Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    03. Prosinac 2016. 22:45

Ilani nove vešmašine imaju u izlazu vode kuglu. To zna začepit. Ozvadiš tu kuglu i radi

Sanjarka88
    03. Prosinac 2016. 22:46

Ugolina mislis da si dobila mengu?  🤔
    Svaka čast na peglanju ja vise nista ne peglam a neke stvari bi ipak trebala e jbg 

Ilani izgleda da Nikolinu muce zubici kad se tako budi iz sna placuci. Nadam se da ce vam noc ipak bit ok.
    Znaci u vas obrnuto nece kupovne. Bas su čudni ti klinci 🤔
    20 godina wow

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    03. Prosinac 2016. 22:54

Haha sanjarka ,mislim,nes serucka al moglo bi nocas ko iz slavine,imam.osjecaj neki

lan@luk@rit@
    03. Prosinac 2016. 23:02

Večer 
    Moja se cura maloprije probudilla spavala nekih sat vremena,pokušala je uspavati nema šanse.Predala sam je mm bar ne plače..imamo party..

Hele sretna godišnjica!!!😃

Mili sretan minić😊😊

Ja treniram isto što i ugolina...imam nekih planova iza nove g.za dovest se u red..neću na sva zvona jer onda obično ne bude ništa 😂😂

Abies ti si zmaj.Drago mi je što ste se lijepo proveli😁

Laku noć i slatke snove svima želim.....

I da Sanjarka nisam se pomirila s nikim a najmanje s njim(mm) i baš me briga...😂😉😉

lan@luk@rit@
    03. Prosinac 2016. 23:06

Dok sam pričala na mob .slučajno sam uhom "ispritiskala"i nazvala na viber babycoming..nisam znala da se to može dok se priča.

Petri čestitke na zubicu..

Rita je za večeru provala od hippa čokoladu- griz..pojela je pola velike staklenke ...svidio joj se!

Ugolina
    03. Prosinac 2016. 23:16

Llr grozno sto se tako budi i onda morate dezurat,kolko sat,dva? i to u ovo najgore doba..od 23 do 3 mi je nekak najgore

Ugolina
    03. Prosinac 2016. 23:16

I da bravo za ritu papalicu 😍

ejic
    03. Prosinac 2016. 23:18

Mili sretan minic!! 🎉🎊🎀🎂🎁

Hele, sretna godisnjica!
    Vidis, mi ne samo da se ne darujemo, moj ni nezna kad nam je godisnjica veze, iako tocno u datum niti ja neznam, znam da je bila sredina 9.mj 😁😁 Meni je to nevazno ali je lijepi osjecaj kad se prvi sjeti i donese neki poklon 😍

Abies, muz ti je stvarno.......nemam rijeci..... Kod vas vise nema tihih misa, jelda? Mislim da bi ja postavila svoj rekord tihe mise da meni moj nesto takvo napravi... saljem hug!! Ali bitno da je kasnije proslo sve savrseno 😘

Ja isto sve peglam. Imam tu naviku kao i Ugolina jos od srednje sk. Isto sam znala po cijele posljepodneve peglati kad se svaki tjedan nakupilo po 5-6 masina, a vikendom pegla party. Izmjenjivale se s mamom, sad se vise nemam s kim izmjenjivati 😕

Na dijetama nikad nisam bila onako da se neceg odricem. Ako sam pokusala smrsaviti i jela manje slatkog, prije ili poslje bi poklekla i uzela kockicu cokolade, a onda se otvori zelja i nadoknadim sve ono sto sam se odricala. Moja najbolja djeta je svaki dan ujutro prije dorucka kontrolirati tezinu i kad vidim par dana da su se grami poceli dizati, smanjim vecernje obroke.
    E, da i kad me mm naljuti onda nemam apetita i mogla bi 2 dana izdrzati bez jela pa obavezno koji kg izgubim. Isto tako je sad zadnja tiha misa bila zasluzna za to da sam jos samo na +1kg u odnosu na prije trudnoce. Jos jedna tiha misa sljedeci tjedan kad opet ima sluzbenu zavrsnicu i bit cu na - u odnosu na prije trudnoce 😂😂😂
    Sad kad malo razmislim, te tihe mise kod nas donose dobre stvari... Kuca se blista, ja mrsavim, hmmm, a i pomirenje nije toliko lose... Mislim da bi morala cesce to prakticirati 😈😈

Danas dobili domace mrkvice i sutra radimo i tu kasicu 😍😍
    Papanje isto kao i jucer. Izdojila se 50ml, pojeo 3/4 i manje je ispljuvao nego jucer 😊

Cure, kako da kod tako male bebe razlikujem proljev od normalne kakice? Njemu je kakica uvijek dosta tekuca, a danas mi se cinla nekako jos tekucija. I bila moja mama pokraj kad sam ga prematala i kaze mi da on ima proljev... ne znam sta napraviti. Da slikam pa posaljem pedijatru u pon? Strah me da nije stvarno proljev a ja to ne prepoznajem...

Toliko od mene za danas. Odoh sad spavati. Laku noc!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.