim sto je to lijepo odspavao nemoguc je, sve mu smeta i zbog svega cmizdri 😓😓😓
Sutra ujutro sam na pregledu ociju 😩😩
Ellie super puzzle ☺
Tpol oh bas vas krenulo... 😩 ne se ljutit i uzivaj u setnji 😉
Ilani that is spirit! 💪💪💪💪
Anchice za kuvertu se uhvatio ha? 😂😂😂
Abies o i ti si dobila paket 😎 nadam se da se malac nece ta razbolit 😘
Nasa kosara isto vise nije u funkciji
Sunshine bravo za puzanjeeee 😍 pokusava na sve cetri ili vojnicki?
Idemo do 1000 al sutra ja bi rekla 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Joooj!
Zvali sunce cili tjedan a ne misec
Boze Boze 😩
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobar dan mame😄
Sretan minić velikoj Eni😚
Nikolina sretan ti imendan!!!😚
Davidu sretan minić!!😄
Mala koza svu sreću svijeta želim😘
Ilani ti si jaka žena,ne sumnjam u tebe niti malo pokoriti ćeš ti gamad!!!!mi za sada nismo imali posla s ušima,nadam se,da će tako i ostati!
Ejic kako si ti vrijedna..☺
Bravo za Mudricu- mamin ponos!!
Mi smo imali dobru noć HB.probudila sam se u 6 h i išla djeci peć palacinke,probudila ih zajedno išli do prozora vidjet šta je sv.Niko donio..slatkiši ,kune i duple kune za Luku jer mu je jučer ispao prvi zub juhuuu
Lijepo smo maredali ,Lana se od poklona više obradovala doručku s mamom i naravno palacinkama...
E i onda kad sam djecu otpremila u školu ,uhvatila me takva muka i grcevi u trbuhu..tako da sam do ima sat vremena grlila školjku..
Zaključak: ostavi se corava posla ne peci palacinke u zoru!!!
Eto ,Rita spava svoje prvo spavanje od jutros i čeka svetog Niku da joj donese kasice(nestalo je).
Sanjarka kupujem Lino,Hipp,Frutek.Sve voli.
Sanjarka vojnicki,ali samo nogama grabi na mjestu. Jos se nije pomakla s mjesta 😂😂😂 smijesna je. Al ima dva tjedna do Bozica a ja se nadala da sam barem ove godine sigurna sa borom. Odu moje skupe jasle kvragu 😥😥😥
Ja sam joj dala Bebivitu samo kednom,a imam i Hipp. Trosim domace voce koje sam spremila. Btw ti pratis onu app za dohranu. Danas joj napravila onu sa sljivom i grizom i ne valja joj,a niti meni. Stavljam -
Tako da smo danas na mlijeku.
Ellie odmaraj zivce do ponedjeljka. Nemoj se ljutit ali veselim se tvojim pricama o sveki 😂😂😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Moja ne puza ali bor nikako nije siguran jer se kotrlja od tocke a do tocke b 😂😂😂😂 nasla nacin za putovat po sobi,sad je tu sad je tamo...smijesnica medena..
Ajme ellie, SVEKRVA ???!!!!!! 😲😲Aaaahahahaha 😂😂😂😂 bas je morala doc blagdane ti pokvarit..sad ce nadoknadit svo maltretiranje..
Sanjarka,pomotalo ti se od tolikih slatkisa 😂😂
E zene moje,maloprije sam pricala s nekim,a da nije beba,muz,starci,braca,sogorice, baba ili svekrici.. posjetila me frendica 😊😊😊😊 ajme sto mi falila.. cesce bi dosla ali radi u dve skole i ide na doktorat i jedva ista stize u zivotu..bas mi dobro dosla da se ispucam,a i ona takoder...nije se mogla nadivit mojoj zlici koliko je vesela i zivahna,i kak plazi okolo i kak papa 😍😍😍 tako joj se mala smijala ko da ju svaki dan vidi,ponos mamin..
Spava vec skoro sat vremena a kad se naspava idemo kod svekrica na rucak,a i tamo joj je dosao sv.n pa moramo ic...
Bokic,
Kod nas Niko donio Violetta torbicu, rajf, flomice plastelin...slatkise..sreca ziva. nisam joj dala da nosi torbu u v., znam da tete to ne vole.
Malac dobio dudu i zvecku.
Mama sibu. Tata nist.
Mrzim kuhat mrrrzim.
Mare divne igracke su dobili!
Mala Koza sretnoooo!
Svi drugi puseeeee
Masho i ja mrzim kuhat. Još više suđe. Jedino torte kolače volim pravit.
Zumbul na fejsu javila da je mala kozica Male koze operirana. Sve po planu. Želimo što brži i bolji oporavak 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji