Iii pocinje mi nos curit i grlo lagano...zarazila me. Njoj sve bolje,ja ocito danas krecem. Idem smazat teglicu meda koji bas ne volim.
Trebala bi malo poredit,ali nedam mi se i necu radit nis osim onog kaj sanjarka stalno radi 😏🤗
Cizmice a necu stavljat,ja sam dobila poklone,Tena nije svjesna,a mm sam kupila dva para carapa bozicnih u c&a i najrade bi mu sada stavila. Tko ce docekat jutro 😂. E i stavit cu sveki kavu!!
url=https://lilypie.com]
Hello ekipa! 😘
Sta se radi? Ja u lezeci. Mm odveo mudricu na gimnastiku. Junior zaspao u 19.30h jer je bio budan od 15h. Ja soliram divota!
Bili svekici u goste. Petric dobio za sv. Nikolu kasicu i pelene a mudrica slatkise 😀
Sunshine bome sv. Nikola tebe bas voli 😂😂
I super je Tena brzo ce ona u sjedeci izgleda a mozda i puzanje? 👍👍👍
Ejic ne ponovila se noc! Ste bili u setnju? ☉
Mare sto nam muci sirenu pa tako place cili dan? 🤗
Zatisje? Je, odnio vas viber...jos malo pa cemo ja i Ilani morat prec na proljetnice 😊
Anchice super za tvog decka veliki je vec 😊 a bome i napredan
Masho 800g je odlican prirast! Sto se brines zeno? Relax 😘
Llr i tvoja Lana je divna 😍😍😍 a bas su nam dobra djecica joj! Lipo mi to odgojili ☺
Cizmice spremneeee
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Zaboravih....
Danas prvo inhaliranje i vise nego uspjesno,a ostala bas nije htjela pa sam joj drzala dok spava.....ne pali vise niti youtube.
Sunshine brzo ozdravi
sanjarka ja cijeli dan virim na forumu nema nikog
Mare kaj place samo nervoza? Mozda joj je samo takav los dan,vidit ces sutra.
Vecer mame!
E, ja sam danas luda Luda!!! Starija kćer Lara ima uši! 😱😱😱😷 Cijeli dan oko toga! Posteljina, ručnici, pranje, iscesljavanje, ajme! Sad mislim da onda Inja ih imala ipak kad sam rekla da je svrbi glava. Ali kako??! Kako?!?! Pregledavali svaki dan i doktoru išli. Ma ne mogu vjerovati! Sada Inja nema ništa, a Laru sam dva sata iscesljavala. Sutra sve ispočetka. Ma užas!
Sanjarka, čini mi se da ste vi imali taj problem ne tako davno? Imaš koji savjet?
Ajme Ilani moj savjet ti je da si uzmes 🔫 i upucas se 😩😩😩
Malo crnog humora....
Ugl jeza me hvata kad ih netko iti spomen! Gamad!!!!
Uzasno uzasno dugo treba da ih se riješiš ako nisi skuzila cim je dobila ( nama cca mjesec ipo trajala borba). Kakvo je stanje? Ima li puno gnjida?
Jesi kupila sampon?
Ugl ako nisi kupi neki koji moze cesto koristiti oni s kojima se pere jednom u 10 dana su za kc
Znaci sampon i onda cjelodnevno iscrpljivanje jednu po jednu nit s i rukom izvlacit gnjide nema drugog načina 😭😭😭😭
I nakon svakog pranja kose promjena posteljine. Majice nek minja nakon svakog pranja. Nek ne koristi zajednicki cesalj. Ako leži negdje na kaucu stavi joj rucnik i nek ne naslanja glavu nigdje nego na njega pa i njega minjat nakon svakog tretiranja kose samponom...i naravno nek nitko ne naslanja glavu uz njenu
Eto to mi sad onako na prvu cega se sjecam
Nek nakon pranja kose i rasceslja kosu nad kadom s onim uskim cesljem. Da poispadaju usi
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji