Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    05. Prosinac 2016. 11:15

Abiee,bila si pitala za sadrzaj one personalizirane knjige..ova bozicna prica je meni osobno malo bedasta..ocekivala sam iskreno nes toplije,o kicenju bora i tak,ali ako gledas iz persprektive da je cijela prica samo san,onda mos prozvakat 😂😂😂..ali je za malo stariju djecu,tipa nizi razredi osnovne,nije slikovnica za male bebe..eto steta...al nema veze,bit ce djeci draga kad narastu,tak im to nis ne znaci kad su malecki i ne kuze 😊😊😊😂😂😂😂😂😂
    Ali ova kaj sam jos svojoj maloj uzela o tome kak je dosla na svijet,ta mi je stvarno posebno lijepa

ejic
    05. Prosinac 2016. 11:42

Pozdrav razrede!
    Nama se jucerasnja noc ipak nije ponovila 😕 Ova je bila sa 1000 ustajanja 😢😢
    Budni od 7, stavila ga na bracni, on razgovarao sa lusterom a ja potegla jos pola sata. Ponovo zaspao oko 10 i jos spava. Do sad sam stigla vecinu toga po kuci napraviti a sad malo odmora.

Meni ostao rucak od jucer (juha i svinjetina u ciganskom umaku) danas samo rizu slozim, mozda opet onaj kolac s kojim sam onda i mm mitila 😁 i imamo sta jesti 😊

Danas lijepo vrijeme pa si sve razmisljam da idemo u setnju posljepodne. Jos uvijek izbjegavam onu hrpu vesa za peglati, a svaki dan je sve veca 😮😮

😘😘 svima!

mare1989
    05. Prosinac 2016. 11:52

jutro/dan cure

Sanjarka
     bas lijepo od mudrice 

Ja nis ne stignem,i to da dozivim haha
    Noc super zaspala u 21h budenje u 5-8h konacno budenje.Posto ima super noc jutra su uzasna,sredim je bude cista i nahranjena i onda place,place nikako je smiriti.Dan je fuj,nista mi se neda

anchica26
    05. Prosinac 2016. 14:03

Bas ste se raspisale, il mi se cini samo...
    Ellie, brzo ozdravite 😘
    Jos je neko bolestan, zaboravila sam tko, ma svi budite zdravi..

Mi jutros bili na kontroli, malo kasnimo s ovom sa 4.mj. 7300 g i 67 cm, dobili smo zeleno svjetlo za sjedenje (covjek si je tak lijepo sjeo sam kod doktorice da je rekla da ga smijemo pustat da sjedi) i kasice. Junacina mamina nije ni zaplakao kad ga je cijepila...

Kak imate divni djecu sve, bas su draga, kak se oni sjete da i vama treba poklon 😍

"https://lb1f.lilypie.com/nS8qp1.png"

Ugolina
    05. Prosinac 2016. 14:04

Kaaaj,moze se sam posjest????!?!?!? s cetri mjeseca

anchica26
    05. Prosinac 2016. 14:05

Sandrich, sad sam se sjetila da si i ti prehladena...kad me grlo boli, meni najvise pomaze cokolada, bez zafrkancije, ko da mi grije grlo 😂😂

"https://lb1f.lilypie.com/nS8qp1.png"

Ugolina
    05. Prosinac 2016. 14:06

A zasto ti se ne vidi ticker?? mozda si krivo ovo kopirala

Ugolina
    05. Prosinac 2016. 14:12

Mi se vratili iz tak kratke setnje da bolje da sam samo otvorila prozore doma 😂😂😂😂😂 jebote,krivo sam ju procijenila,spavalo joj se,al ocito ne dovoljno da joj pase drndanje u kolicima.. psmtr... ali ajde,dvadesetak min,bolje ista neg nista..i vratimo se doma,dudu u usta nina nana i evo je spava 😍😍 super je ispalo..da mi je vani zaspala morala bi bit dok god spava jer kad bi doma dosla,probudila bi se i tesko da bi ju uspjela uspavat nazad,a ovak bu lijepo u miru spavala😊😊..a meni se fkt neda hodat dugo po vani..menga mi upropastava dozivljaj.. 😲

mare1989
    05. Prosinac 2016. 14:26

anchica kako da beba od 4mj sjedi? meni to nije normalno

Masha
    05. Prosinac 2016. 14:32

Mi se povagali. dobio 800g od prosle kontrole. nisam ulazila kod oedice, sestra kaze ok. meni malo. ima 5900 i 61cm. 

Valjd je ok. mamtraaaaam mantraaaam. 

Tko to sjedi s 4 mj? moj brat na slici nrki dan gledam - sjedi. slikano na Bozic a on roden20.9.

Ja kazem mami pa kak on sjedii????? ona nist.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.