Nikolini sretan imendan 😘😘😘
Dobila neke kao tri slike NY (nase prvo pitovanje) od 1500 komada. sjetio se da sam prije volila puzzle

Sretan minic eni!!! ajme velika cura 😍
Nikolinice,sretan imendan 😘😘😘

Dobro jutro!
Evo ja doruckovala a Marcel sam zaspao u viperu 😍😍
MalaKoza, sretno danas! Mislim na vas! 😘
Sretan imendan Nikolini!! 🎉🎊🎂🎁
Sretni minici Davidu i Eni! 🎉🎊🎁🎂
Sanjarka, htjela sam sve ispeglati ali kad sam vidla da je ve 1h onda sam odustala 😁😁
Ugolina, bio je do sad bratic i cura mu kod nas pa je i njihova roba za üeglati. A mama je bila vrijedna i nakupovala Marcelu opet neke stvari pa je i to trebalo oprati i ispeglati 😉
Ilani, jooooj usi 😬😬 Nikad ih nisam imala (nemaju se ni gdje ugnjezdit na te 3 dlake na glavi 😁😁), ali cim cujem za njih odmah me pocne sve svrbiti 😦
Crazy, bravo za dobru noc! Ponovila se! 😘 A veliki braco ce sigurno uzivati u vrticu 😉
Zelim sto brze ozdravljenje svim bubanima! 😘
Odoh dalje peglati dok beba spava 😩
Dobro jutro!
Evo ja doruckovala a Marcel sam zaspao u viperu 😍😍
MalaKoza, sretno danas! Mislim na vas! 😘
Sretan imendan Nikolini!! 🎉🎊🎂🎁
Sretni minici Davidu i Eni! 🎉🎊🎁🎂
Sanjarka, htjela sam sve ispeglati ali kad sam vidla da je ve 1h onda sam odustala 😁😁
Ugolina, bio je do sad bratic i cura mu kod nas pa je i njihova roba za üeglati. A mama je bila vrijedna i nakupovala Marcelu opet neke stvari pa je i to trebalo oprati i ispeglati 😉
Ilani, jooooj usi 😬😬 Nikad ih nisam imala (nemaju se ni gdje ugnjezdit na te 3 dlake na glavi 😁😁), ali cim cujem za njih odmah me pocne sve svrbiti 😦
Crazy, bravo za dobru noc! Ponovila se! 😘 A veliki braco ce sigurno uzivati u vrticu 😉
Zelim sto brze ozdravljenje svim bubanima! 😘
Odoh dalje peglati dok beba spava 😩
A kaj njegova cura ne spegla njihov ves? 😂😂😂

Ugolina, ma zivjeli su kod nas par tjedana pa sam ja prala i peglala sve skupa s nasom robom.
Ugolina, ma zivjeli su kod nas par tjedana pa sam ja prala i peglala sve skupa s nasom robom.
Joooj dete drago 😂😂😂

hello
Nikolini sretan imendan :*
Eni sretan minic
malakoza sretno danas
Sv.Nikola bio moja djeca presretna,jos je mm brat zvao da je i kod njega bio(on se njih uvijek sjeti)
Moj poklon stize danas

Jutro !
Sretni minici vrijeme leti 😱💝💝💝💝
O joj ejic i ja bi zivila kod be bas si dobra 😃😃😃
Bas su vam djeca dobra kad ste i vi dobili poklone i kad ih dobivate znaci dobro ste ih odgojili 👍🏻👍🏻 Ja se nadam da mi moja sta nece zamjerat kad odraste a mozda i hoce ko zna.... Ja svojima malo zamjeram neke stvari al sta ces bilo proslo 😬
Ilani joj bas mi je zao mi ko djeca smo imali usi sjecam se toga al zanimljivo ni mama ni tata nisu dobili cak ni brat nego samo ja ! Tako da izgleda su usi prebriljive ili ? A dobili smo ih od nekih neurednih susjeda
Htjela sma jos nesto napisat ali tolko sam ljuta vec tri dana, natucili smo sofu s interneta (ejic pazi ako ti padne takvo sto na pamet s home24) dosla je pokvarena i sad vec stoji vise od mjesec dana tu u stanu. Zvala sma i sve i kazu doci cemo i nikako ..... Uzas . I jos mi se masina pokvarila nadam se da taj tehnicsr nece tako 😞
Moja nije spavala do 1 nesto je cvilila , neznam sta ju sad muci

Dobar dan ili jutro mame!
Ja bih vec mogla i drugu kavu popiti.
Nikolina se zahvaljuje na čestitkama 😘
Ena, odlikasice naša, sretan sedmi minic! 🌸🌸🌸
Cure, hvala na podršci. Iz cijele ove situacije izvukla sam pouku da ne kukam na život i nedostatak vremena jer uvijek može biti gore. I da reagiram na prvo cesanje glave 😕
Nikola je bio i nama, svi dobili puno slatkiša, sad do Božica ni jednu čokoladu nećemo kupiti. Nikolina je dobila projektor zvjezdica pa večeras očekujem da će se svi skupiti da gledaju zvjezdano nebo u sobi. Nadam se da će pridonijeti i boljem spavanju.
Ellie, baš lijep poklon si dobila. Hoćeš uspjeti složiti puzzle?
Crazy, super za Jakova. Pravo kažeš, u vrtiću mu je zanimljivije. Moji svi su voljeli vrtić osim kada su bile spojene grupe na praznicima.
Ejic, kako si ti vrijedna! Meni bi noge i kičma otpali nakon toliko peglanja. Sat vremena mi je u vrh glave. Bolje svaki dan pomalo.
Sanjarka, divno dijete je tvoja mudrica 😍
Sada idem dalje u rat sa gamadi. Danas usisavač i perilica ima da crknu. Riješit ćemo mi to, makar svi morali kosu farbat( nadam se da neće do toga doći).

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji