Ugolina evo već sat je budan,pokušat ćemo je uspavati nadam se kroz sat zaspati..
Blago se vama kojima bebe idu do 21 na spavanje😔
Ejic moja je isto znala imat rijetku/tekuću stolicu..prati ga ako se nastavi do pon takva stolica zovi pedijatra..
Moja sad kaka pravu poštenu kakicuu💩💩💩💩osim kad jede sljivu onda bude kasata👾
Vecer zene. dug dan.
Ena ostala s tatom doma par sati I zaspala je tek kad ja doma dosla oko 4 I spavala je do pol 8 kad sam ju probudila (nemajka). ona bi odvalia jos par sati I onda bi bila festa do jutra. malo je negodovala al papala je I igrala se
Inace jako mi se promijenila u par dana. ima toliko cvrsti stisak, jako je aktivna I jako pomno sve gleda. bit ce to zvrk
E da, opet ne jedemo.. pojede 3-5 zlicica. ne znam sto joj je, prosli tj je lijepo jela. nist novo nisam uvodila..
Hm dalje zaboravila.. e da
Masho,cutice hocemo osnovat klub ljubitelja susilica 😁😁😁😁
Idem spavat da opet ujutro ne skuham losu kavu zbog pospanosti
Laku noc
Ja uletim svakih sto stranica 😂
Ali citam redovno 😉
Puno novosti kod nas...i bas nam je sad neki dobar period. Izbila donja dva zubeka, prosla nervoza i deracina, cekamo drugu turu 😀
Pocela po noci opet lijepo spavati, dobro, i meni je trebalo pola godine da skuzim da nije svaki plac od gladi pa ju sad malo ununam i zaspi. Budi se jednom do dvaput, prezadovoljna, obzirom kako je bilo. Prrbacila ju u kindac, mozda joj pase da ja na miru, a bome i meni da nisam na iglama hice li ju svaki nas okret probuditi. I da, unatrag tjedan dana frajerica odlucila da ipak voli dudu!!! Ja u soku!! I sad duda spasi hrpu situacija, bas sam iznenadjena. Dohrana sve bolje, danas je smazala skoro cijelu teglicu jabuke i kruske, fino mljacka. 😀
I odlucila je voljeti zinsku vrecu za kolica, ma bas me pozitivno iznenadjuje svaki dan.
Ja sinoc bila na veceri sa kolegama, baka cuvala, nije glasa pustila, ja dosla u pola 1, ona se tek u 3 probudila, reko mogla sam jos i u diskac neki svratiti. 😂
I danas spavala dvaput po dva sata, sve cesce radi te duze ture spavanja, ali onda nisu tri spavanca nego dva dnevno i super mi to pase.
Eto sad vas udavih hvalospjevima, a moram malo sad kad imam zasto, tko zna sta sutra nosi 😉
Puse vam svima 😘😘
Dakle trenutno bi se bacila negdje kroz prozor najradije😫jos ne spavamo!!!od 9 sati,zaspi 5 min i cvili!
Mm je u nekoliko navrata nosao po hodniku,uspavao i stavi kraj mene i opet za 5 min budna!Psujem sve po spisku!
Cicala 55 puta i zbljuvala se!Ne znam vise sta da radim!sad gurnula cepic u guzu
Sve bi jos bilo lakse da nema ove dvije sto ce me u 7 probudit plus krstitke od necakinje sutra
Nadam se da su zubi,jer ako se ovo ponovi Bellaru zovi Jankomir😣
Posluzite se ☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵☕☕🍳🍳🍳🍪🍪🍪🍫🍫🍫🍼🍼🍼🍼
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍯🍼🍷🍫🍳
Jutro!
Curice kakvo je stanje.
Ja još u krevetu. Klici spavaju oko mene. Mm otišao u kolinje. Idem si skuhat kavu.
Ejic zanimljiva ti metoda mršavljenja.
Dobro jutro!
Evo da se i ja konacno pohvalim sa dobrom noci 😊 20-1-6. U 6h papanje i punjenje pelene pa prematanje i onda mama produzila do pol 8 dok se sin igrao u kreveticu 😍 Sad nam pjeva u nasem krevetu 😍😍 Da je bar svaka noc i jutro takvo 😍😍
Curice, kako je prosla noc? Kad je zaspala?
Dobro jutro mame!
Jutros dupla kava - odlično! Nikolina je dosta dobro spavala, ali je mm prehlađen pa je toliko hrkao da sam usred noći otišla u boravak na kauč skupa s Nikolinom. Pred jutro došao mlađi sin iz izlaska - čula sam ga, pola sata poslije stariji sin s posla - i njega sam čula. Uskoro poslije toga Nikolina svirala buđenje. Glava boli, u očima ko da je pijesak al nije da nisam naviknuta na nespavanje. Biti će lijep sunčan hladan dan. Uživajte u nedjelji! 😘
E sad dobro jutro svima 😘
Sunce izaslo bit ce lip dan ☉🌞🌝
Nasa prospavana noc se nije ponovila. Budenje u 3ipo i od 6ipo smo u pogonu eh bit ce vec bit ce...
Kakvi su vam planovi danas? Ja nemam pojma. Mudrica ima ucit za kontrolni i napravit referat pa mislim da cemo ipak veci dio dana provest u kuci.
L&L&R do kad je Rita partijala?
E sad nam moraš rec novogodišnji plan 😄
Ejic bas me nasmija 😂😂😂 tebi stvarno gode tihe mise mogla bi ti to cesce prakticirat 😁😁
Lipu noc ste imali 👍 ponovila se
Ellie zna i moj imat strajk s kasicama al to prode kroz par dana
Jambice nek si nam se javila 😘😘
Bas je lipo citat kako su vam se stvari lipo sredile, ma prava je Eva 😊😊😊
I čestitke na zubicima! ❤
Curice 😥😥😥 kako je prosla noc?
Ilani spavas li kad su dečki vani cijelu noc?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji