Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lan@luk@rit@
    03. Prosinac 2016. 23:30

Ugolina evo već sat je budan,pokušat ćemo je uspavati nadam se kroz sat zaspati..
    Blago se vama kojima bebe idu do 21 na spavanje😔

Ejic moja je isto znala imat rijetku/tekuću stolicu..prati ga ako se nastavi do pon takva stolica zovi pedijatra..
    Moja sad kaka pravu poštenu kakicuu💩💩💩💩osim kad jede sljivu onda bude kasata👾

Ellie00
    03. Prosinac 2016. 23:44

Vecer zene. dug dan.
    Ena ostala s tatom doma par sati I zaspala je tek kad ja doma dosla oko 4 I spavala je do pol 8  kad sam ju probudila (nemajka). ona bi odvalia jos par sati I onda bi bila festa do jutra. malo je negodovala al papala je I igrala se 
    Inace jako mi se promijenila u par dana. ima toliko cvrsti stisak, jako je aktivna I jako pomno sve gleda. bit ce to zvrk

E da, opet ne jedemo.. pojede 3-5 zlicica. ne znam sto joj je, prosli tj je lijepo jela. nist novo nisam uvodila..
    Hm dalje zaboravila.. e da

Masho,cutice hocemo osnovat klub ljubitelja susilica 😁😁😁😁

Idem spavat da opet ujutro ne skuham losu kavu zbog pospanosti

Laku noc

Jambica
    04. Prosinac 2016. 00:07

Ja uletim svakih sto stranica 😂
    Ali citam redovno 😉

Puno novosti kod nas...i bas nam je sad neki dobar period. Izbila donja dva zubeka, prosla nervoza i deracina, cekamo drugu turu 😀
    Pocela po noci opet lijepo spavati, dobro, i meni je trebalo pola godine da skuzim da nije svaki plac od gladi pa ju sad malo ununam i zaspi. Budi se jednom do dvaput, prezadovoljna, obzirom kako je bilo. Prrbacila ju u kindac, mozda joj pase da ja na miru, a bome i meni da nisam na iglama hice li ju svaki nas okret probuditi. I da, unatrag tjedan dana frajerica odlucila da ipak voli dudu!!! Ja u soku!! I sad duda spasi hrpu situacija, bas sam iznenadjena. Dohrana sve bolje, danas je smazala skoro cijelu teglicu jabuke i kruske, fino mljacka. 😀
    I odlucila je voljeti zinsku vrecu za kolica, ma bas me pozitivno iznenadjuje svaki dan.

Ja sinoc bila na veceri sa kolegama, baka cuvala, nije glasa pustila, ja dosla u pola 1, ona se tek u 3 probudila, reko mogla sam jos i u diskac neki svratiti. 😂
    I danas spavala dvaput po dva sata, sve cesce radi te duze ture spavanja, ali onda nisu tri spavanca nego dva dnevno i super mi to pase. 
    Eto sad vas udavih hvalospjevima, a moram malo sad kad imam zasto, tko zna sta sutra nosi 😉

Puse vam svima 😘😘

curicax3
    04. Prosinac 2016. 02:24

Dakle trenutno bi se bacila negdje kroz prozor najradije😫jos ne spavamo!!!od 9 sati,zaspi 5 min i cvili!
    Mm je u nekoliko navrata nosao po hodniku,uspavao i stavi kraj mene i opet za 5 min budna!Psujem sve po spisku!
    Cicala 55 puta i zbljuvala se!Ne znam vise sta da radim!sad gurnula cepic u guzu
    Sve bi jos bilo lakse da nema ove dvije sto ce me u 7 probudit plus krstitke od necakinje sutra
    Nadam se da su zubi,jer ako se ovo ponovi Bellaru zovi Jankomir😣

Sanjarka88
    04. Prosinac 2016. 07:16

Posluzite se ☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵☕☕🍳🍳🍳🍪🍪🍪🍫🍫🍫🍼🍼🍼🍼

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    04. Prosinac 2016. 07:19

☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍯🍼🍷🍫🍳

Jutro!
    Curice kakvo je stanje.
     Ja još u krevetu. Klici spavaju oko mene. Mm otišao u kolinje. Idem si skuhat kavu.
    Ejic zanimljiva ti metoda mršavljenja.

ejic
    04. Prosinac 2016. 07:47

Dobro jutro!

Evo da se i ja konacno pohvalim sa dobrom noci 😊 20-1-6. U 6h papanje i punjenje pelene pa prematanje i onda mama produzila do pol 8 dok se sin igrao u kreveticu 😍 Sad nam pjeva u nasem krevetu 😍😍 Da je bar svaka noc i jutro takvo 😍😍

Curice, kako je prosla noc? Kad je zaspala?

04. Prosinac 2016. 08:08

Dobro jutro mame! 
    Jutros dupla kava -  odlično! Nikolina je dosta dobro spavala, ali je mm prehlađen pa je toliko hrkao da sam usred noći otišla u boravak na kauč skupa s Nikolinom. Pred jutro došao mlađi sin iz izlaska -  čula sam ga, pola sata poslije stariji sin s posla - i njega sam čula. Uskoro poslije toga Nikolina svirala buđenje. Glava boli, u očima ko da je pijesak al nije da nisam naviknuta na nespavanje. Biti će lijep sunčan hladan dan. Uživajte u nedjelji! 😘

Sanjarka88
    04. Prosinac 2016. 08:56

E sad dobro jutro svima 😘
    Sunce izaslo bit ce lip dan ☉🌞🌝

Nasa prospavana noc se nije ponovila. Budenje u 3ipo i od 6ipo smo u pogonu eh bit ce vec bit ce... 

Kakvi su vam planovi danas? Ja nemam pojma. Mudrica ima ucit za kontrolni i napravit referat pa mislim da cemo ipak veci dio dana provest u kuci. 

L&L&R do kad je Rita partijala? 
    E sad nam moraš rec novogodišnji plan 😄

Ejic bas me nasmija 😂😂😂 tebi stvarno gode tihe mise mogla bi ti to cesce prakticirat 😁😁
    Lipu noc ste imali 👍 ponovila se

Ellie zna i moj imat strajk s kasicama al to prode kroz par dana 

Jambice nek si nam se javila 😘😘
    Bas je lipo citat kako su vam se stvari lipo sredile, ma prava je Eva 😊😊😊
    I čestitke na zubicima! ❤

Curice 😥😥😥 kako je prosla noc? 

Ilani spavas li kad su dečki vani cijelu noc?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.