Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    05. Prosinac 2016. 15:15

Masho nije malo. Čisti prosjek.

lan@luk@rit@
    05. Prosinac 2016. 15:20

Mi smo napokon imali dobru noć,prije 23 je zaspala i nije bilo cviljena u snu😊

Ugolina po tvojoj preporuci sam Riti uzela slikovnicu,a L&l jednu zajedničku,Luki će biti zanimljivo vsigurna sam,a za Lanu nisam sig.
    Meni su baš fora te slikovnice,davno prije sam ih gledalai dok ti nisi uzela Eni zaboravila sam na to..naravno i brže bolje ih naručila...

Baš lijepo kako su vam curice pazljive,moram moju Lanu pohvaliti ona me redovito budi ujutro kad je majčin dan ili moj rođendan..sad za majčin dan kad je bio posula je latice od kuhinje do moje sobe ,upalila svijeće i diplomu za mamu isprinttala..navila je sat d
    Oko 6 da me probudi i to sve slozila😘😍

mare1989
    05. Prosinac 2016. 15:23

Stvarno su vam djeca pazljiva

Moram i ja svoju pohvaliti ona meni svaki dan pravi nesto i crta

Ugolina
    05. Prosinac 2016. 15:29

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

anchica26
    05. Prosinac 2016. 16:32

Ugolina duze ju oblacis nego kaj ste vani u setnji 😉 al bolje i to nego nista..
    Masha 800 g je super, cisti prosjek..

Neznam kak sjedi, mene bilo strah da je precvrst, da cemo i mi u vjezbace, al veli dr da je samo napredan...okrenuo se na polubok, s jednom rukom primio za nogu, s drugom rukom i glavom uzeo zalet i hop. Ne sjedi stabilno, bocne obrane ga zezaju ali se nasloni izmedu nogu naprijed pa bar ne pada.

"https://lb1f.lilypie.com/nS8qp1.png"

TPol
    05. Prosinac 2016. 17:15

ancucs cudno da obicno i kazu do 6mj al sta ja znam sko oce bas na kratko mu nece nista bit 😬
    Mismo isto bile vani ali s ergom, bas je zahladilo sve je bijelo od mraza

Masha
    05. Prosinac 2016. 18:49

A sta ne pisete kad mi mali spava 😥😥😥😥😥. nase cizmice spremne 😆

mare1989
    05. Prosinac 2016. 20:02

vecer curke

zatisje na forumu😁
    jesul cizmice spremne,moja djecica cizme ocistila,sad cekaju kad ce doci.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.