Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    curicax3
    04. Prosinac 2016. 09:01

Lonac kave trebam!
    Zaspala u 3 s cepicem,opet jela u 6 i malo iza 7 dode seka u krevet i probudi nas s kihanjem.Dala ih sve muzu i kao nesto pokusavam zaspat,al za pola sata je cvilila opet!odustala i odo pit kavu,moramo se zacas i spremat za krstitke!
    Abies,nadam se da si danas bolje😘😘
    Jambice,bas lijepo citat za Evu,ima valjda nade da ce i nama bit bolje

mare1989
    04. Prosinac 2016. 09:26

Jutro drustvo

jambica super da si se javila.Cestitke za zubice

Mi smo imali super noc,zaspala je u 19.30-3.30-8h ja prezadovoljna.Vec dva dana je jako nerovozna,sve trpa u usta,pa place,stvarno ne znam sta bi joj moglo biti.Prerano da bi zubici mucili

Ugolina
    04. Prosinac 2016. 11:15

Jambica bravo,mala se popravila 😍😍😂😂😂

Curica,ajme koja noc!! ne ponovila se!! 

Ne znam vise..

Danas smo planirali bit doma,i mm je fraj danas, ali moji su nas namamili da dodemo..zove me tata da mi kaze, e mala,da ne kazes da ti nije nitko reko,ja pecem rostilj,cisto da znas 😂😂😂👍👍👍👍👍👍 i kaj ces,moras ic kad mi mirisi do tu na drugi kraj grada 😂😂😂 sad cemo kad se bejbijo naspava..joj sto cu se opet ubit u mesu i luku,vec sad mi je muka haha..to se zove dijeta

CrazyPuppet
    04. Prosinac 2016. 12:33

Pozdrav žene!
    Malo zatišje ovdje...
    Mi imali noć tako -tako, moglo je i bolje. Mene satralo nespavanje, spavam na spoju dva kreveta, pa me kičma ubija. prehlada još uvijek postojana. Mm napravio odličan ručak, a prijepodne me ostavio 20min odspavat. 💙💙💙
    Abies drago mi je da je krštenje super prošlo. I brsvo za zubić 😘
    Curice nadam se da će ova noć biti bolja. 
    Jambica mala Eva je super, češće nam se javi.
    Gidišnjica ... A mi isto slabo to slavimo... Ako se što i obilježi onda sitnica neka, čokolada i sl. I večera...

bellaru
    04. Prosinac 2016. 12:41

Dobar dan zenske

Moja beba odspavala od 23 do pol 6 pa do 8 opet. Ljubav mamina. Al zato imamo tihu misu. I to takvu tihu misu  da se pravim da ne postoji. I  vec vidim da je zivcan. Dosta je te njegove zajebancije. 

Jambice bas mi je drago da vam je super sad! 

Curica nadam se da si prezivjela noc 😓😓😓😓😓 drz se 😚😚😚😚

Nisaam bas vas nesto citala koliko me zivci peru

mare1989
    04. Prosinac 2016. 13:25

bellaru zasto tiha misa?

bellaru
    04. Prosinac 2016. 14:18

Sebican i bezobrazan

Ugolina
    04. Prosinac 2016. 18:03

Evo mene doma, sa skembom naprijed i brade masne..
    Danas bome zatisje,svi po ruckovima i kavama i u nekom druzenju.. 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.