Moram pocet citat postove prije nego posaljem...kolko gresaka
url=https://lilypie.com]
Zatisjeee danas vidim
Citam i pisem sutra odoh u krevet 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍫🍫🍫🍫
Jutro mamite 😘
Vidim svi jos spavate a? 😄
Mi klasika budni od 6. Kad ce on pocet spavat duze ujutro? Kaaad 😩 ranoranioc moj
Jucer proveli dan kuci baveci se mudricinom skolom. Jedino sto smo bili kod mojih na rucku.
Bellaru tiha misa postojana?
Curice jel se cura smirila? Llr a Rita?
Sunshine kako prehlada? 😘
Mi drugi obrok uvodimo ovaj tjedan
Jambice drugi obrok ide s 8mj ako se dohrana krene sa 6mj
Jutro ☕️☕️☕️☕️🍪🍪🍪🍪
ovde je prehladno evo mraz vani, ali morat cu posle malo van u svakom slucaju
Noc nam je bila dobra zaspala je 10 pocela se budit u pol 11 i nekako sam je jos uspavala i produzila me i prvo budenje upola 6 i sad u 8 . E kad bi bilo svaki put tako nebi se zalila 😬
Sta cete kuhat? Ja opet bez ideje
Ja cu malo pospremit izac van i to je nas plan
Hladna mi nije, spava u bodiju u hlacicala, nisu joj cak ni ruke hladne, mozda zato jer spavamo zajedno, i pokrivena je poplonicem i za sad jos spava mirno.
Jutro.
Ena smrca. bubani smo. I mama ima temp. Tata jos na bolovanju. Sestra dosla na kontrolama je. zanimljiv kombinacija.
Imam tuznu vijest- svekrva dolazi 🙁. doci ce za Bozic 2-3 tj pa ide opet u Njemacku. ajoj. ajoj
Vrece za spavanje. mi vec drugu kupili ima rukave koji se mogu skinut. vreca zakon
Lijep dan svima
Ellie brzo ozdravite obe! 😘😘😘
A svekrvu ces vec prezivit 😉
Tpol bome lipo Lea odspavala, ponovilo se 👍👍
Rucak? A pojma nemam u 1h vodim mudricu u zubara pa mozda neku tjesteninu na brzinu
Ovi cendra otkad je oci otvorio 😩
Sunshine,vec sad nekad dam drugi obrok... a ak joj dam jedan, onda ga nekad dam ujutro a nekad popodne... ja sam ti ful opustena vezano uz to sve,ne znas ko pije ko placa haha... al kak god okrenes,ova mala trpa li ga trpa..cim vidi da furam posudicu i zlicicu pocne mahat rukama i nogama 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji