Nikolini sretan imendan 😘😘😘
Dobila neke kao tri slike NY (nase prvo pitovanje) od 1500 komada. sjetio se da sam prije volila puzzle
Sretan minic eni!!! ajme velika cura 😍
Nikolinice,sretan imendan 😘😘😘
Dobro jutro!
Evo ja doruckovala a Marcel sam zaspao u viperu 😍😍
MalaKoza, sretno danas! Mislim na vas! 😘
Sretan imendan Nikolini!! 🎉🎊🎂🎁
Sretni minici Davidu i Eni! 🎉🎊🎁🎂
Sanjarka, htjela sam sve ispeglati ali kad sam vidla da je ve 1h onda sam odustala 😁😁
Ugolina, bio je do sad bratic i cura mu kod nas pa je i njihova roba za üeglati. A mama je bila vrijedna i nakupovala Marcelu opet neke stvari pa je i to trebalo oprati i ispeglati 😉
Ilani, jooooj usi 😬😬 Nikad ih nisam imala (nemaju se ni gdje ugnjezdit na te 3 dlake na glavi 😁😁), ali cim cujem za njih odmah me pocne sve svrbiti 😦
Crazy, bravo za dobru noc! Ponovila se! 😘 A veliki braco ce sigurno uzivati u vrticu 😉
Zelim sto brze ozdravljenje svim bubanima! 😘
Odoh dalje peglati dok beba spava 😩
Ugolina, ma zivjeli su kod nas par tjedana pa sam ja prala i peglala sve skupa s nasom robom.
hello
Nikolini sretan imendan :*
Eni sretan minic
malakoza sretno danas
Sv.Nikola bio moja djeca presretna,jos je mm brat zvao da je i kod njega bio(on se njih uvijek sjeti)
Moj poklon stize danas
Jutro !
Sretni minici vrijeme leti 😱💝💝💝💝
O joj ejic i ja bi zivila kod be bas si dobra 😃😃😃
Bas su vam djeca dobra kad ste i vi dobili poklone i kad ih dobivate znaci dobro ste ih odgojili 👍🏻👍🏻 Ja se nadam da mi moja sta nece zamjerat kad odraste a mozda i hoce ko zna.... Ja svojima malo zamjeram neke stvari al sta ces bilo proslo 😬
Ilani joj bas mi je zao mi ko djeca smo imali usi sjecam se toga al zanimljivo ni mama ni tata nisu dobili cak ni brat nego samo ja ! Tako da izgleda su usi prebriljive ili ? A dobili smo ih od nekih neurednih susjeda
Htjela sma jos nesto napisat ali tolko sam ljuta vec tri dana, natucili smo sofu s interneta (ejic pazi ako ti padne takvo sto na pamet s home24) dosla je pokvarena i sad vec stoji vise od mjesec dana tu u stanu. Zvala sma i sve i kazu doci cemo i nikako ..... Uzas . I jos mi se masina pokvarila nadam se da taj tehnicsr nece tako 😞
Moja nije spavala do 1 nesto je cvilila , neznam sta ju sad muci
Dobar dan ili jutro mame!
Ja bih vec mogla i drugu kavu popiti.
Nikolina se zahvaljuje na čestitkama 😘
Ena, odlikasice naša, sretan sedmi minic! 🌸🌸🌸
Cure, hvala na podršci. Iz cijele ove situacije izvukla sam pouku da ne kukam na život i nedostatak vremena jer uvijek može biti gore. I da reagiram na prvo cesanje glave 😕
Nikola je bio i nama, svi dobili puno slatkiša, sad do Božica ni jednu čokoladu nećemo kupiti. Nikolina je dobila projektor zvjezdica pa večeras očekujem da će se svi skupiti da gledaju zvjezdano nebo u sobi. Nadam se da će pridonijeti i boljem spavanju.
Ellie, baš lijep poklon si dobila. Hoćeš uspjeti složiti puzzle?
Crazy, super za Jakova. Pravo kažeš, u vrtiću mu je zanimljivije. Moji svi su voljeli vrtić osim kada su bile spojene grupe na praznicima.
Ejic, kako si ti vrijedna! Meni bi noge i kičma otpali nakon toliko peglanja. Sat vremena mi je u vrh glave. Bolje svaki dan pomalo.
Sanjarka, divno dijete je tvoja mudrica 😍
Sada idem dalje u rat sa gamadi. Danas usisavač i perilica ima da crknu. Riješit ćemo mi to, makar svi morali kosu farbat( nadam se da neće do toga doći).
Sortiraj odgovore
Najstariji