Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    06. Prosinac 2016. 09:18

Nikolini sretan imendan 😘😘😘

Dobila neke kao tri slike  NY (nase prvo pitovanje) od 1500 komada. sjetio se da sam prije volila puzzle

Ugolina
    06. Prosinac 2016. 09:26

Sretan minic eni!!! ajme velika cura 😍

Nikolinice,sretan imendan 😘😘😘

ejic
    06. Prosinac 2016. 09:31

Dobro jutro! 

Evo ja doruckovala a Marcel sam zaspao u viperu 😍😍

MalaKoza, sretno danas! Mislim na vas! 😘

Sretan imendan Nikolini!! 🎉🎊🎂🎁

Sretni minici Davidu i Eni! 🎉🎊🎁🎂

Sanjarka, htjela sam sve ispeglati ali kad sam vidla da je ve 1h onda sam odustala 😁😁
    Ugolina, bio je do sad bratic i cura mu kod nas pa je i njihova roba za üeglati. A mama je bila vrijedna i nakupovala Marcelu opet neke stvari pa je i to trebalo oprati i ispeglati 😉

Ilani, jooooj usi 😬😬 Nikad ih nisam imala (nemaju se ni gdje ugnjezdit na te 3 dlake na glavi 😁😁), ali cim cujem za njih odmah me pocne sve svrbiti 😦

Crazy, bravo za dobru noc! Ponovila se! 😘 A veliki braco ce sigurno uzivati u vrticu 😉

Zelim sto brze ozdravljenje svim bubanima! 😘

Odoh dalje peglati dok beba spava 😩

ejic
    06. Prosinac 2016. 10:01

Ugolina, ma zivjeli su kod nas par tjedana pa sam ja prala i peglala sve skupa s nasom robom.

mare1989
    06. Prosinac 2016. 10:19

hello

Nikolini sretan imendan :*

Eni sretan minic 

malakoza sretno danas

Sv.Nikola bio moja djeca presretna,jos je mm brat zvao da je i kod njega bio(on se njih uvijek sjeti)
    Moj poklon stize danas

TPol
    06. Prosinac 2016. 10:24

Jutro ! 
    Sretni minici vrijeme leti 😱💝💝💝💝

O joj ejic i ja bi zivila kod be bas si dobra 😃😃😃
    Bas su vam djeca dobra kad ste i vi dobili poklone i kad ih dobivate znaci dobro ste ih odgojili 👍🏻👍🏻 Ja se nadam da mi moja sta nece zamjerat kad odraste a mozda i hoce ko zna.... Ja svojima malo zamjeram neke stvari al sta ces bilo proslo 😬

Ilani joj bas mi je zao mi ko djeca smo imali usi sjecam se toga al zanimljivo ni mama ni tata nisu dobili cak ni brat nego samo ja ! Tako da izgleda su usi prebriljive ili ? A dobili smo ih od nekih neurednih susjeda 

Htjela sma jos nesto napisat ali tolko sam ljuta vec tri dana, natucili smo sofu s interneta (ejic pazi ako ti padne takvo sto na pamet s home24) dosla je pokvarena i sad vec stoji vise od mjesec dana tu u stanu. Zvala sma i sve i kazu doci cemo i nikako ..... Uzas . I jos mi se masina pokvarila nadam se da taj tehnicsr nece tako 😞 
    Moja nije spavala do 1 nesto je cvilila , neznam sta ju sad muci

06. Prosinac 2016. 10:24

Dobar dan ili jutro mame! 
    Ja bih vec mogla i drugu kavu popiti. 
    Nikolina se zahvaljuje na čestitkama 😘
    Ena, odlikasice naša, sretan sedmi minic! 🌸🌸🌸

Cure, hvala na podršci. Iz cijele ove situacije izvukla sam pouku da ne kukam na život i nedostatak vremena jer uvijek može biti gore. I da reagiram na prvo cesanje glave 😕 

Nikola je bio i nama, svi dobili puno slatkiša, sad do Božica ni jednu čokoladu nećemo kupiti. Nikolina je dobila projektor zvjezdica pa večeras očekujem da će se svi skupiti da gledaju zvjezdano nebo u sobi. Nadam se da će pridonijeti i boljem  spavanju. 

Ellie, baš lijep poklon si dobila. Hoćeš uspjeti složiti puzzle? 

Crazy, super za Jakova. Pravo kažeš, u vrtiću mu je zanimljivije. Moji svi su voljeli vrtić osim kada su bile spojene grupe na praznicima. 

Ejic, kako si ti vrijedna! Meni bi noge i kičma otpali nakon toliko peglanja. Sat vremena mi je u vrh glave. Bolje svaki dan pomalo. 

Sanjarka, divno dijete je tvoja mudrica 😍

Sada idem dalje u rat sa gamadi. Danas usisavač i perilica ima da crknu. Riješit ćemo mi to, makar svi morali kosu farbat( nadam se da neće do toga doći).

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.