Majicu minjat nakon svakog nosenja sam mislila *
Evo me sad opet sve svrbi! 😣
Ugl eto mi se rijesili ima skoro 3mj a svako pranje kose idu temeljite provjere o nece one mene vise zeznut
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Zasto mislis da je Inja tada imala?
Joj Ilani,ja se uzasavam usiju😱moje zasad nisu imale,al cula sam da se pojavilo u drugim grupama pa stalno strepim!drzi se,mogu mislit koliko posteljine i vesa kod tebe,ja za nas 5 imam osjecaj da se samo vesom bavim i uvijek puna kanta!
Sanjarka,hvala na brizi😘sinoc stavili cepic i noc bila ok,veceras necemo pa cemo vidjet.drzte fige
Ja bila u firmu po poklone,pun auto dovela pa zbuksala kod mame gore ostatak za Bozic i rodendane i sad cekam da zaspu da napunim cizmice pa da mogu i ja!A one se razvezale pricat u drugoj sobi s tatom!uzbudenje na vrhuncu!
Laku noc svima😘😘😘
Curice mogu mislit koje je to uzbuđenje kod cura 😍😍😍
Sta su sve dobile u poklonima? Super firma
Fige za dobru noc 😘
Katja je dobila nekog medu koji svijetli,nekog slonica sta se gura fisher price,jos neki nilski konj fp za umetanje,drvene kockice,drvene puzle i igrackice za kupanje.
E dobila sintic Doki Plisko,Trolovi jastuk i bojice,Minnie legici i one neke bube sto se ljepi,slaze
A dobila djecji fotic i igru connect
I jos smo dobili tri paketa slatkisa🤗
Super sve!
I sutra idemo u Klaicevu ortopedu za prstic.Jedva cekam da vidimo sta on kaze pa da znam na cemu smo.
Malakoza drzte se i sretno😘😘😘😘mislimo na vas
Jao, vidim da mi pokvari cijeli prosinac ovo sranje. Danas dala 200kn za šampon i sprej. Posteljina, ručnici na iskuhavanju. Kupila i biokill pa spricala kauč, tepih ma sve. Sad još idem sebi prat kosu a onda ću se možda poslužit i onim pištoljem.
Laku noć ekipo!
😲😲😲😲😲😲 uf uzas zivi,mene odmah sve svrbi cim ih se samo spomene.. kad znaju u vrticu se pojavit,rep gore visoko i nema boga da cu se cucnut il sjest medu njih,na distanci radim...
Sanjarko,kako si?? ja isto cijeli dan pogledavam na forum,ali cini mi se da niti na viberu pol zena ponestalo,nisam cijelo popodne gledala uopce..bas me to rastuzuje..nemojte otic proljetnicana,s kim cu onda ja pricat 😂😂😂
Nema vece nemajke od mene. ja raskopala poklon da si uzmem cokoladu. i pojela cijelu.
Ugolina ja necu nikud. nemam kud.
Gnjide! majko mila kak me taj strah obisao. tog sw nisam sjetila. moja cura ima duuuugu kosu. ma kod nas samo streptokok vlada 😅😅😅..
Ja e o guram u kolicima mladog gospona po kuhinji. tolko o tom da drugo ne osjetis i da samo zaspe😠
Ugolina pa znas se ti i sama sa sobom dopisivat!😂😂😂😂
Curice koji super pokloni!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji