Uplasili se Sanjarkinje prijetnje pa idemo do 1000.stranice😂moji tickeri ce doprinijet tome
Vec se nekoliko puta budio u placu 😱 ne mirise mi noc na mirnu. Ništa hodat cemo po kuci i glumiti sv. Nikolu 😂😂😂
Curice ajme odlicni pokloni!!!! 🔝🔝🔝
Sretno sutra na pregledu 😊
Nista se ja ne prijetim ja samo konstatiram 😂😂
Ilani hug na najjace! Rijesit ces to al traume ce ostat haha
Ugolina ic ces i ti s nama na proljetnice 😂😂
Abies nam je sigurno tužna negdje 😔 triba joj muza nabubetat po guzici!!!!
Masho odakle si ti izvukla cokoladu? 😂😂😂 ajme ti si meni prekomicna pisi vise puta dnevno molim te bas me nasmiješ 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sunshine, brzo ozdravi, glavno da je njoj bolje 😊
Curice, koji super pokloni, ja bi u tu firmu.. meni se moji konacno javili i to da bi mi javili da nemam pravo na poklon za sv. Nikolu ako sam na porodiljnom, da se nebi slucajno nadala cemu 😏
Ilani, sretno u borbi s gamadi, uzasavam se toga..dok sam radila u ljekarni uvijek sam drzala distancu kad mi je netko dosao po sampon i cesalj
Sanjarka, mozda ipak bude mirna noc, zna Petric da nema Sv Nikole dok si budan...btw, i ja sam svojem kupila kasicu, ko zna kad ce ju jest al kakav je to Nikola koji ne donese nista slatko
"https://lb1f.lilypie.com/nS8qp1.png"
Zene samo da javim da tu negdje al stragana, bolesna I mrtva umorna.. jedva cekam da sve dodje u normalu
Nocka
Ugolina tu sam
Plačem zbog Mashine čokolade. Doslovno. Ima bar 5min. 😂😂😂😂😂
Drugo ne osjetiš. Ja se držim Curice. Neću ni pitat kako treće.
Osjećam se kao da me svaki dan netko mlati. I još malo noću.
Bili moji pa sina povukli iz vrtića. Baka mu dala vrećicu sv nikole. Šiba (preokrenuo očima) figure djeda mraza jednja njemu jedna bebi i odjeća. Kopa kopa i pretužno pita A nema lego nexo knightsa? I pobjegne na kat tugo... Onda sam mu izvukla sekine i svoje legače (iz 80' i 90').
Mm pa čemu sebe kažnjavat. Ktj ladica. Došao iza 21h. Prespavat valjda.
Ilani uši aaaaa. Sanjarka fino objašnjenje. Nadam se da mi neće trebat. Muž i kćer ćelavi. Sin ima neku kosu. Al ja imam gustu grivu.
1000strana ideeemoooo!!!!
Napokon petra posustala i zaspala dok pišem!
Pokloni. Sin nexo. Petra onu knjigu platnenu iz mullera od onih kupona. I cicu. A i mm košulju. Dođe mi i krivo u momentima da sam se iskeširala za njega. Alonići i maslačci 🐘🌻🌻🌻
💊💊💊💊 Za prospavanu noć kom treba
💉💉Evo i jačih doza
LN!
Ne mogu spavat. Sve me svrbi. Najradije bih se digla sad iz kreveta i išla po kući dezinficirati sve. Užasno se osjecam. Strah me je za Nikolinu. Ako nisam ih skuzila kod Inje, možda neću ni kod Nikoline. Sanjarka, mislim da ih je Inja prva imala jer je jako svrbila glava. Al opet, pa ne bi nestali sami od sebe.. Ma ne znam! Grozno! Kod tebe samo Lana imala?
Uff, jedva čekam jutro.
Evo mene u krevetu, jeeee!!! 😩😩
Imala pegla party od 21 do 1h i jos nisam gotova. Sutra sigurno jos imam 1-2h sta raditi 😩😩
Sanjarka, da bili u setnji. Bas je bilo lijepo vrijeme 🌞
Idem sad spavati i molim Boga da Marcel prespava do 7 u komadu.... aha, mos mislit 😂😂
Laku noc!
Sortiraj odgovore
Najstariji