Jambica,kaj se mjere tice,pojma nemam, ali kao i za sve ja ti pratim nju..ali lako meni kad nemamo problema s hranjenjem..dajem joj koliko god zeli,kad vise ne zeli otvorit usta to je to onda.. ali isto uskoro zeli malo cicat..neka joj 😊😊😊😊
Moj bude sit nakon voćne kasice sat ipo-dva. S tim da mu je domet ona mala od hippa a cesto ni nju cijelu ne pojede. Nije bar neka papalica. Vidit cemo s povrcem kako ce ic. Mislim da cu sutra krenit s uvodenjem rucka iako nemam pojma sta. To mi se bas i neda 😂
Napokon ga uspavala jedvaaaa
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro mame!
Jučer lud dan. Beba nije spavala skoro ništa preko dana pa je zaspala u 19,ja sam mislila da će ona pola sata kao i uvijek ali je ona produžila skroz. Onako u snu sam joj promijenila pelenu i obukla u pidžamu. Kroz noć budenja nekoliko, ustajanje u 7 i evo sad već misli opet na spavanje, koje pretpostavljam neće potrajati.
Što se tiče količine kašice po jednom obroku, ja isto dajem dok želi. Kada više neće, ona samo isplazi jezik i nema šanse joj uvaliti više ni žličicu. Cica nekih pola sata iza tog. Ponekada i odmah pa na spavanje. Meni najdraže dati joj dohranu nakon šetnje kada znam da je već pomalo gladna. Pojede, pocica i na spavanac. Ali ne uspijeva mi uvijek se tako izorganizitati.
Ellie, vi opet prehlađene? Brzo ozdravite!
Sanjarka, pomažeš li mudrici oko zadaća ili je ona samostalna cura?
Ugolina, super za papalicu! Milina kada dijete tako hoće jesti.
Ručak danas? Mahune. Za Nikolinu još ne znam. Mogla bih opet bundevu, pa dodati mrkvu i krumpir na primjer. Vidjet ćemo.
Ola
Jel se čizme glancaju?!
Noć a tak može i bolje.
Tpol moram te po fejsu ganjat za poruku 😜
Grlo od hladnog zraka. Kao i piješ hladno pa zato. 😬😤 Idioti. Nikad čuli za viruse i bakterije.
Ilani jesi ti pisala da Nikolina ima suhu pelenu noću? Čini mi se da je petra smanjila hektolitre i sad piša u litrama. A otkad je kašica više nije svaka pelena pokakana. Ima čak i mokrih
Usput ona pojede oko 190ml. Mala hipp joj nije dosta. Kako kad naravno. A kad joj kuham teško procjenim koliko je pojela.
Jel kom minić? Sutra? Osim imendana
Sutra nam Ena i Kleopatrin David slave 🤗
Sadrzaj za čizmice spreman. Jos uvijek se veselim tim stvarima. I muzu isto spreman slatki paket.
Jedino meni ne dođe sv. Nikola. Prosle godine je dosao. Mudrica otisla sa svojih 200kn u ducan i svi smo dobili slatkise ispod kreveta 😂😂 toliko lijepa gesta da je nisam imala srca vikat sto je potrosila 200kn na slatkise 😱😱
Ilani nek vam danas bude bolja situacija sa spavanjem 😘
Mudrica sama pise domaci al kad zapne zove upomoc.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ellie i vi prehladeni! 🤒 brz oporavak zelim
Ugolina super za papalicu. I tena voli isto njupat,al ja joj pripremim otprilike i onda nekam pojede i gleda u mene a ja vise nemam 😱🤗 a ne zelim joj puno davat jer imam fobije kako je u pocetku jela jer ne zna kolko joj dosta pa je znala vristat.
E i od sada za vikend mm daje kasice,jucer je dao i dobro da sam krenula sa tim. Jucer frendica rekla da mali hoce jest samo od nje...i bocu i kasice.
Sv. Nikola meni vec bio i ocekujem jos 😂😂😂 donio mi one slape mekane tigrastr,jednom sam pisala pismo (mami) da mi kupi one slusalice za uha,mjesto kape. I jednome danas pisala (mm) za aparat za skidanje mucica. Vidjela jucer kod ove cure pa hocem ja
Sanjarka nisam odgovorila za sjedenje. Tena kad je u polusjedecem obavezno sjedne i krenula je nesto kao na bok....Slicno kako Abiesina Petra na onim slikama na fejsu...ona bi nesto htjela a ne zna kako,ja je pustim da se bacaka 😂😂😂 ebi kad mi se posjedne u krilu skoro pa sama sjedi doslovce je samo jednim prstom pridrzavam,al ne pretjerujem.
Btw nemozes se ljutit na mudricinu gestu,preslatko. E i jos mi sv nikola donese 100 kuna. Ja sam jako dobra cura svake godine 😄😄😄😄🤗🤗🤗
Rucak? Super ideja,vadim mahune iz skrinje.
url=https://lilypie.com]
Sanjarka, tvoja mudrica ima veliko srce, mamino dijete😍😍😍 Meni cure isto od svoje ušteđevine kupile za Božić prošle godine majicu, pet brojeva veću (tražile su da bude veća jer je mama bila trudna 😍). Nosim je. Draga mi je. Osjećam se u njoj mršavo 😁
Abies, je Nikolini bude pelena dosta često suha. Ali ako cica za noć tri četiri puta onda i piski. E da, hvala ti na info za perilicu. Ta kugla je u pitanju. Ipak muž zvao servis da to oni riješe kad već perilica još pod garancijom.
Zvali nas sa Goljaka, doktorica bolesna, ne idemo na kontrolu ovaj tjedan. Trebali smo neuropedijatru.
Jutric svima. Noc normalno. moj mali piski ko hidrant...bome i ja..a bome se i cura sinoc upiskila kaze mm.ja prespavala taj dogadaj.
Vodim ga danas pedici izvagat. drzte fige.
Cizmice se glancaju. seka otisla u v. jedva cekamo Niđu.
O dohrani ne znam nis.
Ja inace ne pazim sta je prirodno sta kemija kad sam ja u pitanju ali jednom me pocelo grlo i koegica mi rekla da kupim neki sprej u dm-u na bazi propolisa i kadulje
Gadan ko porez. al spricala ja taj dan i proslo. pa probaj Ti koju grli boliiiui
Ne znam tko!
Puseeee
A mudrica 😍😍😍😍
A cuj abies,vise nije u hektolitrama nego litrama 😂😂😂😂😂😂😂
Ilani,majica 😍😍😍😍😍😍
A bas imate dragu djecu svi
Sortiraj odgovore
Najstariji